Promocje i oferty specjalne $$$

Super , prawie na każdej stronie są jakieś rabaty z okazji dnia mamy😊

O kurczę , odpowiedziałam na coś innnego z innego wątku :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: jak nie wiem :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@Mamaem chyba sobie kupię tą kartę :joy::joy::joy: to mój ulubiony sklep z ubrankami dla dzieci :heart: @Wesola9 właśnie też wolałabym mineralny, jak znajdziesz coś fajnego daj znać :heart:

W biedronce są lody kaktusy za 0.99 wczoraj kupiłam 10 sztuk :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Byłam dziś a nie widziałam a akurat mi jedynie one podchodzą w ciąży :sob::sob::sob:

A ile konkursów , pełno mi się wyświetla :smiling_face:

Oj tak wysyp konkursow na dzien mamy i dzien dziecka :speak_no_evil:

2 polubienia

nooo mnóstwo jest, ale tez mnóstwo chętnych :smiley: może być ciezko

W mojej biedronce dosłownie nic nie było, zamrażalki puste a z mięsa udało mi się kupić ostatnie opakowanie piersi z kurczaka. Zazdroszczę że macie tak dobrze wyposażone biedronki :frowning:

1 polubienie

To może jakieś szanse są , że się uda chociaż w jakimś wygrać :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ja ostatnio w oglle nie mam szczescia do konkursow :woman_shrugging:t3: moja passa sie skonczyla :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

@ewelka8990 oj tak, teraz tyle się tego wyświetla :heart: trzeba popróbować szczęścia :melting_face:

Trzeba grać i się nie poddawać :heart:

ja kiedyś wygrywałam dużo, nawet jakąś kasę a teraz też lipa :frowning:

Od 28 promka na lego :wink:

4 polubienia

A jaki to sklep? Kaufland ?

1 polubienie

Tak :wink: ja akurat mam daleko

U mnie też nie ma :blush: może raz w tym sklepie byłam :see_no_evil:

Ja też ostatnio słabo miałam szczęście ale ekspres to jedno a porządne :grin:

3 polubienia

Powiem ci że u nas pierwszego dnia promocji trzeba iść bo drugiego dnia już nic nie ma bo wykupione i nie dokładają już towaru