A już dostałaś przesyłkę ? ![]()
![]()
Dokładnie podpinam się
ciekawa jestem bo wcześniej nikt chyba tego ekspresu nie miał z forum .
Ja mam z canpola i już nie biorę udziału w takich konkursach z ekspresem ![]()
Ooo extra , jeszcze raz gratulacje ![]()
![]()
Dziękuję
afirmowałam tutaj na forum ekspres do mleka i się udało. Byłam ciekawa jaki kolor dostanę ale biały z czarnym chyba taki uniwersalny i mi sie podoba
widziałam, że teraz zrobili beżowy ![]()
Ale jestem ciekawa Twoich wrażeń ![]()
@magdap_96 zycze owocnych testów ![]()
P.s. skąd mata w lastryko? ![]()
![]()
Super , będę czekać na opinie . Bo dokarmiam mm i to bardzo krótko , a już mnie to męczy . Weszłam na Vinted to dwa są już na sprzedaż wystawione .
@Redax33 też z ciekawości sprawdzałam Vinted bo byłam pewna, że będą
i sie nie myliłam
ja znalazłam jeden jak na razie
@chloria dziękuję, mata z lionelo i bardzo polecamy, jest dwustronna. Obecnie wyprzedana ale warto poczekać, ja też specjalnie na nią czekałam. Piękna jest i z tych grubszych.
Jest jeszcze wersja składana ale ta już mi się tak nie podobała
Czy w ramach testu musicie nagrać rolkę na IG czy jakąś recenzję ?
bo skoro już latają na Vinted to dziewczyny szybko nagrały materiał ![]()
Boze jakie to jest przykre ![]()
![]()
serio nie rozumiem po co sie zglaszac a pozniej odrazu nowiutkie wystawiac . Ja sie zastanawiam jak one w takim razie recenzje pisza
jak mozna cos ocenic bez uzywania tego
W Rossmanie są nowe figurki z czyściochowa ale nie mogę wykonać misji nie wiem czy na razie mają awarie ? Próbowała któraś ? ![]()
Wow ale extra no tak nagroda to jest sztos:star_struck:![]()
@asiam1 dokładnie też nie rozumiem , bo wygrała by mama która tego ekspresu naprawdę potrzebuję a nie hiena konkursowa, ale ja czasem też przeglądam profile wygranych osób i często widzę jak rzeczy do testowania np kaszki dla maluchów a kobitka ustawia siebie jak je te kaszki i jej 10 letni syn
@Mamaprzygod ja mam misję odrazu zaliczyłam , nie miałam problemu także mam do odebrania już ![]()
@Mamaprzygod @ewelka8990 Ja nie miałam problemu, a udało wam się w końcu?
Wreszcie wymarzony Ci się udało! ![]()
![]()
Gratulacje ![]()