Promocje i oferty specjalne $$$

nie ze nigdzie tylko nie w kazdym
gratis do zakupow jak coś ma byc dodane to zazwyczaj jest
ale tych poza czyli ten nie wiem notes pedzelki gabeczki itd to jeszczd nie trafilam, jedynie miod i ostatnio dorzucili do zamowienia online z odniorem w sklepie mini dezodorant i innym razem kosmetyk do wlosow
ale tak jak wyzej pisałam ostatnie lata kupowalam w samoobsłudzr a dopiero zaczynam przy zwyklej czy online wiev moze faktycznie to zmienia
ale do zamówienia musza dodawac bo informacje maja tak jak np garnier byly probki i kosmetyczka to info się wyswietla wiec nie ma opcji ze zapomni
czasem nie maja a czasem udaja ze nie maja

Ja się cieszę że trochę spokojniej się zrobiło, bo czułam się przytłoczona czytając tyle wiadomości. Lubię być na bieżąco więc czytałam wszystko :see_no_evil: a ostatnie tygodnie na forum były bardzo intensywne

4 polubienia

No ja też niby mniej siedziałam przez chrzest, choroby i pogodę, ale trudno było ogarnąć. Do tej pory próbuje się odnaleźć :rofl::rofl::rofl::rofl:

To chyba od pani na kasie zależy czy ci da czy nie

Taaak dokładnie, pamiętam jak kiedyś byliśmy u znajomych a ona do mnie czy ja chcę jakieś próbki i przyniosła pełno z Rossmanna tego co powinni dawać ludziom za darmo , no a to było dawno jak jeszcze o tym nie wiedziałam , bo tak bym się zapytała się jak to z tym wszystkim dokładnie jest

2 polubienia

Czasami tak jest, że się powie, że zrobiło się luźniej to za któryś dzień będzie znowu szał ciał, nie do nadrobienia :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl:
Ja to i tak mam pełno wiadomości i chyba blisko 50 wątków do nadrobienia, jesczcze się nie odkopałam nadal, a co mi się uda to od nowa to samo :face_with_peeking_eye::joy:

@SylwiaMK rozumiem Cię doskonale! Ja też lubię być na bieżąco, więc jak już tylko mogę to czytam sobie wszystko po kolei, często już nawet niewiele się wtrącam bo jak mam wpisy sprzed ponad tygodnia to mówię już nie wypowiadam się bo już za późno i tak siedzę.i nadrabiam :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Hahha dokładnie wtedy będzie więcej postów do nadrobienia​:smiley::sweat_smile:
@Mamii ja ostatnio mam mniej czasu i mam to samo nie mogę się odkopać bo do nadrobienia jest tyle wiadomości :hear_no_evil:

1 polubienie

Ale zauważyłam, że od nowego miesiąca jest trochę spokojniej :smiling_face:

Widać że wygrana ich nie zachęciła :laughing: i widać kto jest dla nagród a kto dla dobrego towarzystwa :laughing:

2 polubienia

Dokładnie masz rację :smiling_face::smiling_face: Ale w Lipcu i Sierpniu też dużo osób wyjeżdża na urlopy :smiling_face:

1 polubienie

mysle ze nawet mimo urlopow jakby jakis zestaw wiekszy wpadl znow z mustela laktatory lub inne sprzety yo i tak bylyby tłoki tutaj

1 polubienie

No wiem wiem :sweat_smile: wakacje to taki różny okres . Ciekawe jak forum wyglada zima ?

Ja już nie pamiętam :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: ale wydaje mi się że było o wiele mniej osób :smiling_face: wszystko zależy od tego co jest do testów @MamusiaNM no w sumie racja.

to zalezy od miesiąca
ale np ja w grudniu mialam porod u styczen luty polog , musialam odnaleźć się w tym wszystkim a forum ciężko było mi nadrobic duzo sie działo
w dodatku byl wtedy ekspres do mleka za grudzien i bodajze za styczeń aspirator takze szczególnie przy ekspresie szał byl

To się domyślam jaki musiał być szał przy ekspresie :face_with_peeking_eye:

Ale w tamtym miesiącu się dużo działo

W maju też był szał z tego co pamiętam :sweat_smile: albo był szał dla mnie bo wtedy przyszłam :laughing:

1 polubienie

Ja może mam złe wyobrażenie albo już nie pamiętam jak było, albo po prostu miałam więcej czasu :joy: ale przyszłam w grudniu i faktycznie dużo się działo ale mam wrażenie że ostatnio dzieje się więcej. Jakby teraz był ekspres do testów to nie ma szans że bym była na bieżąco :joy:

1 polubienie

To może i dobrze że jest taki zestaw :laughing: ciekawe co będzie w przyszłym miesiącu jak teraz jest cisza :face_with_peeking_eye:

Fajnie by bylo gdyby byly jakies nowosci do rozszerzania diety :slight_smile:
Ale to prawda ogrom sie dzialo jak byl ekspress i laktatory.

1 polubienie