Promocje i oferty specjalne $$$

To ja od tego weekendu mam problem bo byliśmy chorzy i mało tu zaglądałam, a w ten weekend nadchodzący chrzest i teraz już ogarniam dom :see_no_evil:

1 polubienie

Oj tak dzialo sie :slight_smile:
Nie wszyscy ogarnęli wtedy, ze nie o ilosc tu chodzi a jakość:)

Fajnie jakby bylo do testów cos do RD bo za miesiąc startujemy z Malutką :muscle:

@Mamaprzygod ja staram sie zaglądać codziennie a i tak ogarniam moze 5 watkoŵ i mam mnóstwo nieprzeczytanych postow.

1 polubienie

Wow to będzie kolejna forumowa imprezka :stuck_out_tongue: mam nadzieje, że podzielisz się wrażeniami :stuck_out_tongue: na weekend chyba ma się wypogodzić w końcu :stuck_out_tongue:

No właśnie pokazywało tydzień temu że ma być 26st a teraz 21. Mam nadzieję że nie będzie “zimno” bo już oszaleje z tymi ciuchami :see_no_evil: to są chrzciny przełożone z kwietnia więc ja dla siebie mam nowy komplet, bliźniaki urosły o 2 rozmiary więc też wszystko nowe i na lato

1 polubienie

Nie no ja myślę, że będzie super pogoda :stuck_out_tongue: przecież wiecznie nie może być tak nieładnie :stuck_out_tongue: nom takie 26 to byłaby idealna temperatura.

1 polubienie

Też bym chciała jakiś zestawik do rozszerzania bo bardzo by sję nam przydał :blush::heart_eyes:

Ta pogoda teraz mocno w kratkę jest. U mnie niby ciepło bo słońce świeci dosyć mocno ale bardzo wieje

2 polubienia

O super , naprawdę fajnie on wygląda więc bierzcie :slight_smile:

3 polubienia

Ooo ile ostatnio mają promocji na Eden

1 polubienie

Trzymamy kciuki żeby pogoda Wam dopisała! :star_struck::grin:

1 polubienie

Dziewczyny a wiecie, ze z apką dm i zarejestrowaniem sie w dm-kowo na pierwsze zakupy macie -15% ? Jak by co to sprawdzone :sweat_smile:
W ogole mega fajne promki jakby co :sweat_smile:

5 polubień

A można tam robić zakupy online ? Bo mało póki co jest tych sklepów stacjonarnych .

Można, dm jest super, mają dużo fajnych produktów, szkoda że jest tych sklepów tak mało :grinning:

@Kalusia161 @Hedwiga widzę, że jest sporo dziewczyn chętnych na zestaw do rd, może nasze “prośby” zostaną wysłuchane bo i ja bym z chęcią przytulia taki zestaw :grinning:

5 polubień

@Redakcja_Canpol Wasze produkty do rozszerzania diety podbijaja nasze matczyne serca :heart: Jesli zastanawiacie sie, co warto przekazac do testow, to u nas nie brakuje maluszkow, ktore wlasnie rozpoczynaja lub wkrotce rozpoczna swoja przygode z rozszerzaniem diety :smiling_face_with_three_hearts: Z pewnoscia tacy mali testerzy chetnie sprawdza z kazdej strony kazdy bidon, talerzyk czy miseczke :bear::heart:

8 polubień

Ja muszę się doedukować co do rozszerzania diety mam jeszcze chwilę ale jakoś mnie przeraża blw. Mam jakieś wizje dławienia się i wgl

U mnie w miescie tez nie ma dm , robilam zamowienie online :muscle:
@Paulina.K wiem o czym mowisz , my mielismy przygody z zadlawieniem na szczescie wiedzialam co robic . Moja polozna jeszcze w ciazy bardzo naciskala na to aby ogladnac jakies szkolenie akurat ona polecala wtedy " bezpieczny maluch" ale mowila , ze jest tez duzo innych kursow i naprawde to powinien byc obowiazek. I miala racje

1 polubienie

Ja miałam na szkole rodzenia i oglądałam w domu filmiki ale jednak teoria a praktyka to zupełnie co innego więc i tak mam obawy. Na pewno przed rd będę jeszcze raz (albo kilkanaście razy) oglądać i przypominać sobie co robić

Ja bardzo lubię DM :heart_eyes:
Zawsze za granicą robiłam zapasy na cały rok (żeli, mydeł, płynów itd - z Balea i Alverde). Teraz mam 15 minut od domu :heart:

Kupiłam z kuponem kilka produktów ich marki dla bombelka, żeby sprawdzić jak zdadzą test :bubbles:

Na upały poleca tą wodę termalną - super mgiełka :heart:

4 polubienia