To ja od tego weekendu mam problem bo byliśmy chorzy i mało tu zaglądałam, a w ten weekend nadchodzący chrzest i teraz już ogarniam dom ![]()
Oj tak dzialo sie ![]()
Nie wszyscy ogarnęli wtedy, ze nie o ilosc tu chodzi a jakość:)
Fajnie jakby bylo do testów cos do RD bo za miesiąc startujemy z Malutką ![]()
@Mamaprzygod ja staram sie zaglądać codziennie a i tak ogarniam moze 5 watkoŵ i mam mnóstwo nieprzeczytanych postow.
Wow to będzie kolejna forumowa imprezka
mam nadzieje, że podzielisz się wrażeniami
na weekend chyba ma się wypogodzić w końcu ![]()
No właśnie pokazywało tydzień temu że ma być 26st a teraz 21. Mam nadzieję że nie będzie “zimno” bo już oszaleje z tymi ciuchami
to są chrzciny przełożone z kwietnia więc ja dla siebie mam nowy komplet, bliźniaki urosły o 2 rozmiary więc też wszystko nowe i na lato
Nie no ja myślę, że będzie super pogoda
przecież wiecznie nie może być tak nieładnie
nom takie 26 to byłaby idealna temperatura.
Też bym chciała jakiś zestawik do rozszerzania bo bardzo by sję nam przydał ![]()
![]()
Ta pogoda teraz mocno w kratkę jest. U mnie niby ciepło bo słońce świeci dosyć mocno ale bardzo wieje
O super , naprawdę fajnie on wygląda więc bierzcie ![]()
Ooo ile ostatnio mają promocji na Eden
Trzymamy kciuki żeby pogoda Wam dopisała! ![]()
![]()
Dziewczyny a wiecie, ze z apką dm i zarejestrowaniem sie w dm-kowo na pierwsze zakupy macie -15% ? Jak by co to sprawdzone ![]()
W ogole mega fajne promki jakby co ![]()
A można tam robić zakupy online ? Bo mało póki co jest tych sklepów stacjonarnych .
Można, dm jest super, mają dużo fajnych produktów, szkoda że jest tych sklepów tak mało ![]()
@Kalusia161 @Hedwiga widzę, że jest sporo dziewczyn chętnych na zestaw do rd, może nasze “prośby” zostaną wysłuchane bo i ja bym z chęcią przytulia taki zestaw ![]()
@Redakcja_Canpol Wasze produkty do rozszerzania diety podbijaja nasze matczyne serca
Jesli zastanawiacie sie, co warto przekazac do testow, to u nas nie brakuje maluszkow, ktore wlasnie rozpoczynaja lub wkrotce rozpoczna swoja przygode z rozszerzaniem diety
Z pewnoscia tacy mali testerzy chetnie sprawdza z kazdej strony kazdy bidon, talerzyk czy miseczke ![]()
![]()
Ja muszę się doedukować co do rozszerzania diety mam jeszcze chwilę ale jakoś mnie przeraża blw. Mam jakieś wizje dławienia się i wgl
U mnie w miescie tez nie ma dm , robilam zamowienie online ![]()
@Paulina.K wiem o czym mowisz , my mielismy przygody z zadlawieniem na szczescie wiedzialam co robic . Moja polozna jeszcze w ciazy bardzo naciskala na to aby ogladnac jakies szkolenie akurat ona polecala wtedy " bezpieczny maluch" ale mowila , ze jest tez duzo innych kursow i naprawde to powinien byc obowiazek. I miala racje
Ja miałam na szkole rodzenia i oglądałam w domu filmiki ale jednak teoria a praktyka to zupełnie co innego więc i tak mam obawy. Na pewno przed rd będę jeszcze raz (albo kilkanaście razy) oglądać i przypominać sobie co robić