Promocje i oferty specjalne $$$

Piękne ! Ja chciałam tapetę z motywem lasu na całą ścianę ale mąż jest anty tapetowy więc chyba też zamówię jakieś plakaty/obrazy

1 polubienie

Ta z guessa jest przepiękna , zazdroszczę upolowanej perełki . :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

A pytanie apropo obrazków ? Czy doszły proste nie wygnietle ? Czy dobrze zabezpieczone? I jak cenowo wyszło bo myślę nad takimi , chociaż teraz po zmianach to ciekawe czy się opłaca

1 polubienie

Zamówiłam je na temu 6 szt za 30 zł , tyle że moja głowa powiedziała mi że 40x60 to idealny rozmiar :laughing: musiałam je przycinać do rozmiaru 30x40
A przyszły dobrze zapakowane w ruloniku dodatkowo e środku miały grubszą rurę tekturową że się nie pomięły i w foli bombelkowej :laughing:
Zerknij sobie na shein bo tam są mazgazyny UE i nie ma cła albo poszukaj na temu dostawa z Polski

1 polubienie

Ja obrazki chcę zrobić sama - jak większość plakatów :sweat_smile: W canvie robię, wysłałam do druku na allegro i zadowolona jestem :sweat_smile:

2 polubienia

Ooo ja w canvie chce stworzyć metryczkę :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 polubienie

Ja zrobiłam zaproszenia na chrzest tak wstępnie :smiley: bo jeszcze nie byliśmy u księdza

2 polubienia

W canvie jest tyle możliwości :heart_eyes: jak będę organizować chrzciny to też całą papeterię sobie zrobię sama :heart_eyes: masz jakiś motyw przewodni chrztu ?

1 polubienie

Ja w takim stylu będę robić plakaty :cherry_blossom::cloud::teddy_bear:

2 polubienia

Piękne :heart_eyes: ja szukałam czegoś z motywem niebieski nawet wtedy nie pomyślałam że mogłabym je stworzyć sama :sweat_smile: pochwal się jak już Ci będą wisieć na ścianie
Mój kącik wygląda tak :face_holding_back_tears:

6 polubień

O super :slight_smile:
I ile dodatków - bo u mnie pusto narazie :sweat_smile::face_with_peeking_eye::bubbles:

1 polubienie

Ok przejrzę sobie , bo ostatnio zamówiłam kolorowankę dla syna to była wrzucona prosto do foliopaka bez zabezpieczenia i doszła wygniotla

Ja też robiłam zaproszenia w canvie, tak wyszły :

(Pozmieniałam niektore info) :wink:

@Mama.kacperka ja tak jak @karolina27034 zamawiałam plakaty z temu i jestem bardzo zadowolona, super sa!:wink: przychodzą dobrze zabezpieczone

@karolina27034 u nas też na początku był motyw misia! Śmieje się, że robiłam wszystko w stylu smutnego beżowego dziecka, a od kilku dni wszystko zmieniam i robię kolorowy pokój :grinning: czekam też na nowe plakaty :grinning:

2 polubienia

Piękne zaproszenie, też myślałam o tym żeby zrobić bo są piękne motywy ale bałam się o druk , papeterie i koperty wyszły by mnie pewnie tyle co gotowe na allegro i poszłam na łatwiznę :see_no_evil:
Metryczki zrobiłam w canvie :muscle:t2:

A w temacie promocji to w niektórych Rossmanach, prawdopodobnie tych przy Hebe, na paragonie drukuje się kupon -20% który jest ważny od kolejnego dnia przez 7 dni :smiley:

1 polubienie

Śliczne podoba mi się taki styl

Ooo jakie ładne zaproszenie :heart_eyes: jeju tak motyw misia mnie urzekł :laughing: ja na razie chce takie biało niebieskie mieć akcenty ale mysle ze z czasem jakies nowe kolory dojdą :laughing: Wgl dziecięce rzeczy są takie piękne :heart_eyes: miałam zaplanowane gdyby chrzciny były na Wielkanoc to motyw zajączka i jako prezent jajeczka czekoladowe , gdyby e maju to pszczółki i na podziękowanie mini miód ale nic nie przygotowałam na jesień :laughing::laughing:

1 polubienie

Bardzo ładne ! A na jakim papierze będziesz drukować ?

1 polubienie

Wydrukowaliśmy na kartkach technicznych :grinning: poprzycinalismy nożykiem, wydrukowałam w domu i daliśmy tyko babci :sweat_smile::sweat_smile: reszcie powiedzieliśmy słownie i powiedzieli ze starczy, że nie trzeba zaproszen, takze tego :sweat_smile::sweat_smile:

3 polubienia

Jeśli szukasz fajnego papieru do drugkarki to ten super się sprawdzi właśnie na zaproszenia , winietki itp
On jest taki grubszy z fajną teksturą , tylko musiałabyś sprawdzić czy ta gramatura papieru wejdzie do Twojej drukarki bo jest dużo grubszy od zwykłego a4

1 polubienie