Piękne ! Ja chciałam tapetę z motywem lasu na całą ścianę ale mąż jest anty tapetowy więc chyba też zamówię jakieś plakaty/obrazy
Ta z guessa jest przepiękna , zazdroszczę upolowanej perełki . ![]()
![]()
A pytanie apropo obrazków ? Czy doszły proste nie wygnietle ? Czy dobrze zabezpieczone? I jak cenowo wyszło bo myślę nad takimi , chociaż teraz po zmianach to ciekawe czy się opłaca
Zamówiłam je na temu 6 szt za 30 zł , tyle że moja głowa powiedziała mi że 40x60 to idealny rozmiar
musiałam je przycinać do rozmiaru 30x40
A przyszły dobrze zapakowane w ruloniku dodatkowo e środku miały grubszą rurę tekturową że się nie pomięły i w foli bombelkowej ![]()
Zerknij sobie na shein bo tam są mazgazyny UE i nie ma cła albo poszukaj na temu dostawa z Polski
Ja obrazki chcę zrobić sama - jak większość plakatów
W canvie robię, wysłałam do druku na allegro i zadowolona jestem ![]()
Ooo ja w canvie chce stworzyć metryczkę ![]()
![]()
Ja zrobiłam zaproszenia na chrzest tak wstępnie
bo jeszcze nie byliśmy u księdza
W canvie jest tyle możliwości
jak będę organizować chrzciny to też całą papeterię sobie zrobię sama
masz jakiś motyw przewodni chrztu ?
Piękne
ja szukałam czegoś z motywem niebieski nawet wtedy nie pomyślałam że mogłabym je stworzyć sama
pochwal się jak już Ci będą wisieć na ścianie
Mój kącik wygląda tak ![]()
O super ![]()
I ile dodatków - bo u mnie pusto narazie ![]()
![]()
![]()
Ok przejrzę sobie , bo ostatnio zamówiłam kolorowankę dla syna to była wrzucona prosto do foliopaka bez zabezpieczenia i doszła wygniotla
Ja też robiłam zaproszenia w canvie, tak wyszły :
(Pozmieniałam niektore info) ![]()
@Mama.kacperka ja tak jak @karolina27034 zamawiałam plakaty z temu i jestem bardzo zadowolona, super sa!
przychodzą dobrze zabezpieczone
@karolina27034 u nas też na początku był motyw misia! Śmieje się, że robiłam wszystko w stylu smutnego beżowego dziecka, a od kilku dni wszystko zmieniam i robię kolorowy pokój
czekam też na nowe plakaty ![]()
Piękne zaproszenie, też myślałam o tym żeby zrobić bo są piękne motywy ale bałam się o druk , papeterie i koperty wyszły by mnie pewnie tyle co gotowe na allegro i poszłam na łatwiznę ![]()
Metryczki zrobiłam w canvie ![]()
A w temacie promocji to w niektórych Rossmanach, prawdopodobnie tych przy Hebe, na paragonie drukuje się kupon -20% który jest ważny od kolejnego dnia przez 7 dni ![]()
Śliczne podoba mi się taki styl
Ooo jakie ładne zaproszenie
jeju tak motyw misia mnie urzekł
ja na razie chce takie biało niebieskie mieć akcenty ale mysle ze z czasem jakies nowe kolory dojdą
Wgl dziecięce rzeczy są takie piękne
miałam zaplanowane gdyby chrzciny były na Wielkanoc to motyw zajączka i jako prezent jajeczka czekoladowe , gdyby e maju to pszczółki i na podziękowanie mini miód ale nic nie przygotowałam na jesień ![]()
![]()
Bardzo ładne ! A na jakim papierze będziesz drukować ?
Wydrukowaliśmy na kartkach technicznych
poprzycinalismy nożykiem, wydrukowałam w domu i daliśmy tyko babci ![]()
reszcie powiedzieliśmy słownie i powiedzieli ze starczy, że nie trzeba zaproszen, takze tego ![]()
![]()