U Nas malo książeczek niestety.
@Mamamamusia to super:)
Ooo ale super promocje, muszę zrobić zamówienie
Bardzo piękne kolorki i ceny też ![]()
Przy Synku mialam ralerzyk misia i sztućce z Biedry. Takerzyk mial dobrą przyssawkę ![]()
Ooo super to może się skuszę bo póki co wszystkie przyssawki przegrywają z moim synkiem
Wgl tak widzę że bardzo szybko się wtrybiłas tu w rozmowy
normalnie jakbyś nie dołączyła w tym miesiącu ![]()
@usmiechnietaMama jakie ładne ! Lubie takie kolorki ![]()
Normalnie mini Stanleje ![]()
Ale piękne , chyba kupię na przyszłość . Kolorki cudne .
@Kalusia161 Ty to powinnaś być jakimś amavasadorem Biedronki za tą wiedzę o wszystkich promocjach ![]()
Ogladałam jak była ta seria ostatnim razem w biedrze i niestety średnio mi się podobała na żywo. Sztucce wziełam ale nie pasują synkowi.
Ja to mam wrażenie że ciągle są te same promocje
Muszę zobaczyć w biedrze na kaszki Bobovita co u mnie zastane bo po wizycie w Rossmanie się ostatnio załamałam ![]()
@Paulina.K ja też , pampersy, słoiczki 2+2 4+4 były Jak byłam w piątek , ale wolę w Rossmanie wybierać słoiczki bo są poukładane a w biedrze na jednym kartoniku wszystkie rodzaje i kopaj tam żeby znaleźć to co trzeba ![]()
O jaaa ale czadowe!
Ciekawe czy coś w ogóle zastanę w mojej Biedrze jak pójdę ![]()
![]()
W mojej nie było
ale czekam aż mąż wróci z pracy, przejmie małego a ja jadę do innej ![]()
![]()
Ja mam talerzyk kotka i pieska i sztućce do kompletu. Fakt przyssawka w nich jest naprawdę mocna!
Gdzieś czytałam, że niby takie silikonowe naczynia przechodzą zapachem ? To prawda?
Ja mam silikonowe śliniaki, talerzyki też, nic nie przeszło zapachem, ani nie łapię koloru ![]()
Też tak czytałam i że dlatego dziecko nie chce jeść
Ale nie mam doświadczenia własnego w tym temacie