Promocje i oferty specjalne $$$

U Nas malo książeczek niestety.
@Mamamamusia to super:)

Ooo ale super promocje, muszę zrobić zamówienie

Fajne naczynia do RD od pon w biedrze :lady_beetle:

5 polubień

Bardzo piękne kolorki i ceny też :smiling_face:

Przy Synku mialam ralerzyk misia i sztućce z Biedry. Takerzyk mial dobrą przyssawkę :heart:

Ooo super to może się skuszę bo póki co wszystkie przyssawki przegrywają z moim synkiem

Wgl tak widzę że bardzo szybko się wtrybiłas tu w rozmowy :face_holding_back_tears: normalnie jakbyś nie dołączyła w tym miesiącu :open_mouth:
@usmiechnietaMama jakie ładne ! Lubie takie kolorki :face_holding_back_tears:

2 polubienia

Normalnie mini Stanleje :smiley:

Ale piękne , chyba kupię na przyszłość . Kolorki cudne .

Biedronkowa aktualizacja

2 polubienia

@Kalusia161 Ty to powinnaś być jakimś amavasadorem Biedronki za tą wiedzę o wszystkich promocjach :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Ogladałam jak była ta seria ostatnim razem w biedrze i niestety średnio mi się podobała na żywo. Sztucce wziełam ale nie pasują synkowi.

Ja to mam wrażenie że ciągle są te same promocje

Muszę zobaczyć w biedrze na kaszki Bobovita co u mnie zastane bo po wizycie w Rossmanie się ostatnio załamałam :see_no_evil:
@Paulina.K ja też , pampersy, słoiczki 2+2 4+4 były Jak byłam w piątek , ale wolę w Rossmanie wybierać słoiczki bo są poukładane a w biedrze na jednym kartoniku wszystkie rodzaje i kopaj tam żeby znaleźć to co trzeba :see_no_evil:

2 polubienia

O jaaa ale czadowe! :star_struck: Ciekawe czy coś w ogóle zastanę w mojej Biedrze jak pójdę :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

W mojej nie było :confused: ale czekam aż mąż wróci z pracy, przejmie małego a ja jadę do innej :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja mam talerzyk kotka i pieska i sztućce do kompletu. Fakt przyssawka w nich jest naprawdę mocna!

1 polubienie

Gdzieś czytałam, że niby takie silikonowe naczynia przechodzą zapachem ? To prawda?

Ja mam silikonowe śliniaki, talerzyki też, nic nie przeszło zapachem, ani nie łapię koloru :sweat_smile:

Też tak czytałam i że dlatego dziecko nie chce jeść :smiley: Ale nie mam doświadczenia własnego w tym temacie