My korzystamy z silikonowego śliniaka, a że mój synek jest fanem zielonym ogórków one mają fajny ale specyficzny jednak zapach to No niestety ten śliniak pachnie tym ogórkiem cały czas ![]()
![]()
mimo że jest wyszorowany i w płynie do naczyń i myty zawsze na bieżąco, to jednak tym ogórkiem go czuć ![]()
![]()
![]()
My mamy silikonowy ślimak z Lovi i póki co nie przesiąknął zapachami, a używamy go już jakieś 3 miesiące.
Ale faktycznie wybierając miseczki czy talerzyki staram się wybierać takie które nie są silikonowe żeby nie zafarbowały i nie przesiąknęły zapachami
My mamy silikonowe i nie zauważyłam żeby łapały zapach.
Ja dla syna miałam różne naczynia i jadł chetnie
do terwz nawet został talerzyk
Lecę po południu szukać !
Dokładnie ![]()
Halo.Halo @biedronka słyszysz
? ![]()
![]()
![]()
@usmiechnietaMama mialsm jeden talerzyki który tam przeszedl zapachem ale nie pamietam jakiej firny. Szybko wylecial.
Canpol bymy ok i te z biedy u mnie tez.
U mnie nie było , trzeba szukać dalej
U mnie też pusto
no szkoda
My mamy talerzyki z lovi , są plastikowe i naprawdę solidne🥰
Nic dziwnego jak są takie ładne i każdy się na nie rzucił
Są super, szkoda tylko, że nie mają przyssawki, bo czasami by się przydała ![]()
Zerknijcie do smyka bo są promocje które łączą się z przecenami na ciuchy, trochę rozmiarów jest niedostępnych ale da się coś znaleźć :).
Oo dobrze wiedzieć, chociaż ostatnio za dużo tych promocji bo tylko kurier dzwoni do drzwi ![]()
Ooo kusisz
oby jeszcze cos fajnego zostało
Na stronie jukki jest -20%
Ależ to była okazja , akurat na wyprawkę do przedszkola
Oooo super! Akurat musze kupic plyn do prania dla bobasów. Swoja droga do jakiego wieku stosujecie specjalną chemie do prania dla dzieci?