Promocje i oferty specjalne $$$

My korzystamy z silikonowego śliniaka, a że mój synek jest fanem zielonym ogórków one mają fajny ale specyficzny jednak zapach to No niestety ten śliniak pachnie tym ogórkiem cały czas :face_with_peeking_eye::rofl::rofl:mimo że jest wyszorowany i w płynie do naczyń i myty zawsze na bieżąco, to jednak tym ogórkiem go czuć :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::face_with_peeking_eye:

My mamy silikonowy ślimak z Lovi i póki co nie przesiąknął zapachami, a używamy go już jakieś 3 miesiące.
Ale faktycznie wybierając miseczki czy talerzyki staram się wybierać takie które nie są silikonowe żeby nie zafarbowały i nie przesiąknęły zapachami

My mamy silikonowe i nie zauważyłam żeby łapały zapach.

Ja dla syna miałam różne naczynia i jadł chetnie :face_with_hand_over_mouth: do terwz nawet został talerzyk

Lecę po południu szukać !

Dokładnie :slight_smile:
Halo.Halo @biedronka słyszysz :star_struck: ? :lady_beetle::lady_beetle::lady_beetle:

1 polubienie

@usmiechnietaMama mialsm jeden talerzyki który tam przeszedl zapachem ale nie pamietam jakiej firny. Szybko wylecial.
Canpol bymy ok i te z biedy u mnie tez.

2 polubienia

U mnie nie było , trzeba szukać dalej

U mnie też pusto :confused: no szkoda

My mamy talerzyki z lovi , są plastikowe i naprawdę solidne🥰

1 polubienie

Nic dziwnego jak są takie ładne i każdy się na nie rzucił

1 polubienie

Są super, szkoda tylko, że nie mają przyssawki, bo czasami by się przydała :rofl:

Zerknijcie do smyka bo są promocje które łączą się z przecenami na ciuchy, trochę rozmiarów jest niedostępnych ale da się coś znaleźć :).

4 polubienia

Oo dobrze wiedzieć, chociaż ostatnio za dużo tych promocji bo tylko kurier dzwoni do drzwi :see_no_evil:

1 polubienie

Ooo kusisz :smirk: oby jeszcze cos fajnego zostało

1 polubienie

Na stronie jukki jest -20%

W H&M jakbyscie potrzebowaly Cos wiecej zakupic :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Ależ to była okazja , akurat na wyprawkę do przedszkola

2 polubienia

Oooo super! Akurat musze kupic plyn do prania dla bobasów. Swoja droga do jakiego wieku stosujecie specjalną chemie do prania dla dzieci?