Promocje i oferty specjalne $$$

Aż żałuję że już kupiłam sobie , na drugi dzień pojawiły się w biedronce :crazy_face:

1 polubienie

A te pieluszki dada extra soft sa warte zakupu?

Ja powiem szczerze trzymam i karmię synka a córka jak jest coś do jedzenia co sama może jeść ze się nie wyciapie to pod koniec jedzenia ten talerzyk leży zazwyczaj na podłodze.
@karolina27034 ja czasam8 je używałam i w sumie jawet były ok .

1 polubienie

Przy Synku sie sprawdzily od rozmiaru 4 do 6. Zamiennie z bialymi. Zlote synka uczulaly ale i tak wg mnie extra soft lepsze.

Teraz orzy Córeczce tez używamy:) i są naprawdę ok.

1 polubienie

Wreszcie promocja na premium care. Muszę objechać biedronki i zrobić zakupy na karty biedronki swoje i rodziców :rofl: . Bo oczywiście w mojej biedronce rozmiar 2 szybko wykupiony .

Ja tez na nie poluje .u Nas jak promocja to nigdy nie ma… Ostatnio jak byla ro do sobity pusto. Od poniedziałku brak promocji i pełne półki. Wkurzające

U mnie nigdy nie ma rozmiaru 5… nie wiem dlaczego, ale ciężko w ogóle nawet z pampersami Dada znaleźć ten rozmiar. Chyba mam w okolicy dużo dzieci w podobnych gabarytach :rofl:

U mnie nigdy nie ma tego co akurat potrzebuje :rofl::crazy_face:

Piana w Rosku znów ruszyla :slight_smile:
Ale ten kupon ważny tylko 2 dni.

4 polubienia

Właśnie miałam wstawiać :grin: ja już odebrałam

3 polubienia

Dziewczyny,

Dostalam do testow, a kompletnie nie uzywamy.
Moze ktoras z Was uzywa takiego mleczka?
Chetnie oddam :slight_smile:

Data ważności do 31.07.2027

1 polubienie

Czyli jak przejdę na rozmiar 3 to też go nie będzie pewnie haha .
@Kalusia161 zapomniałam o tej pianie i już nie można .
@magdap_96 fajny ten błyszczyk .

1 polubienie

Do mnie dziś przyszły te próbki perfum haha

1 polubienie

Taki do torebki to się przyda :smiley:

1 polubienie

Tak dokładnie, standardowo :smiley:

Milo z Twojej strony że chcesz oddać :smiling_face_with_three_hearts: jak sie tu nikt nie zgłosi to może dom dziecka przyjmie badz dom samotnej mamy ?.

1 polubienie

Kupiłam 2 paczki! Szaleństwo😛
@magdap_96 pojde dzisiaj odebrać :stuck_out_tongue: zapomnialam ze mam usg piersi wieczorem a obok mam Roska :slightly_smiling_face:

Poczekam do jutra moze ktoras z mam bedzie potrzebowac :slight_smile:
Moja znajoma jest polozna w szpitalu najwyzej jej dam, zawsze jakas potrzebujaca mama sie znajdzie

1 polubienie

Hihi ja też odebrałam próbkę

I jak wyjmowałam to z paczkomatu to mnie zgięło bo ja to myślałam że bedzie chociaż jakieś podwójne i wiecie więcej tego :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 polubienia