Aż żałuję że już kupiłam sobie , na drugi dzień pojawiły się w biedronce ![]()
A te pieluszki dada extra soft sa warte zakupu?
Ja powiem szczerze trzymam i karmię synka a córka jak jest coś do jedzenia co sama może jeść ze się nie wyciapie to pod koniec jedzenia ten talerzyk leży zazwyczaj na podłodze.
@karolina27034 ja czasam8 je używałam i w sumie jawet były ok .
Przy Synku sie sprawdzily od rozmiaru 4 do 6. Zamiennie z bialymi. Zlote synka uczulaly ale i tak wg mnie extra soft lepsze.
Teraz orzy Córeczce tez używamy:) i są naprawdę ok.
Wreszcie promocja na premium care. Muszę objechać biedronki i zrobić zakupy na karty biedronki swoje i rodziców
. Bo oczywiście w mojej biedronce rozmiar 2 szybko wykupiony .
Ja tez na nie poluje .u Nas jak promocja to nigdy nie ma… Ostatnio jak byla ro do sobity pusto. Od poniedziałku brak promocji i pełne półki. Wkurzające
U mnie nigdy nie ma rozmiaru 5… nie wiem dlaczego, ale ciężko w ogóle nawet z pampersami Dada znaleźć ten rozmiar. Chyba mam w okolicy dużo dzieci w podobnych gabarytach ![]()
U mnie nigdy nie ma tego co akurat potrzebuje ![]()
![]()
Dziewczyny,
Dostalam do testow, a kompletnie nie uzywamy.
Moze ktoras z Was uzywa takiego mleczka?
Chetnie oddam ![]()
Data ważności do 31.07.2027
Czyli jak przejdę na rozmiar 3 to też go nie będzie pewnie haha .
@Kalusia161 zapomniałam o tej pianie i już nie można .
@magdap_96 fajny ten błyszczyk .
Taki do torebki to się przyda ![]()
Tak dokładnie, standardowo ![]()
Milo z Twojej strony że chcesz oddać
jak sie tu nikt nie zgłosi to może dom dziecka przyjmie badz dom samotnej mamy ?.
Kupiłam 2 paczki! Szaleństwo😛
@magdap_96 pojde dzisiaj odebrać
zapomnialam ze mam usg piersi wieczorem a obok mam Roska ![]()
Poczekam do jutra moze ktoras z mam bedzie potrzebowac ![]()
Moja znajoma jest polozna w szpitalu najwyzej jej dam, zawsze jakas potrzebujaca mama sie znajdzie
Hihi ja też odebrałam próbkę
I jak wyjmowałam to z paczkomatu to mnie zgięło bo ja to myślałam że bedzie chociaż jakieś podwójne i wiecie więcej tego ![]()
![]()
![]()