Promocje i oferty specjalne $$$

My używaliśmy ale córka już nie chce pić i też nam pół puszki zostało :neutral_face:
@Kalusia161 miałam to wstawiać :smile: i sprawdzałam czy ktoś wstawiał :smile: no promocja jest super ale nie na wszystko-40 % a szkoda

1 polubienie

Większość rzeczy ma -15% , coś tam widziałam co miało -30% ale to jakieś stare wzory i dosłownie kilka rzeczy .

1 polubienie

Mało rzeczy jest na promce :frowning: a szkoda

Ja dla całej rodziny kupiłam lovela family bo wykluczyliśmy u męża alergie. Tak już zostawiłam i tylko maluchom piorę osobno w tej +0. Gdybym nie używała tego hipoalergicznego tylko jakiś kapsułek Persil itd to 3 latki ubrania bym prała z maluchami tym dziecięcym :blush:

Przy Synku 13 miesięcy pralam Mu w tej loveli 0. Potem w lovela family wszystkim.
Ale jakos po paru miesiącach przeszlam na zwykly proszek. Wydawako mi się ze lovela family słabo dopiera. Ale caly czas uzywam płynu do plukania z Loveli :slight_smile:

Teraz córeczki rzeczy dalej w Loveli piore. Jak z Synka rzeczy nie sa jakoes mega brudne to tez dorzucam.

Ja tak samo mega rozczarowanie , ale no cuz za darmo dobre i to haha

No baaardzo ale wiesz ile mam próbek? Pół szuflady :sweat_smile: i wszytsko jutro planuję pozbierać i zabrać na wycieczkę żeby to zużyć :grin::grin:

Też tak zawsze robię hahah :rofl:

Do mnie też przyszły jeszcze ani nie zdarzyłam powąchać jak pachną :sweat_smile::sweat_smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Mi się zapach podoba :heart_eyes: wrzuciłam do torebki w razie w będę się psikać :heart_eyes:

1 polubienie

Muszę sprawdzić , na dwa wyjścia może się przyda :crazy_face::laughing:

No dokładnie, jeszcze jak by wszystko dali na -40% było by super a to wybrane kolekcje i rxeczy tylko.

Dzis piana rossmanowa

1 polubienie

Szkoda tylko ze na 14produktow :frowning:

U mnie to samo. To sie tym razem.nie postarali jak to samo wszyscy maja :stuck_out_tongue:

Jestem ciekawa czy będzie w sierpniu próbka neboa jak co miesiąc skoro jest akcja dmuchanie piany :face_with_peeking_eye:

Odebralam z automatu dpd probke jedzonka dla psiakow :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Smacznego dla psiaków. W ogóle super opakowanie tej saszety na dole po prawej :heart::heart:

1 polubienie

To jednak wszyscy mają to samo , ja też to mam . A czy można to jakoś inaczej odkryć niż dmuchaniem :smile::smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::crazy_face::crazy_face: bo ja dmucham w tel :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smile:

Oooo woooo ja myślałam że to tylko jedna mała próbka będzie , też mi leży w paczkomacie super :laughing: