My używaliśmy ale córka już nie chce pić i też nam pół puszki zostało ![]()
@Kalusia161 miałam to wstawiać
i sprawdzałam czy ktoś wstawiał
no promocja jest super ale nie na wszystko-40 % a szkoda
Większość rzeczy ma -15% , coś tam widziałam co miało -30% ale to jakieś stare wzory i dosłownie kilka rzeczy .
Mało rzeczy jest na promce
a szkoda
Ja dla całej rodziny kupiłam lovela family bo wykluczyliśmy u męża alergie. Tak już zostawiłam i tylko maluchom piorę osobno w tej +0. Gdybym nie używała tego hipoalergicznego tylko jakiś kapsułek Persil itd to 3 latki ubrania bym prała z maluchami tym dziecięcym ![]()
Przy Synku 13 miesięcy pralam Mu w tej loveli 0. Potem w lovela family wszystkim.
Ale jakos po paru miesiącach przeszlam na zwykly proszek. Wydawako mi się ze lovela family słabo dopiera. Ale caly czas uzywam płynu do plukania z Loveli ![]()
Teraz córeczki rzeczy dalej w Loveli piore. Jak z Synka rzeczy nie sa jakoes mega brudne to tez dorzucam.
Ja tak samo mega rozczarowanie , ale no cuz za darmo dobre i to haha
No baaardzo ale wiesz ile mam próbek? Pół szuflady
i wszytsko jutro planuję pozbierać i zabrać na wycieczkę żeby to zużyć ![]()
![]()
Też tak zawsze robię hahah ![]()
Do mnie też przyszły jeszcze ani nie zdarzyłam powąchać jak pachną ![]()
![]()
![]()
Mi się zapach podoba
wrzuciłam do torebki w razie w będę się psikać ![]()
Muszę sprawdzić , na dwa wyjścia może się przyda ![]()
![]()
No dokładnie, jeszcze jak by wszystko dali na -40% było by super a to wybrane kolekcje i rxeczy tylko.
Szkoda tylko ze na 14produktow ![]()
U mnie to samo. To sie tym razem.nie postarali jak to samo wszyscy maja ![]()
Jestem ciekawa czy będzie w sierpniu próbka neboa jak co miesiąc skoro jest akcja dmuchanie piany ![]()
Smacznego dla psiaków. W ogóle super opakowanie tej saszety na dole po prawej ![]()
![]()
To jednak wszyscy mają to samo , ja też to mam . A czy można to jakoś inaczej odkryć niż dmuchaniem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bo ja dmucham w tel ![]()
![]()
Oooo woooo ja myślałam że to tylko jedna mała próbka będzie , też mi leży w paczkomacie super ![]()