Promocje i oferty specjalne $$$

Mogłam też dla piesków siostry i się zagapiłam

Po chwili bez dmuchania pojawi się też bonus :slight_smile: ja nigdy nie dmucham :smiley:

@asiam1 super probki, aż żałuję że nie wzięłam dla psiaków

1 polubienie

Ja zawsze dmucham i tak trochę dziwnie mi :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::crazy_face::sweat_smile: jutro spróbuję bez dmuchania :laughing:

2 polubienia

Okurcze ale super , myślałam że tam tylko jedna próbka a tu aż tyle . Mogłam się skusić :sweat_smile:

1 polubienie

No powiem wam , ze naprawde spora paczucha , az sama sie zdziwilam jak odbieralam . Mega akcja i fajnie , ze sa rozne smaki , mozna dobrac cos pod psiaka :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ale fajnie że sa takie akcje, trzeba polować na kolejne :heart_eyes::face_holding_back_tears:

No super właśnie :))

Wygląda jak te wszystkie teraz grafiki zrobione w AI :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

@SylwiaMK ja też nigdy nie dmucham, kiedyś próbowałam ale to nie jest takie łatwe :sweat_smile:

Ja dmucham w telefon i on mi wibruje i myślę kiedy w końcu zdmuchnę😆

Sporo tego dali, zawsze są takie małe próbki .
@Mama.kacperka też zawsze dmucham, i jakoś nie potrafię inaczej żeby się to odsłoniło

Ja byłam zrezygnowana po poprzednich małych figurkach, zaryzykowałam i było warto teraz więcej tego :sweat_smile:

Ciekawe co teraz będzie fajnego :hugs:

Z kad to wzięłaś? Były jakieś próbki do wzięcia? Coś chyba przegapiłam :face_with_diagonal_mouth:

W aplikqcji dpd , bylo mozna sie zlglosic za darmoszke :wink: ja sie nie spodziewalam , ze bedzie tyle tego tematu , dla moich szkrabow to jedzenia a jedzenia .

Ja dziś nie dmuchałam ale dosyć długo czekałam
I było ,mikrofon nie działa , ale to nic odbierz nagrodę „
To już wolę dmuchać niż czekać :crazy_face::crazy_face:

Ja też jest w szoku jaka ilość , pierwszy raz z tego sód coś fajnego

Moja by to na raz wciągnęła :grin::grin: o widzisz trzeba sprawdzać co tam dają. Jakoś mam tą aplikację ale tam nie zaglądam zbyt często

Haha no maly cielaczek napewno :heart:

1 polubienie

Ja czekam kiedy będzie - 50 % na każdy produkt szkolny przy zakupie min 3 produktów. Ta promka najbardziej się opłaca :smiling_face_with_three_hearts: