Piękne te lalki przyszły ![]()
Już zakupione, ale dla męża od Mikołaja ![]()
![]()
Haha! Ostatnio była też promocja na kapsułki 1+1 gratis, ale ja się naszukałam po całej biedronce drugiego opakowania!
ale się udało
@Mamaprzygod - oooo! To jest dobry pomysł, chyba też się wybiorę dziś po nie dla męża ![]()
Oo to super że się udało, bo ja jak przeważnie szukam to nie ma drugiego opakowania ![]()
to super ze jestes zadowolona ![]()
@Patrycjaw25 to ja osobiście w biedrze je brałam albo na takich promo jak Ty albo jak w “standardowej cenie” nie wiecej niz 25 zl a wiedziałam ze warta i super stan wizual itd bo niestety ale trzeba patrzeć bo ludzie strasznie tam czasami grzebia i niszczą
Szkoda, ze u Nas w Biedrze tak malo książeczek jest zawsze. Mąż twierdzi że dobrze bo za chwilę półek zabraknie u Malego w pokoju
A tu dzisiaj przyjda kolejne… zamówiłam Malemu 2 o Bingu bo jest szał. A mamy 2.książeczki tylko. I jedna z piosenkami…Dostal ostatnio z kolędami i jest zachwycony
. Ale ja mam dużo z IG z rozdań ttxh książeczek. W pierwszej ciąży mialam czas na duza aktywnośc.
U nas w biedronce jest jeszcze sporo dziś rano byłam i było ich naprawdę jak by nikt nie kupował ![]()
Nieraz dużo mają na zapleczu i je wtedy wyciągają ![]()
U nas też było sporo i chciałam kupić, ale nie wchodziły na promocje
próbowałyśmy z panią na kasie różnych wersji i tych w świątecznym opakowaniu i jakiś z dinozaurami
więc stety niestety wzięłam tylko jedno, chociaż może to i lepiej bo dupcia rosnieeee ![]()
A ja nawet nie wiedziałam , że jest taka promocja i nawet nie próbuje iść po nie bo wiem , że będą już wykupione . Ale lecę do stokrotki , bo mam blisko ![]()
W stokrotce też jest kalendarz adwentowy
Dziwne . Ale może oni poprostu nie mieli w systemie ustawione bo tak czasem robią że niby jest w gazetce promocja ale w systemie nie jest zmienione to chyba kierownik sklepu to zmienia …i wtedy promocja się nie nabija i w sumie biedra jest wtedy na plusie . Często jest tak że ludzie dopiero w domu sprawdzają paragony i wtedy jest rozCzarowanie …![]()
Właśnie ciekawe kto te ceny ustawia, bo czasami są takie błędu cenowe. Moja mama ma talent do ich znajdywania. Nie wiem jak to robi. Ale kiedyś kupiła rajstopy po 99 groszy, albo całe pudełko wchodziło w cenie 1 Prince polo
Babcia mówi że mój syn może założyć bibliotekę. Ale w sumie jabrzeczywiscie dużo tych książek kupuje
a z tych rozdań na insta to u mnie wychodzi tylko tyle, że sama kupuje kolejna książkę, bo mi się jakaś spodoba ![]()
No to twoja mama to szczęściara że potrafi takie promocje wynaleźć . Ja często patrzę pod czytnik tam gdzie są przeceny w biedrze i czasem jest coś tak mega przecenione że naprawdę się opłaca tylko trzeba zaglądać tam co jakiś czas ![]()
Widziałam kiedyś tik Toka że mieli z czymś pomyłkę cenową i zaraz poszedł po całe kartony tego i raz widziałam że to były jakieś cukierki a potem jakieś wino
Ale fajnie kurcze ze mi sie nie trafi takie coś nigdy ![]()
Ostatnio szukałam na prezent whisky dla męża przyjaciółki w biedrze i znalazłam za 59 zł z szklanką na wyprzedaży red label coś takiego
i myślę biorę bo taniej nie będzie bo ostatnio te wszystkie alkohole są tak drogie a ja nigdy nie wiem co dla jej męża mam kupić oni zawsze mojemu whisky kupują więc my teraz tak samo ![]()
I dobrze, jak lubią to trafiony prezent to się akurat nigdy nie zmarnuje ![]()
no i dobra cena
O to mega tanio. Ja mojemu tacie też zawsze taki prezent robię. Jedyny z jakiego jest zadowolony