Promocje i oferty specjalne $$$

Ja też, tylko ja kupuję wódkę bo on nie lubi whisky :see_no_evil:

Skorzystałam przed Mikołajkami idealne promo :rofl:

W Lidlu też jest ta promocja

Potwierdzam! Wczoraj z niej skorzystałam :heart:

Mój mąż znów nie lubi wódki i woli drinka sobie z whisky zrobić chyba że wódka jest w drinkach to wypije .:smile: ja dodaje do różnych drinków. Nam zostało trochę butelek z wesela i tak staram się trochę wykorzystać na imprezach rodzinnych bo co z tym zrobię :rofl:

U mnie jest to samo z wódką, amatorów brak, a zostało po weselu, trochę wykorzystaliśmy na chrzcinach i jak się mała urodzi to będzie na kolejne chrzciny i jeszcze zostanie ! Teraz to ogólnie chyba ludzie mało wódki piją :joy: chyba bardziej właśnie whisky albo jakieś kolorowe

O jaaa, Twoja mama to prawdziwa łowczyni okazji :star_struck:

To u nas większość rodziny wole wódkę , więc długo by nie leżało :sweat_smile:

Zadowolona jestes z zakupu tego zestawiku czapka i szalik? Piekny jest i chyba tez taki kupię dla Małego

Trudno okreslic bo mlody jeszcze dwa tygodnie w brzuchu bedzie siedzial.
Za to kupilam corce wieksza wersje i mowi ze jej cieplutko jak nigdy :slight_smile: W dotyku sa mega delikatne bo jest w 100%zrobiona z merynosa. Wypralam normalnie w pralce, ale na programie “reczne pranie” w 30st w lanolinie i nic sie z tym nie dzialo :slight_smile:

Taka rekomendacja to już dobra recenzja :grin:

1 polubienie

Jaka dosyć drogie teraz są to już promocja 2+2 to już dobra okazja . Ciekawe też czy przyjdzie taki dzień gdzie zaczną robić lepsze zabawki do tych jaj bo jaja to kupię bo dziecko chce ale tak to zabawki w środku nie ciekawe jeszcze niech tylko smak się popsuje to już wgl nie będzie to co kiedyś

1 polubienie

Sinsay dzisiaj

@Nadzianii To racja, kiedyś te zabawki były o wiele lepsze .

W stronach mojej mamy to też głównie wódka ewentualnie bimber preferują :smile::rofl:
@Kalusia161 ja widziałam jeszcze Avon ma kalendarz , herbapol tam jakieś kosmetyki były widziałam , tych kalendarzy teraz pełno na instagramie :smile:

1 polubienie

Kiedyś tego tak nie było,
A teraz tan kalendarz jest wszędzie .
Ja też wolę wypić wódkę/drinka bo po winie to mnie głowa zawsze boli

Ja to lubię drinki aperola mohito lub jakieś inne ciekawe , ja kupiłam sobie różne syropy do drinków w selgrosie i jak przyjeżdżają do nas znajomi to tworze im różne na zmianę :smile: powiem ci że jak pytam to każdy chce moje drinki :laughing: a co do kalendarzy to tak w tym roku jest ich ogrom wszędzie nawet na allegro mi powiadomienie wczoraj przyszło żeby otworzyć okienko​:see_no_evil:

Na alegro też codziennie są wyzwania , jak ktoś często robi zakupy to kilka smart monet można zdobyć :smiling_face:

1 polubienie

nie wiem czy ktoras probowala i lubi ale promo maja

A znacie profil na instagramie babasięrzuca ? Tam dużo promocji dziewczyny wstawiają :blush: