Ja też, tylko ja kupuję wódkę bo on nie lubi whisky ![]()
Skorzystałam przed Mikołajkami idealne promo ![]()
Potwierdzam! Wczoraj z niej skorzystałam ![]()
Mój mąż znów nie lubi wódki i woli drinka sobie z whisky zrobić chyba że wódka jest w drinkach to wypije .
ja dodaje do różnych drinków. Nam zostało trochę butelek z wesela i tak staram się trochę wykorzystać na imprezach rodzinnych bo co z tym zrobię ![]()
U mnie jest to samo z wódką, amatorów brak, a zostało po weselu, trochę wykorzystaliśmy na chrzcinach i jak się mała urodzi to będzie na kolejne chrzciny i jeszcze zostanie ! Teraz to ogólnie chyba ludzie mało wódki piją
chyba bardziej właśnie whisky albo jakieś kolorowe
O jaaa, Twoja mama to prawdziwa łowczyni okazji ![]()
To u nas większość rodziny wole wódkę , więc długo by nie leżało ![]()
Zadowolona jestes z zakupu tego zestawiku czapka i szalik? Piekny jest i chyba tez taki kupię dla Małego
Trudno okreslic bo mlody jeszcze dwa tygodnie w brzuchu bedzie siedzial.
Za to kupilam corce wieksza wersje i mowi ze jej cieplutko jak nigdy
W dotyku sa mega delikatne bo jest w 100%zrobiona z merynosa. Wypralam normalnie w pralce, ale na programie “reczne pranie” w 30st w lanolinie i nic sie z tym nie dzialo ![]()
Taka rekomendacja to już dobra recenzja ![]()
Jaka dosyć drogie teraz są to już promocja 2+2 to już dobra okazja . Ciekawe też czy przyjdzie taki dzień gdzie zaczną robić lepsze zabawki do tych jaj bo jaja to kupię bo dziecko chce ale tak to zabawki w środku nie ciekawe jeszcze niech tylko smak się popsuje to już wgl nie będzie to co kiedyś
@Nadzianii To racja, kiedyś te zabawki były o wiele lepsze .
W stronach mojej mamy to też głównie wódka ewentualnie bimber preferują ![]()
![]()
@Kalusia161 ja widziałam jeszcze Avon ma kalendarz , herbapol tam jakieś kosmetyki były widziałam , tych kalendarzy teraz pełno na instagramie ![]()
Kiedyś tego tak nie było,
A teraz tan kalendarz jest wszędzie .
Ja też wolę wypić wódkę/drinka bo po winie to mnie głowa zawsze boli
Ja to lubię drinki aperola mohito lub jakieś inne ciekawe , ja kupiłam sobie różne syropy do drinków w selgrosie i jak przyjeżdżają do nas znajomi to tworze im różne na zmianę
powiem ci że jak pytam to każdy chce moje drinki
a co do kalendarzy to tak w tym roku jest ich ogrom wszędzie nawet na allegro mi powiadomienie wczoraj przyszło żeby otworzyć okienko:see_no_evil:
Na alegro też codziennie są wyzwania , jak ktoś często robi zakupy to kilka smart monet można zdobyć ![]()
A znacie profil na instagramie babasięrzuca ? Tam dużo promocji dziewczyny wstawiają ![]()