W maar
na necie wszystko odgapiłam na instagramie chyba od influencerki
Owies.i.len ?? Ja właśnie od niej zgapiłam ten łańcuszek z literkami tylko nie zapisałam sobie skąd ma to wszystko ![]()
@asiam1 byłam dziś i dostałam tylko zawieszkę do szafy bo maseczek nie było ![]()
Tych maseczek zawsze mają dużo na wydanie, u mnie często dodają do zakupów
Mi to praktycznie nigdy nic w gratisie nie daja
a staram sie byc taka mila ![]()
Zauważyłam , że te Rossmanny co są na uboczu to bardziej są za rozdawaniem niż te co są w galeriach
Aaa ja mam same na uboczu ![]()
mieszkam na wsi i galerii obok nie ma ![]()
Tak
więc tak jak pisałam łańcuszek Sotho a zawieszki maar
No to już nie wiem o co chodzi ![]()
Odebrałam i powiem wam super
Używałaś już ? I jak ?
Mi się wydaje że te w galeriach szybko wydają bo tam sporo osób się zawsze przewija .
Całkiem możliwe , nie pomyślałam o tym ![]()
![]()
Ja zazwyczaj omijam galerie jak mam coś do odebrania bo wiem że napewno już nie ma , jak byłam ostatnio to kobietka mówiła że nie ma nic co mam do odebrania , pojechałam do rossmana na uboczu i miał wszystko ![]()
ja nigdy nie mam nic do odbioru w tym Rossmanie haha
Fajnie byłoby mieć jakąś koleżankę co pracuje w rossmanie i by powiedziała jak to tam na prawdę wygląda ![]()
@Patrycjaw25 to dobrze wiedzieć , żeby omijać te większe sklepy ![]()
Dziś byłam w Rossmanie na uboczu i dostałam wszystkie moje gratisy i taki balsam do ust w prezencie. Byłam pozytywnie zaskoczona:heart_eyes:
i potwierdziło mi się że te rosmany na uboczu gdzieś mniej widocznym miejscu mają często próbki j gratisy na stanie
Oo to się super udało , w moim rossmanie nie było zapachu . A co to za balsam do ust? Fajny?
Dziewczyny kiedyś wstawiały taki balsam w pojemniczku prezencik , bardzo fajny🥰
Taki z kokardką ? ![]()
![]()