Promocje i oferty specjalne $$$

W maar :slight_smile: na necie wszystko odgapiłam na instagramie chyba od influencerki

Dzis w rossmanie mam maseczke do odbioru

Owies.i.len ?? Ja właśnie od niej zgapiłam ten łańcuszek z literkami tylko nie zapisałam sobie skąd ma to wszystko :sob:
@asiam1 byłam dziś i dostałam tylko zawieszkę do szafy bo maseczek nie było :unamused:

1 polubienie

Tych maseczek zawsze mają dużo na wydanie, u mnie często dodają do zakupów

Mi to praktycznie nigdy nic w gratisie nie daja :sweat_smile: a staram sie byc taka mila :joy:

Zauważyłam , że te Rossmanny co są na uboczu to bardziej są za rozdawaniem niż te co są w galeriach

Aaa ja mam same na uboczu :sweat_smile::sweat_smile: mieszkam na wsi i galerii obok nie ma :sweat_smile:

Tak :slight_smile: więc tak jak pisałam łańcuszek Sotho a zawieszki maar

No to już nie wiem o co chodzi :face_with_peeking_eye:

Odebrałam i powiem wam super

Używałaś już ? I jak ?

Mi się wydaje że te w galeriach szybko wydają bo tam sporo osób się zawsze przewija .

Całkiem możliwe , nie pomyślałam o tym :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Ja zazwyczaj omijam galerie jak mam coś do odebrania bo wiem że napewno już nie ma , jak byłam ostatnio to kobietka mówiła że nie ma nic co mam do odebrania , pojechałam do rossmana na uboczu i miał wszystko :laughing:

ja nigdy nie mam nic do odbioru w tym Rossmanie haha

Fajnie byłoby mieć jakąś koleżankę co pracuje w rossmanie i by powiedziała jak to tam na prawdę wygląda :smiley:
@Patrycjaw25 to dobrze wiedzieć , żeby omijać te większe sklepy :smiley:

Dziś byłam w Rossmanie na uboczu i dostałam wszystkie moje gratisy i taki balsam do ust w prezencie. Byłam pozytywnie zaskoczona​:heart_eyes::heart_eyes: i potwierdziło mi się że te rosmany na uboczu gdzieś mniej widocznym miejscu mają często próbki j gratisy na stanie

1 polubienie

Oo to się super udało , w moim rossmanie nie było zapachu . A co to za balsam do ust? Fajny?

Dziewczyny kiedyś wstawiały taki balsam w pojemniczku prezencik , bardzo fajny🥰

Taki z kokardką ? :hugs::smiling_face: