Tak dokładnie ten:blush:
zazdrościłam dziewczynom bo u mnie w miejscowości ciężko z prezencikami od rossmana aby przyjechalam do rodziców do Lublina dostałam ten gratis:heart_eyes:
Ja taki z kokardką dostałam jak odbierałam ten z zawieszka co był ostatanio i w sumie nie wiem czemu go dostałam
nic nie klikałam wcześniej ze mam taki do odebrania
Oo to tam są lepsze gratisy
to dobrze, że pomyślałaś i poszłaś . A może zobaczyli nową osobą i na zachętę dali ![]()
A dzisiaj też macie coś takiego ? ![]()
Tak, dokladnoe to samo. I nawet na email wyslali kod.
Ja nawet nie znam tej strony
pierwszy raz o niej słyszę
Ja tak samo , ale jak za darmo to zobaczę co to
A co to ? Bo ja nie dmuchałam
Darmowy dostęp do wysokieobcasy.pl
Jak dobrze Ciebie tu mieć
nie muszę wchodzić w aplikację
No dokładnie też zawsze korzystam ![]()
Ale te promocje to chyba co tydzień prawie te same są. Ale fajnie bo mi się w aplikacji nie chce szukać a tu wchodzę i mam ![]()
Ja dziś zajrzałam w aplikację z nudów i myślę ciekawe czy @Kalusia161 już dodała na forum😄
Ja właśnie ostatanio o tym samym pisałam, mam wrażenie że cały czas to samo jest
@Kalusia161 nigdy o nas nie zapomina ![]()
@Paulina.K caly czas promocje
Staram sie pamiętać ![]()
Ja nie mam lidla, dino, aldi, kauflandam auchana itd. Takze tylko gazetki biedry przeglądam ![]()
A u Nad i tak czesto pustki
Właśnie też mam najbliżej do biedronki chociaż wolę Lidla
Ale po przeprowadzce musiałam się przestawić na biedę. W sumie najbliżej mam Netto no ale tam to w ostatecznośći
I szkoda że dino nie mam blisko
Z dino to nigdy nie przeglądam gazetek , wkurza mnie to , że mają żadnej aplikacji
Update hunterów z ccc!
Mam ale pogoda taka że nie chodziłam tylko przymierzyłam i dosłownie przeszłam się kawałek.
Dla mnie są wporzadku tylko że ja nie mam porównania z innymi
Ja też częściej robię zakupy w biedronce , fajna promka na pampersy dziś musiałam zrobić zapasy😃