Promocje i oferty specjalne $$$

Tak dokładnie ten​:blush::blush: zazdrościłam dziewczynom bo u mnie w miejscowości ciężko z prezencikami od rossmana aby przyjechalam do rodziców do Lublina dostałam ten gratis​:heart_eyes:

Ja taki z kokardką dostałam jak odbierałam ten z zawieszka co był ostatanio i w sumie nie wiem czemu go dostałam :smiley: nic nie klikałam wcześniej ze mam taki do odebrania

Oo to tam są lepsze gratisy :smiley: to dobrze, że pomyślałaś i poszłaś . A może zobaczyli nową osobą i na zachętę dali :slight_smile:

A dzisiaj też macie coś takiego ? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Tak, dokladnoe to samo. I nawet na email wyslali kod.

1 polubienie

Ja nawet nie znam tej strony :face_with_peeking_eye: pierwszy raz o niej słyszę

Ja tak samo , ale jak za darmo to zobaczę co to

A co to ? Bo ja nie dmuchałam

Darmowy dostęp do wysokieobcasy.pl

4 polubienia

Jak dobrze Ciebie tu mieć :heart: nie muszę wchodzić w aplikację

1 polubienie

No dokładnie też zawsze korzystam :heart_eyes:

Ale te promocje to chyba co tydzień prawie te same są. Ale fajnie bo mi się w aplikacji nie chce szukać a tu wchodzę i mam :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja dziś zajrzałam w aplikację z nudów i myślę ciekawe czy @Kalusia161 już dodała na forum😄

2 polubienia

Ja właśnie ostatanio o tym samym pisałam, mam wrażenie że cały czas to samo jest

@Kalusia161 nigdy o nas nie zapomina :grin:
@Paulina.K caly czas promocje

2 polubienia

Staram sie pamiętać :slightly_smiling_face:
Ja nie mam lidla, dino, aldi, kauflandam auchana itd. Takze tylko gazetki biedry przeglądam :sweat_smile:
A u Nad i tak czesto pustki

Właśnie też mam najbliżej do biedronki chociaż wolę Lidla :confused: Ale po przeprowadzce musiałam się przestawić na biedę. W sumie najbliżej mam Netto no ale tam to w ostatecznośći
I szkoda że dino nie mam blisko

Z dino to nigdy nie przeglądam gazetek , wkurza mnie to , że mają żadnej aplikacji

Update hunterów z ccc!
Mam ale pogoda taka że nie chodziłam tylko przymierzyłam i dosłownie przeszłam się kawałek.
Dla mnie są wporzadku tylko że ja nie mam porównania z innymi

1 polubienie

Ja też częściej robię zakupy w biedronce , fajna promka na pampersy dziś musiałam zrobić zapasy😃