Promocje i oferty specjalne $$$

Właśnie ta promka na pampersy do soboty jest a muszę się zaopatrzyć i ciekawe czy będzie tak jak ostatnio że były wszystkie rozmiary tylko nie ten co potrzebuje :face_with_peeking_eye:

A przeważnie tak jest , że nie ma tego co potrzebujemy :see_no_evil::see_no_evil: też muszę się właśnie zaopatrzyć :speak_no_evil:

Dodawałam sobie rzeczy do koszyka i tak przeglądałam stronę i znalazłam 50% taniej na Canpolu może którejś z was akurat się teraz przyda :slight_smile:

2 polubienia

Ale fajnie wygląda na jakieś wyjaśnia genialna

Zamówiłam wczoraj :star_struck:
Mialam.wrzucic info i zapomnialam.

1 polubienie

Jak nie będzie to trzeba jechać do innej biedronki zawsze w którejś będzie :grinning:

W ogóle dziewczyny u mnie na fb juz fotograf udostępnił info, że robi zapisy na sesje ŚWIĄTECZNE :see_no_evil:

2 polubienia

W sumie nawet się nie dziwię bo zainteresowanie takimi sesjami jest teraz bardzo duże

Dla mnie przesada, w ogole mi nie w glowie teraz tematy swiateczne :sweat_smile: 40 stopni za oknem

Dla mnie też przesada :laughing: nawet nie wiem kiedy nam będzie pasować , ani nie myślę o świętach. Ale w sklepach pewnie za chwilę też wystawią mikołaje :rofl:

W action zazwyczaj we wrześniu wjeżdżają lampki świąteczne itd

I potem przez coś takiego, te święta już tak nie cieszą

Powiem Wam dostawa od Canpol zawsze ekspres :heart:

Fajna ta miseczka zamykana. Ktos niedawno wrzucal ze jest na promce.

1 polubienie

Ja wrzucałam i chętnie dowiem się jak wielkościowe ona ? I zamknięcie jak trzyma ?

Tutaj wielkościowo odniesienie do talerzyka i temometeu.

Zamknięcie wydaje się ok :slight_smile: ale to bede mogla ocenic po testowaniu

1 polubienie

Jasne, dziękuję :slight_smile: :star_struck:

Wczoraj koleżanki przywiozly mi 4 paczki Dady zloteych (zużyjemy chociaz nie przepadam) a tu taka promocja na premium care

1 polubienie

Wow ale ekstra to wygląda

Dziewczyny pd dzisisj na aplikqcji Rossmanna można znowu przyłączyć do tej akcji Neboa. Mi teraz się udalo.

4 polubienia

U mnie lipa