Właśnie ta promka na pampersy do soboty jest a muszę się zaopatrzyć i ciekawe czy będzie tak jak ostatnio że były wszystkie rozmiary tylko nie ten co potrzebuje ![]()
A przeważnie tak jest , że nie ma tego co potrzebujemy ![]()
też muszę się właśnie zaopatrzyć ![]()
Dodawałam sobie rzeczy do koszyka i tak przeglądałam stronę i znalazłam 50% taniej na Canpolu może którejś z was akurat się teraz przyda ![]()
Ale fajnie wygląda na jakieś wyjaśnia genialna
Zamówiłam wczoraj ![]()
Mialam.wrzucic info i zapomnialam.
Jak nie będzie to trzeba jechać do innej biedronki zawsze w którejś będzie ![]()
W ogóle dziewczyny u mnie na fb juz fotograf udostępnił info, że robi zapisy na sesje ŚWIĄTECZNE ![]()
W sumie nawet się nie dziwię bo zainteresowanie takimi sesjami jest teraz bardzo duże
Dla mnie przesada, w ogole mi nie w glowie teraz tematy swiateczne
40 stopni za oknem
Dla mnie też przesada
nawet nie wiem kiedy nam będzie pasować , ani nie myślę o świętach. Ale w sklepach pewnie za chwilę też wystawią mikołaje ![]()
W action zazwyczaj we wrześniu wjeżdżają lampki świąteczne itd
I potem przez coś takiego, te święta już tak nie cieszą
Powiem Wam dostawa od Canpol zawsze ekspres ![]()
Fajna ta miseczka zamykana. Ktos niedawno wrzucal ze jest na promce.
Ja wrzucałam i chętnie dowiem się jak wielkościowe ona ? I zamknięcie jak trzyma ?
Tutaj wielkościowo odniesienie do talerzyka i temometeu.
Zamknięcie wydaje się ok
ale to bede mogla ocenic po testowaniu
Jasne, dziękuję
![]()
Wczoraj koleżanki przywiozly mi 4 paczki Dady zloteych (zużyjemy chociaz nie przepadam) a tu taka promocja na premium care
Wow ale ekstra to wygląda
Dziewczyny pd dzisisj na aplikqcji Rossmanna można znowu przyłączyć do tej akcji Neboa. Mi teraz się udalo.