Promocje i oferty specjalne $$$

Zależy w której. Dla mnei w Douglas jest gorzej ;D

Turbany już śmigają na vinted w ilościach hurtowych :rofl:

Nawet nie patrzyłam ale nie jestem zdziwiona

Hahah już ? Po ile :laughing:

Hahahah taaak? Ja chyba jadę dla relaksu do roska i sie przed nim przeżegnam żeby nie udać za dużo :hear_no_evil::see_no_evil::speak_no_evil:

Dziewczyny potrzebuje waszego wsparcia :see_no_evil: i to jest “pilne” :rofl:
No wiec zaczne od tego , ze mala dostala od mojej przyjaciolki “muu” . Byla to jedna z ulubionych zabawek . Jezdzila z nami wszedzie , kapala sie z małą i w ogole byla towarzyszka wszelakich zabaw . Stala sie tragedia :see_no_evil: na wakacjach Roska wyrzucila muu przez balkon i wpadlo na taras do sasiada ktory gdzies wyjechal . Pewnie maz by tam przeskoczyl , ale niestety jest tam dosc solidnie zagrodzone .
Muu bylo kupione w akcion . Jak mozecie sje domyśleć to u nas nie ma . Obeszlam tez 2 akcion we wrocku i rowniez kicha .
Chcialabym ogłosić ogolnopolska akcje szukania muu w akcion :cry::sweat_smile: jesli by rzucila wam sie w oczy to blagam kupcie mi i wyslijcie . Oczywiwcie wszelkie koszta pokrywam . Ozloce za muu , bo chodzi za mna i wola :sweat_smile:
Dla przekłucia uwagi wstawiam zdjecie muu . Wtedy mala pomagala gotowac obiad mojej babci i dorzucala wolowine :rofl:

3 polubienia

Kurczę przykra sprawa ja akurat nie mam za blisko ale jak będę to będę o Tobie pamiętać

1 polubienie

Bardzo dziekujemy :heart: u nas juz dluzszy czas nie ma , bo moja kumpela zostala odrazu poinformowana o sytuacji i tego samego dnia poszla zobaczyc , niesteyy nie bylo . Dzis tez bylam w naszym akcion , ale niestety pustki

Też popatrzę jak będę przy okazji ! Jaka pomocna że dodała mięsko do rosołu :laughing::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja będę jutro więc też zobaczę /)

1 polubienie

Będę jutro w action to zobaczę :wink: szkoda że nie da się sprawdzić na stronie dostępności :cry:

1 polubienie

Wiesz co , ona ogolnie lubi "pomagac " :sweat_smile:
Kiedys dostalam od brata wino bezalkoholowe i tak sobie pomyslalam a naleje sobie a co tam (swoja droga mega dobre ) no to mi rybke wrzucala :rofl:

t

Dziekuje dziewczyny ! Nie spodziewalam sieakiego odzewu :heart::heart::heart:

3 polubienia

Jak będę to na pewno będę pamiętać i będę szukać :slight_smile:
@karolina27034 z ciekawości sprawdziłam i są po 18 , po 5 🫪:face_with_peeking_eye:a ja chciałam odebrać to w jednym nie było i poszłam do drugiego i był ostatni :face_with_peeking_eye: ale tych zawieszek już nie było , to jakiś zapach czy co to jest?

1 polubienie

Omg ! Jaki słodziak :heart_eyes::heart_eyes: to pierwsze zdjęcie nie chce się pokazać
@Mamilove to biznesmeni jak aż po tyle sprzedają :laughing: ta zawieszka to kawałek tektury , też myślałam że to jakiś zapach da a tu lipa

Ojejku! To rzeczywiście przykra sprawa :face_holding_back_tears: rzadko bywam w akcion, ale jak będę do poszukam Muu :smiling_face: i mam nadzieję, że uda się ją szybko odnaleźć :star_struck:

To pierwsze zdjęcie je to Hugo 0% :speak_no_evil:

To taka mucia ? https://www.vinted.pl/items/9516888093-zabawki-gumowe

1 polubienie

Aaa to nie zczailam , Hugo piłam alkoholowe , mega dobre a teraz nachodzi mnie ochota wlansie na cos 0 %

Ja bardzo lubię teraz też w biedrze więcej asortymentu 0

Ja lubię to niemieckie :smiley: