Promocje i oferty specjalne $$$

Oo wlansie ! Jak byłam na praktykach w Berlinie to go tyle nakupiłam i tam popróbowałam :laughing::laughing:
@Mamamamusia muszę zerknąć szkoda że nie pomyślałam przed weekendem o nim

I co robiłaś na tych praktykach ? :slight_smile:

Wtedy kończyłam technikum gastronomiczne, a praktyki miałam w zakładzie gdzie gotowali jedzenie do przedszkoli i żłobków
Jednego dnia to 500 jajek trzeba było idealnie obrać :face_with_peeking_eye::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

O matko to pewnie nie mogłaś na jajka później patrzeć :d

Kciuki to były tak poranione :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

O matko , to nieźle trzeba było się napracować . Nienawidzę jak skorupki ciężko odchodzą od jajka .

Później na jajka nie mogłam patrzeć :laughing: ale chociaż się nauczyłam je ładnie obierać żeby nie naruszyć , i kulać bułeczki ! :laughing::laughing:

Zwłaszcza na Wielkanoc jak trzeba ładnie obrać żeby zrobić jajka faszerowane

1 polubienie

I coag dalszy

1 polubienie

Czekałam na tą gazetkę od ciebie :laughing::laughing:

OMG :face_with_peeking_eye: a jest jakiś tip na jajko które przy obieraniu chce się do samego żółtka obrać?:see_no_evil:

Bardzo delikatnie obierać :laughing: podano stare jajka się tak dobrze obiera

1 polubienie

No to standardowo ja mam całe „pozadrapywane „ i idą na sałatkę albo jakąś pastę :rofl::rofl::rofl:

Tak ! To chyba nasze muu ! Zamawiam !!! Dziekuje :heart::heart::heart::heart::heart::heart:

1 polubienie

3+3 gratis czyli trzeba się wybrać już po szkolne zakupy :hear_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

Hahah o mamo ale miałaś drinka :sweat_smile: qle taki przygotowany przez własną córkę jest najlepszy​:sweat_smile::sweat_smile:
@Kalusia161 dzieki tobie zawsze wiem co jest na promocji dla dzieci :sweat_smile:

1 polubienie

kurde ja to czekam aż będą te waciki z dada na promocji, bo mój Maz tylko nimi umie obmyć córkę hahaha ja przecieram zwykłymi i są 10x tańsze

Omatko jaki wymagający​:laughing::laughing: ja się przerzuciłam na waciki i zwykłą wodę bo po tych chusteczkach miałam wrażenie że dostał jakis początek alergi ale po zmienie zniknęło

Ja już tyle przerobiłam chusteczek mokrych :smiley: na szczęście u nas bez alergii więc używam co jest pod ręką