Ja też czekam na waciki bo sie konczą
lubię te duze waciki i z dady i z kindii mozna na allegro dorwac czasem w dobrej cenie (albo na erli).
Jedynie nie było nic po watherwipes i je mam przy łóżku jak mi się nie chce w nocy wstawać do przewijaka ![]()
no dajcie spokój, a te z dady 12 zł za paczkę
zdzierstwo straszne haha ale ostatnio zaczęłam też trochę chusteczek używać odkąd moja mała wali ogromne kupy z rana
najpierw mokra chusteczka a potem wacik z wodą i na sucho
U Synka na poczatku i po waterwipes byl problem.
Spasowaly tylko bamboolove. Musze je zamawiac online.
A one w biedronce są teraz
Dmuchajcie pianę w rossmanie , olejek jest super do ust /)
A action ostatnio zrobiłam zapas
@zewsidziewczyna ceny pampersów to szlanenstwo , dziś jeździłam po 4 biedronkach w poszukiwaniu pampersów 2 ![]()
i kupiłam w dwóch , ostatnie sztuki 3 przydadzą się na później 1 paczkę 1 i 1 paczkę 2 a tak to wysprzątane półki ![]()
Jesze lupilu nie są aż tak plastikowe i w spoko cenie tylko Lidl nie był pod drodze
Te oryginalne są w action ? Ile w jakiej cenie ?
Chyba były po 7 zł , @usmiechnietaMama dawała tu znać może pamięta
Mam nadzieję, że to bedzie takie samo Muu ![]()
![]()
Odebrała
Czy którejś się udało dziś odebrać kostki do zmywarki fairy ? Przy zakupie dowolnego produktu fairy ?
Taaaaak? Ładnie pachnie chociaż ?
Podobno to się kupuje kostki do zmywarki a gratis można dobrać zawieszkę, nabłyszczacz lub coś innego z listy a nie kostki do zmywarki. Źle mają sprecyzowany ten kupon.
A ja specjalnie pojechałam kupić nabłyszczacz żeby dostać kostki ale w moim rossmanie nie było ,to nic ![]()
@magdap_96 Jutro bedzie paczka wiec prosze o mocne trzymanie kciukow , bo cos czuje , ze Ciocia Magda uratowala sytuacje ![]()
Trzymam kciuki
mam nadzieję, że Muu wróci z wakacji ![]()
W lidlu trafiłam na promo na pantsy
3.79 za 78 szt. ![]()
W moim lidlu wyłożyli ubranka co kilka miesiecy temu były na wyprzedaży po 3-5 zł ale w normalnych cenach ![]()
Cooooooooo ? Wooooow ![]()
Czyli takie promocje to nie widmo i nie al jak wrzucają w neta
a też ostatnio widziałam jak w Empiku babeczka zrobiła zamówienie na pantsy Pampersa i też wyszło grosze dkalowienie grosze za zamówienie
Jaka cena ![]()
nigdy mi się nie udaje znaleźć takich cen ![]()
![]()
ja mam zapas z poprzedniej promocji 2 - zostało mi chyba 8 paczek wiec narazie nie kupuje bo nie wiem za ile wskoczymy na nowy poziom ![]()