Promocje i oferty specjalne $$$

To miałaś szczęście że udało ci się kupić 2 :face_with_peeking_eye:

Wyniki są! Trzeba się szukać w komentarzu nie oznaczali każdej z osobna tylko podali nazwę z instagrama

U mnie się dziś taki kuponik pojawił, ale w moim rossmanie zostały same niebieskie mercedesy, to nie wzięłam

3 polubienia

To ziemniaków też pewnie było sporo do obierania ? :speak_no_evil::see_no_evil:
@usmiechnietaMama oo to było u Ciebie w pianie ?

@usmiechnietaMama ja mam taki

Wolałabym niebieskiego mercedesa więc możemy się wymienić, co Ty na to ? :joy:

3 polubienia

Coooo? Hahahha
Ludzie Wy dmuchacie w pianę w Rossmannie czy gdzie to dmuchacie :rofl::rofl::rofl:?

2 polubienia

Skąd wy to macie ? :speak_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Niedługo kolejne figurki :slight_smile:

1 polubienie

Hahaha dobre. Tak zastanawiałam się czy się nie wyspałam czy dobrze widzę :joy::joy::joy:

Hahaua też można reklamację składać jak Pani kasjerka nie wyda pana Włocha :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Jacie ! Mercedes też fajny ale Wloch! :heart_eyes: jak nie wykorzystasz kuponu to dzwoń!:joy::joy:
A propo rossmana

2 polubienia

O wow no ekstra promka

1 polubienie

Hahahaha ja widzialam na lodowke na kosmetyki to sie lidzie w komentarzach zabijali

1 polubienie

Mercedesa też bym nie wzięła.
@SylwiaMK jak @usmiechnietaMama nie chce tego Włocha to ja go wezmę. Wygląda na umięśnionego :grin::grin: a u mnie ogródek do kopania jest :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ej bo ja tych figurek nie zbierałam. One są takie na przyssawkę ?

A czemu wy macie takie rzeczy w pianie :rofl::rofl::rofl: a ja tylko kupony :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Oo chociaż jakiś kupon wykorzystam , robię akurat zakupy online a worki zawsze się przydadzą :smile:

1 polubienie

Szkoda, że online nie można odebrać nagród :smiley: albo że szampon nie jest nigdzie dostępny :face_with_peeking_eye: wtedy by można było wszystko zamawiać

Ten kupon chyba akurat można wykorzystać online

Tak wlasnie przeczytałam

1 polubienie

Już nie mogę się doczekać nowych figurek😄
@SylwiaMK hahah pokazałaś mężowi co wydmuchałaś?