@SylwiaMK @usmiechnietaMama dobre ![]()
nie dotarłam do internetów z takimi kuponami:sweat_smile:
Ja dziś kupiłam worki 2+1
i jest jeszcze konkurs z Bobovity w rosku. W ostatnim brałam udział ale nie dostałam odpowiedzi ![]()
Ja w tym wzięłam udział ciekawe czy mi się uda
zakupy by się zwróciły ![]()
Byłam akurat w rosmanie i kupiłam ale coś co wcale nie wchodził w tą promocję i lipa ![]()
![]()
No jutro trzeba pilnie polować
Jak klikniesz dołącz do misji i zjedziesz niżej to masz informacje jakie produkty biorą udział ![]()
Co mi nie działa aplikacja w sensie internet, i dołączyłam do misji ale te produkty mi się nie pokazaly , a na obrazku jest np dynia wiec wzięłam 3 słoiczki ( do ciastek ) i nie zaliczyło bo wchodziły takie jakby gotowe obiadki
Haha nie, ale by się zdziwił jakbym odebrała Włocha z rossmanna ![]()
@Mamaprzygod aż żałuję że nie mam rossmanna po drodze, a ostatnio jak byłam to zapomniałam o konkursie ![]()
Odebralam paczuche . To nasza muuuu ![]()
Jak tylko ja pokazałam to Roska tak sie ucieszyła, ze az zaluje , ze tego nie nagralam , ale w ogole ontym nie pomyslalam . Usnela z muu w raczce ![]()
Dziekuje za cynka ![]()
![]()
Ostatnio na aplikacji mieli napisane , że mają błąd z aplikacją i przepraszają @asiam1 ale to musiała być radość , super że się udało znaleść tą samą ![]()
Dziecięca radość potrafi rozczulić ![]()
![]()
![]()
Ojejku to musiało być przesłodkie
miłość dziecka do zabawki
a co z resztą przyjaciół muu zaakceptowała ?
Tak tak , byla tez swinka , owieczka , zabka (mamy cala rodzine zab juz
niedawno maz kupil jej taka duza wyglada jak mydelniczka i na tych "plechach " miala 3 male zabcie , mamy tez z zestawu z akcion i kiedys jeszvze dostala inny zestaw tez z zaba , wiex familia wielopokoleniowa nam sie stworzyla ) byla tez swinka i jeszcze inne , ogolnie wsyztskie jej sie podobaja z ale milosc do muu przeogromna
Gdzie to się mieści ![]()
dzieci mają fajne fazy ciekawe co będzie miłością mojego malucha
Oo akurat jutro wybieramy się na zakupy ![]()
Szybko już go opublikowali
się znowu zacznie zbieranie naklejek ![]()
Ja w tym roku będę zbierać ! Zawsze zbierałam dla chrześnicy a teraz dla siebie
Bardzo się cieszę, że pomogłam
radość Rosie najważniejsza ![]()
![]()
![]()
Ciekawe ile teraz trzeba będzie uzbierać naklejek albo ile wydać za jednego znaczka ![]()
![]()