Promocje i oferty specjalne $$$

@SylwiaMK @usmiechnietaMama dobre :sweat_smile::sweat_smile: nie dotarłam do internetów z takimi kuponami​:sweat_smile:
Ja dziś kupiłam worki 2+1 :see_no_evil: i jest jeszcze konkurs z Bobovity w rosku. W ostatnim brałam udział ale nie dostałam odpowiedzi :smiling_face_with_tear:

3 polubienia

Ja w tym wzięłam udział ciekawe czy mi się uda :grinning: zakupy by się zwróciły :grinning:

Byłam akurat w rosmanie i kupiłam ale coś co wcale nie wchodził w tą promocję i lipa :joy::joy:

No jutro trzeba pilnie polować

Jak klikniesz dołącz do misji i zjedziesz niżej to masz informacje jakie produkty biorą udział :wink:

Co mi nie działa aplikacja w sensie internet, i dołączyłam do misji ale te produkty mi się nie pokazaly , a na obrazku jest np dynia wiec wzięłam 3 słoiczki ( do ciastek ) i nie zaliczyło bo wchodziły takie jakby gotowe obiadki

Haha nie, ale by się zdziwił jakbym odebrała Włocha z rossmanna :joy:
@Mamaprzygod aż żałuję że nie mam rossmanna po drodze, a ostatnio jak byłam to zapomniałam o konkursie :see_no_evil:

1 polubienie

Odebralam paczuche . To nasza muuuu :heart_eyes:
Jak tylko ja pokazałam to Roska tak sie ucieszyła, ze az zaluje , ze tego nie nagralam , ale w ogole ontym nie pomyslalam . Usnela z muu w raczce :heart_eyes:
Dziekuje za cynka :heart::heart:

6 polubień

Ostatnio na aplikacji mieli napisane , że mają błąd z aplikacją i przepraszają @asiam1 ale to musiała być radość , super że się udało znaleść tą samą :smiling_face:

Dziecięca radość potrafi rozczulić :blush::blush::grin:

Ojejku to musiało być przesłodkie :face_holding_back_tears: miłość dziecka do zabawki :face_holding_back_tears: a co z resztą przyjaciół muu zaakceptowała ?

Tak tak , byla tez swinka , owieczka , zabka (mamy cala rodzine zab juz :sweat_smile: niedawno maz kupil jej taka duza wyglada jak mydelniczka i na tych "plechach " miala 3 male zabcie , mamy tez z zestawu z akcion i kiedys jeszvze dostala inny zestaw tez z zaba , wiex familia wielopokoleniowa nam sie stworzyla ) byla tez swinka i jeszcze inne , ogolnie wsyztskie jej sie podobaja z ale milosc do muu przeogromna

1 polubienie

Gdzie to się mieści :joy::joy: dzieci mają fajne fazy ciekawe co będzie miłością mojego malucha

2 polubienia

Oo akurat jutro wybieramy się na zakupy :smiley:

1 polubienie

Nowy gang :rofl::see_no_evil:

2 polubienia

Szybko już go opublikowali :laughing: się znowu zacznie zbieranie naklejek :laughing:

1 polubienie

Ja w tym roku będę zbierać ! Zawsze zbierałam dla chrześnicy a teraz dla siebie

Bardzo się cieszę, że pomogłam :grin: radość Rosie najważniejsza :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ciekawe ile teraz trzeba będzie uzbierać naklejek albo ile wydać za jednego znaczka :sweat_smile::see_no_evil: