Sprawdzałam na apce nie wiedziałam tej gazetki z pampersami . Miałam dzisiaj kupić . To sobie jutro podjadę , lepiej się opłaca ![]()
Czy tylko ja nie mam ani jednej naklejki?
Nie byłam w ogóle w Biedronce od jakiegoś czasu, tylko mąż pieluchy kupił bo tylko tych używamy
Też nie mam, dostałam 3 i je zgubiłam ![]()
Jak często są pampersy w promocji ![]()
Z dużych sklepów mam na osiedlu tylko biedronka i niewiele dalej malutki o lewiatana i to jest wszystko co mamy. Więc trochę nie mam wyboru ![]()
Ja mam Lidla i biedronkę ale częściej jeżdżę do Lidla bo jest na galerii i przy okazji jakieś Pepco itd.
No to właśnie u nas w galerii zazwyczaj są Biedronki a Lidl to są budynki wolnostojące i dlatego mi zazwyczaj jest nie po drodze
To u mnie jest sklepiw a sklepów
po drodze do Lidla 3 wioski dalej mam 3 biedronki , Dino , Lewiatan, Netto
i buduje się teraz jakaś galeria obok biedronki ! Wes sie rozrasta ![]()
Oo, to muszę iść jutro na polowanie pampersów . I to chyba z rana się przejdę to będzie szansa , że znajdę dwie paczki w naszym rozmiarze .
Może dzięki forum wkoncu mi się uda bo ciągle zapominam ![]()
![]()
Ja też się wybieram , dzisiaj byłam była promocja przy zakupie 2 taniej ale była jedna paczka w tym rozmiarze co chce więc nie kupiłam bo większy rozmiar nie jest mi narazie potrzebny . Jak zapytałam czy mają jakieś jeszcze na stanie to mówiła że nie ![]()
Ja ostatnio jakoś nie podrodze mi do biedronki i też nie mam za zakupy tylko syn kilka dostał ![]()
U mnie teraz 28 sierpnia otworzyli moje ukochane dino ! I to jeszcze tak blisko mnie ![]()
az musialam sie pochwalic , bo jakis czas temu narzekalam , ze nie ma u mnie w miescie i musze jezdzic na wioske obok ![]()
Ooo to mega fajnie jak się ma taki sklep blisko , ja mam najbliżej aż 6 km ![]()
To zazdroszczę! Mi mimo że trochę tych sklepów jest to muszę wszędzie podjechać samochodem ![]()
Naokolo mnie teraz buduja bloki , doslowienie z kazdej strony i dlatego tez fakie markety powstaja jak grzyby po deszczu j bardzo mnie to cieszy . Niedawno wybudowali tez Aldi wiec jak czegos mi braknie to mam “rzut beretem”
A ja powiem Ci, że nie jestem pewna czy nigdy nie byłam w Dino czy w Netto. ![]()
![]()
![]()
I jeszcze do niemieckich sklepów masz blisko , to ogólnie extra lokalizacja ![]()
Aldi też bardzo lubię ! Wlansie za te niemieckie słodycze tylko kawał odemnie ![]()
Noo ty to masz wgl super lokalizacje !