A masz zdjęcie jak to wyglądało ?
Mam 3 biedronki w 3 różnych kierunkach i w każdej jest zupełnie inny asortyment
niby sieciówka a nie do końca
Też się podpinam co to za żelki !
Ja mam jedną biedronkę 750 m od domu ale tam nic nie ma. Nawet żadnych rzeczy w koszach tylko jedzenie i wszystko jeszcze tak upchane
Ja też jak chce jechać już na zakupy do biedronki i nie chce się denerwować że większości nie ma to jadę do drugiej dalej biedronki 8 km dalej ![]()
Mnie trochę denerwuje że na większości takich produktów nie ma informacji od kiedy można podawać dziecku więc nie kupuje
jedyny wyjątek to rollsy z rossmanna
Kupiłam dziś !!! Łańcuszek za 361,26
Mojemu też się strasznie w nich nóżka pociła. Po podwórku chodził na bosaka w lecie a w domu chodzi tylko w skarpetkach przez cały rok.
@asiam1 eee no rozmiar 19 to już kawał nogi ![]()
mój aktualnie ma 28:scream:![]()
Twój 3 latek? To kawał stópki .Ja mojej teraz do przedszkola w Pepco rozmiar 30
ma jeszcze dobre inne 29
przeraża mnie to bo ja mam 43
No tak myślałam że ma dużą stopę ale koleżanki synek ma 29 a jest tylko miesiąc starszy więc nie jest tak najgorzej ![]()
ja mam 41 więc też dość spora stopa jak na kobietę
Widzę !! Idę budzić męża niech płaci ![]()
![]()
Czyli też musisz kupować nowe buty na każdą porę roku i nie ma szans przejścia w jednych wiosny i jesieni
buty z przedszkola kupione marcu już małe
Teraz trzeba wyczaić czy czasem są promki na literki ! Ale będziemy miały tą samą K ! ![]()
Tak dokładnie ![]()
dlatego mój ma jedne adidaski i jedne sandałki ![]()
. Je ma opcji kupienia kilku par bo bym zatonęła w butach
Oo faktycznie! Ja bym jeszcze chciała moją i męża
ale to już nie w tym roku ![]()
Męża też chce ale ja mam urodziny we wrześniu więc pewnie sobie sprezentuje ![]()
Wypatruj promocji ! Chyba że znajdziesz jeszcze gdzieś indziej jakieś literki to daj znać !
Będę pamiętać
Mzoe napisze do nich na ig ![]()
O też bardzo ładne ale ciekawe jak się kolorystycznie by zgrały z tym łańcuszkiem
Poczekam na łańcuszek i przejdę sie żeby je na żywo obejrzeć ![]()