Promocje i oferty specjalne $$$

A masz zdjęcie jak to wyglądało ?

Mam 3 biedronki w 3 różnych kierunkach i w każdej jest zupełnie inny asortyment :frowning: niby sieciówka a nie do końca
Też się podpinam co to za żelki !

Ja mam jedną biedronkę 750 m od domu ale tam nic nie ma. Nawet żadnych rzeczy w koszach tylko jedzenie i wszystko jeszcze tak upchane

Ja też jak chce jechać już na zakupy do biedronki i nie chce się denerwować że większości nie ma to jadę do drugiej dalej biedronki 8 km dalej :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Mnie trochę denerwuje że na większości takich produktów nie ma informacji od kiedy można podawać dziecku więc nie kupuje :see_no_evil: jedyny wyjątek to rollsy z rossmanna

Kupiłam dziś !!! Łańcuszek za 361,26

1 polubienie

Mojemu też się strasznie w nich nóżka pociła. Po podwórku chodził na bosaka w lecie a w domu chodzi tylko w skarpetkach przez cały rok.
@asiam1 eee no rozmiar 19 to już kawał nogi :rofl::rofl: mój aktualnie ma 28​:scream::scream:

Twój 3 latek? To kawał stópki .Ja mojej teraz do przedszkola w Pepco rozmiar 30 :face_with_peeking_eye: ma jeszcze dobre inne 29 :pray:t2: przeraża mnie to bo ja mam 43

No tak myślałam że ma dużą stopę ale koleżanki synek ma 29 a jest tylko miesiąc starszy więc nie jest tak najgorzej :grin::grin: ja mam 41 więc też dość spora stopa jak na kobietę

1 polubienie

Widzę !! Idę budzić męża niech płaci :laughing::laughing:

1 polubienie

Czyli też musisz kupować nowe buty na każdą porę roku i nie ma szans przejścia w jednych wiosny i jesieni :see_no_evil: buty z przedszkola kupione marcu już małe

Teraz trzeba wyczaić czy czasem są promki na literki ! Ale będziemy miały tą samą K ! :smiley:

1 polubienie

Tak dokładnie :neutral_face::neutral_face: dlatego mój ma jedne adidaski i jedne sandałki :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:. Je ma opcji kupienia kilku par bo bym zatonęła w butach

1 polubienie

Oo faktycznie! Ja bym jeszcze chciała moją i męża :face_holding_back_tears: ale to już nie w tym roku :laughing:

Męża też chce ale ja mam urodziny we wrześniu więc pewnie sobie sprezentuje :slight_smile:

1 polubienie

Wypatruj promocji ! Chyba że znajdziesz jeszcze gdzieś indziej jakieś literki to daj znać !

Będę pamiętać :slight_smile: Mzoe napisze do nich na ig :smiley:

1 polubienie

Apart ma też te literki

1 polubienie

O też bardzo ładne ale ciekawe jak się kolorystycznie by zgrały z tym łańcuszkiem

Poczekam na łańcuszek i przejdę sie żeby je na żywo obejrzeć :face_holding_back_tears:

1 polubienie