@Hedwiga dzięki za odpowiedź ![]()
@magdap_96 o widzisz, dobrze że mówisz o tym kocyku Merino z Babyono, że jednak można upolować coś lepszego ![]()
Z tego co pamiętam odnośnie Leandera, to jesteś z niego bardzo zadowolona i polecasz ![]()
Był osobny wątek odnośnie tego przewijaka i kojarzy mi się Twój komentarz
Chyba nic się nie zmieniło? ![]()
Niee, ja tylko tak o zerknęłam i nic nawet nie wrzucałam do koszyka
ostatnio kupiłam stacjonarnie, muszę opanować moj zakupoholizm ![]()
Tak z lenadera nadal jestem zadowolona zwłaszcza po wczorajszej
cenię szybkie sprzątanie przewijaka. Duży plus za to usztywnienie od spodu przez co przy kąpieli mogę przewijak położyć na blacie węższym i mam pewność, że mi się nie wygnie razem z dzieckiem.
Zawiadamiam, że dziś ruszyła wyprzedaż online w H&M ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Mamamalwi tak, wrzucałam o tym info 6 wiadomości wyżej
jak ktoś na coś poluje to trzeba się spieszyć bo rozmiary szybko się rozchodzą ![]()
@ewelka8990 ale ładny! Dino to mnie zaskakuje tymi produktami 🩷
No piekny i nie drogi chyba 22 zl
Mi z H&M dodalo do koszyka ale zanim zdążyłam kupić już niedostepne bylo:p
Jeszcze dzisiaj w Rossmannie:
W sumie ta promocja fajna. A gdzie kupowałyscie olejek ze słodkich migdałów?
@Efektdomi Ja mam ten z allegro :
Ale wiem, że bardzo dużo osób poleca ten z rossmana :
No ale oba to jest 100% olej migdałowy, plus ten z allegro jest w ciemnej butelce a czytałam, że takie oleje właśnie tak się powinno przechowywać i jest o wiele tańszy
ale plus taki, że jest łatwo dostępny bo idziesz do rossmana kupujesz i już masz, a na allegro musisz dzień poczekać ![]()
Kurcze ani ten ani ten mnie nie przekonuje. Ja w tamtej ciazy mialam taki w szklanej ciemnej butelce, malutki i wygladal na taki medyczny haha, tak czułam sie bezpieczniej używając go rzy częściach intymnych
muszę jakoś go znależć bo sprawdził się rewelacyjne! Tabletki z oleju z wiesiołka już zakupiłam
Teraz kupilam właśnie w rossmannie ale z Synkiem miala taki mały w szklanej butelece z pipeta. I lurcze szukalam po wygladzie ale nie znalazlam a nie pamietam co to była za marka. A wtedy nawet polożna mowilam że super.
Nie wiem czy słyszeliście o tym
Mimo że 95% oleju z migdałów skład oceniony jest bardzo dobrze w necie. I cena jest super
No nie dogodzisz no
dla mnie olej migdałowy to olej migdałowy, ale ok, rozumiem że musi dla Ciebie wyglądać bardziej “aptekarsko”
nie znam niestety takiego ![]()
Ja mam ten . Nie wiem czemu soe zdecydowalam akurat na taki . W sumie dla mnie wazne bylo aby byl w ciemnej butelce
O to chyba mowimy o tym samym! Bo ja też kompletnie nie umiem go znaleźć
a był rewelacyjny taki mały w szklanej, brązowej/czarnej buteleczce z pipetką
No bo raz juz miałam w tamtej ciąży i był genialny!! Mam nadzieje, ze w koncu go znajde i dam znać co to za cudo! ![]()