Promocje i oferty specjalne $$$

Nieee, chyba już odpuszczę sobie tego Sinsaya :smiley:
@Mamii właśnie miałam zamawiać z Sinsay, ale dziewczyny właśnie na grupie pisały że zamówienia się opóźniają, więc albo spróbuje i odwiedzę jeszcze Dino, a jak nie to kumpel Allegro mi pozostaje :smiley: będę miała pewność, że do wtorku zamówienie mi dojdzie.
@Hedwiga dobrze widzę, masz przewijak Leander? Czy jakiś inny? :slight_smile:

1 polubienie

To musiało być dla niego mega zaskoczenie jak zobaczył ten tel w toalecie :crazy_face::crazy_face::crazy_face::rofl:

Ja dalej nie mam zamówienia z 30.11 - nie dam się nabrać! :sweat_smile:

Dobra cena na Mustele w Gemini :slight_smile:

1 polubienie

To ja nie wiem od czego to zależy, ale moje zamówienie z wczoraj jest już przekazane do pakowania i ma być w pon/wt :grinning::sweat_smile:

@Mamusia22 do mnie zamówienie z 27.11 i 3.12 przyszło wczoraj :grinning: ale, że Ty nadal czekasz to już dość dluuugo!

To ja mam też bambusowy drugi podobny do twojego

@Hedwiga ale piękny :blush: uwielbiam te sweterkowe sploty

Chyba skorzystam z twj promocji na darmowa wysylkę z Sinsay. Mam już zniżkę na 20 zl :slight_smile: plus darmowa dostawa to w sumie się oplaca. A mi na czasie nie zalezy. Znalazlam pare fajnych ciuszkow juz na 68 dla córeczki:p ale mogą leżeć i czekac

2 polubienia

Nie to nie Leander, troche tansza wersja :slight_smile: Cam Cam Copenhagen. Ale rownie mieciutki.
@Patrycjaw25 mi tez sie strasznie pobodal i jest mieciutki, az dziwne ze ta sama firma, ten sam rodzaj welny a taka roznica w jakosci.

@Kikip z babyono kocyk merino jest bardzo cienki i szorstki wiec warto moim zdaniem dołożyć pieniążków. Sama się nad nim zastanawiałam ale jak “obmacałam” w sklepie to zrezygnowałam. Ja mam dwa koce merino z yo soy i polecam super mięciutkie i fajne jakościowo :heart_eyes: Poofie też miałam okazje dotknąć i też fajne się wydają.
Ja mam przewijak leander jak masz jakieś pytania :slight_smile:

@Hedwiga jaki masz kolor bono? Beż czy jakis inny ?

@Wesola95 słabo z tym kolorem zwłaszcza, że dla chłopca.

Omg!!! To ja sobie juz raczej odpuszczę skladnie zamowienia :rofl:

Przemyśl to jeszcze! :grinning: nie namawiam, ale moje zamówienie z 10.12 jest już przekazane do wysyłki :grinning: może to też zależy ile rzeczy się zamówiło? Bo ja w sumie w tym zamówieniu tylko jedno pudło na zabawki to może dlatego tak szybko poszło :grinning:

No penie to zalezy ile i co, bo obstawuam, ze pudka na zabawki nie kupilo tyle osob co no viralowego swterrka czy poscieli czy dekoracji świątecznych w tym okresie :face_with_hand_over_mouth:

Bardziej bym obstawiała, że zależne to jest od ilości rzeczy :grinning: bo co za różnica czy ktoś zamówi pudełko na zabawki czy sweterek świąteczny :grinning: no chyba, że na sklep wystawiają rzeczy ponad stan i czekają na dostawy :grinning: ale nie wiem jak to dokładnie działa w Sinsay :grinning:

To, że wystawiaja ponad stan jest bardzo prawdopodobne. Maz kupil mi na swieta/urodziny/urodzenie dziecka/ na mikolaja i na chyba wszystkie najbliższe okazj :rofl: iphone i jest teraz taka nagonka na niego, ze w sklepach wyprzedane wszedzie o tylko informacja, ze w kazdej chwili mozna kupic tylko wysylka po 17 grudnia. Pytam sie pani co to znaczy po 17 grudnia a ona ze czekaja na dostawe. Pytam wie cz w takij razie moze byc nawet w marcu w ona raczej nie ale oczywiscie istnieje taka możliwość :rofl::rofl:

@Efektdomi @Wesola95 nie wiem jaki system ma sinsey, ale niestety to wszystko zalezy od programu na jakim pracuje dany ecommerce. Np.jest dosc znana stronka sprzedazowa z kosmetykami i jesli wpadnie duzo zamowien to maja tak to ustawnione ze te ktore wpadly jako ostatnie zostana zebrane i spakowane jako pierwsze :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
z kolei na drugiej platformie sprzedazowej gdzie zona lata w kosmos, zamowienia ktore wpadaja ostatnie lądują na ostatnim miejscu. Dla niektorych produktow maja wydluzpny czas dostaw tylko dlatego ze nie ma miejsca i zamiast towar byc na polce, stoi na palecie w ciezarowce. Ale jak sie upomnisz jako klient to istnieje szansa ze zostanie przerzucone na poczatek kolejki :slight_smile:
@magdap_96 mam beżowy, nawet sprawdzilam
na zamowieniu czy to nie “ciemny beż”, ale nie :slight_smile:

Jakby ktoa jeszvze nie widzial to Pepco do -70 pocent

Na hm ruszyła wyprzedaż online :grinning:

2 polubienia

Udało się wam coś złowić ? Bo ja na szybko przejrzałam i zaraz dwie rzeczy mi z koszyka wywaliło :see_no_evil: