Nieee, chyba już odpuszczę sobie tego Sinsaya ![]()
@Mamii właśnie miałam zamawiać z Sinsay, ale dziewczyny właśnie na grupie pisały że zamówienia się opóźniają, więc albo spróbuje i odwiedzę jeszcze Dino, a jak nie to kumpel Allegro mi pozostaje
będę miała pewność, że do wtorku zamówienie mi dojdzie.
@Hedwiga dobrze widzę, masz przewijak Leander? Czy jakiś inny? ![]()
To musiało być dla niego mega zaskoczenie jak zobaczył ten tel w toalecie ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dalej nie mam zamówienia z 30.11 - nie dam się nabrać! ![]()
To ja nie wiem od czego to zależy, ale moje zamówienie z wczoraj jest już przekazane do pakowania i ma być w pon/wt ![]()
![]()
@Mamusia22 do mnie zamówienie z 27.11 i 3.12 przyszło wczoraj
ale, że Ty nadal czekasz to już dość dluuugo!
Chyba skorzystam z twj promocji na darmowa wysylkę z Sinsay. Mam już zniżkę na 20 zl
plus darmowa dostawa to w sumie się oplaca. A mi na czasie nie zalezy. Znalazlam pare fajnych ciuszkow juz na 68 dla córeczki:p ale mogą leżeć i czekac
Nie to nie Leander, troche tansza wersja
Cam Cam Copenhagen. Ale rownie mieciutki.
@Patrycjaw25 mi tez sie strasznie pobodal i jest mieciutki, az dziwne ze ta sama firma, ten sam rodzaj welny a taka roznica w jakosci.
@Kikip z babyono kocyk merino jest bardzo cienki i szorstki wiec warto moim zdaniem dołożyć pieniążków. Sama się nad nim zastanawiałam ale jak “obmacałam” w sklepie to zrezygnowałam. Ja mam dwa koce merino z yo soy i polecam super mięciutkie i fajne jakościowo
Poofie też miałam okazje dotknąć i też fajne się wydają.
Ja mam przewijak leander jak masz jakieś pytania ![]()
@Hedwiga jaki masz kolor bono? Beż czy jakis inny ?
@Wesola95 słabo z tym kolorem zwłaszcza, że dla chłopca.
Omg!!! To ja sobie juz raczej odpuszczę skladnie zamowienia ![]()
Przemyśl to jeszcze!
nie namawiam, ale moje zamówienie z 10.12 jest już przekazane do wysyłki
może to też zależy ile rzeczy się zamówiło? Bo ja w sumie w tym zamówieniu tylko jedno pudło na zabawki to może dlatego tak szybko poszło ![]()
No penie to zalezy ile i co, bo obstawuam, ze pudka na zabawki nie kupilo tyle osob co no viralowego swterrka czy poscieli czy dekoracji świątecznych w tym okresie ![]()
Bardziej bym obstawiała, że zależne to jest od ilości rzeczy
bo co za różnica czy ktoś zamówi pudełko na zabawki czy sweterek świąteczny
no chyba, że na sklep wystawiają rzeczy ponad stan i czekają na dostawy
ale nie wiem jak to dokładnie działa w Sinsay ![]()
To, że wystawiaja ponad stan jest bardzo prawdopodobne. Maz kupil mi na swieta/urodziny/urodzenie dziecka/ na mikolaja i na chyba wszystkie najbliższe okazj
iphone i jest teraz taka nagonka na niego, ze w sklepach wyprzedane wszedzie o tylko informacja, ze w kazdej chwili mozna kupic tylko wysylka po 17 grudnia. Pytam sie pani co to znaczy po 17 grudnia a ona ze czekaja na dostawe. Pytam wie cz w takij razie moze byc nawet w marcu w ona raczej nie ale oczywiscie istnieje taka możliwość ![]()
![]()
@Efektdomi @Wesola95 nie wiem jaki system ma sinsey, ale niestety to wszystko zalezy od programu na jakim pracuje dany ecommerce. Np.jest dosc znana stronka sprzedazowa z kosmetykami i jesli wpadnie duzo zamowien to maja tak to ustawnione ze te ktore wpadly jako ostatnie zostana zebrane i spakowane jako pierwsze ![]()
z kolei na drugiej platformie sprzedazowej gdzie zona lata w kosmos, zamowienia ktore wpadaja ostatnie lądują na ostatnim miejscu. Dla niektorych produktow maja wydluzpny czas dostaw tylko dlatego ze nie ma miejsca i zamiast towar byc na polce, stoi na palecie w ciezarowce. Ale jak sie upomnisz jako klient to istnieje szansa ze zostanie przerzucone na poczatek kolejki ![]()
@magdap_96 mam beżowy, nawet sprawdzilam
na zamowieniu czy to nie “ciemny beż”, ale nie ![]()
Udało się wam coś złowić ? Bo ja na szybko przejrzałam i zaraz dwie rzeczy mi z koszyka wywaliło ![]()