No właśnie Lullalove ma super. Ja mam 3 od nich. Najgorzej że kupiłam w normalnej cenie, a potem widziałam na limango za 50% ceny. U nas wełniany po 1.5 roku wygląda jak nowy, ale był mniej używany niż bawełniany.
Tak fajna jakoś polecam naprawdę bałam się ich prać na początku żeby mi się nie odkształciły ale ustawiłam tryb pralki na delikatny i mniejsze obroty i nic z nim nie jest ale suszę te kocyki na płasko na suszarce
ten kocyk bibi polecam a jak @Wesola95 mowi że merino taki słaby jakosciowo to wiemy teraz że nie koniecznie jest co kupować a tak go zachwalają na stronce ![]()
@asiam1 u mnie podobnie z pamięcią, ja wczoraj jakbym nie zerknęła na kalendarz scienny to bym szczepienie syna przeoczyła🤣
@Kikip narazie użytkujemy prawie 4 miesiące ale ten kocyk jest z drugiej ręki także jak dla mnie po dwóch dZieciaczkach wygląda wciąż jak nowy😊
Z gubieniem telefonu to ja ogólnie miałam też problem przed ciążą
z gubieniem i niszczeniem!
chyba taka najbardziej absurdalna historia to było jak miałam tel w tylniej kieszeni spodni, poszłam do toalety i mi wypadł do kibelka
wyszłam jak gdyby nigdy nic, dopiero po godzinie czy dwóch się zorientowałam, że nie mam telefonu!
i szukam szukam, mąż mi pomaga no i nie ma przepadł, aż sam w końcu poszedł się załatwić i zobaczył telefonik w muszli ![]()
@Patrycjaw25 ladny ten kocyk! To ja mam bardzo podobny z lionelo, bambusowy
i wydaje się solidny ![]()
@asiam1 hitem też było jak powiedziałam do męża, że idę do biedry kupić składniki na obiad, a wróciłam do domu bez nich
i to albo baby brain, albo rozproszyły mnie te wsyztskei inne pierdółki na sklepowych półkach ![]()
@Kikip jamniczki to już latają po vinted
ja żałuję że nie wzięłam więcej na handel ![]()
Ja żeby nie zapominać wiecznie prowadze kalendarz w telefonie - wszystkie badania, wyjścia, sprawy do zalatwienia zapisujemy z mężem:) Dzięki temu też mamy wzajemnie podglad czy danego dnia są jakies plany
Ale bez tego byloby cieżko bo się mega zapominam.
@Wesola95 ten masz z merino ? Ja go na razie wypralam w lanolinie, ale jest mega mieciutki i raczej nie ma tendencji do zmechacenia. Na pewno jest delikatnieszy i lzejszy od bawelnianego.
A to ja nawet nie wiedziałam, że na limango mają takie promocje ,bo też niedawno kupowałam i był drogi
Ja też kocyki i swetry z naturalnych włókien suszę na płasko, bo inaczej się odkształcają ![]()
@Kikip ja sobie to zapominanie tłumaczę zmianami hormonalnymi związanymi z karmieniem piersią
Mam nadzieję, że jak już laktacja zacznie się wygaszać, wróci miesiączka to będzie trochę lepiej. No ale zobaczymy.
Na limango maja super promki ! A w dodtaku te kupony
ja tam wlasnie upowolama kombinezon merino za bezcen
Dobrze wiedzieć, nigdy tak nie zaglądałam na tą stronę
Dla nowych uzytkownikow zawsze jest kupon jak sie zarejestruja przez innego uzytkownika . 35 zl na pierwsze zakupy , to tez zawsze warto skorzystac , jak sobie cos upatrzysz .
Jak masz ochote to tutaj moj link
Dziękuję
w wolnej chwili jak się będę lepiej czuła to sobie zobaczę ![]()
U mnie w Biedrze też nie było już w jamniczki poszewek, ale za to dorwałam takie fajne pierniczkowe ![]()
![]()
W Pepco byłam też ostatnio ale nie znalazłam właśnie nic ciekawego
może na stronie Sinsay zerknij?
Tam mi się sporo przewinęło, ale chyba droższe były niż za dyszke, choć może się trafi jakaś promocja ![]()
Zastanawiałam się nad nimi! Bo też są przepiękne
myślałam nawet żeby wziąć żeby były na zmiane, ale wiem że mąż by przewracał oczami ![]()
![]()
Chyba muszę dokupić poduszek. Tyle pięknych poszewek a ja nie mam czego w nie ubrać już ![]()
Ostatnio jaski byly w dino za chyba 6 zlotych jak bralo sie 2 sztuki
Haha
by trzeba ukryć i po cichu wyciągać z szafy żeby się nie zorientował że za dużo nakupione za jednym razem ![]()
Mój mąż tak nie do końca przekonany spoglądał na moją zdobycz, ale jak założyłam na poduszkę, to stwierdził, że “no nawet fajnie to wygląda” i przyznał, że jednak ładne kupiłam
![]()
Smiej sie , ale moja mama tak robila
wracala z zakupow i odrazu chowala do szafy , jak to wyciagala on mowil "o nowe spodnie kupilas " a ona "niee no cos Ty , one maja ze sto lat , juz kiedys kupowalam i tak rzucilam i zapomnialam " tak , na drugi dzien ![]()
Ale mama akurat zawsze miala problem z zakupami ciuchowymi , od kad pamietam zawsze byla wrecz zakupoholiczka ![]()
A Przy okazji wiadomosc od Cocodrillo
Dziś darmowa dostawa (akurat dziś jak ja wczoraj złożyłam zamówienie) i niby gwarancja dostawy przed świętami! Więc może to dobry moment ![]()
Ja zamówiłam w poniedziałek i zamówienie nie ruszone
Wiem że teraz jest gorący okres, ale od zeszłego tygodnia złożyłam chyba 10 zamówień na różnych stronach, dużo na allegro i wszystko przychodzi w 1-2 dni ![]()