@Wesola95 i zauwazylam , ze jak zamawialam kombnezon merino rozowy to tez bardzo odbiegal kolorem od zdjecia na stronie , tez myslalam, ze sie pomylili ,bo do rozu mu daleko a jest wlasciwie taki bardziej bezowy/brazowy
Ja to bym bardzo chciała aby był w kolorze czerni taki podgrzewacz, pasował by mi do kuchni ![]()
@Wesola95 oo właśnie o taki styl kocyka mi chodzi , tylko kurka nie ma odcieni beżu który mi się podoba
Ma ktoś może coś do czynienia z tą firmą ? Ta bez mi się podoba , ciekawe jak z jego jakością
To idealny moment żeby kupić świąteczny sweterek jak ktoś jeszcze nie ma
może zdążą wysłać do świąt! Moje zamówienie z 27.11 dziś doszło, złożyłam kolejne i ma być 15.11/16.11 także jest nadzieja ![]()
![]()
Kochana 15.12 Pewnie miałaś na myśli widzę że nie tylko ja wszystko mieszam ostatnio
ja to nawet usprawiedliwienie nie temu dziecku napisałam na e-dzienniku
ach ten świąteczny szał ![]()
Taak, chodziło o grudzień
u mnie ostatnio baby brain wjechał mocno, robię coś, zaraz zapominam, mąż coś mówi, a ja za chwilę go proszę żeby powtórzył bo zapomniałam
telefonu szukam z 20 razy dziennie bo zawsze położę i nie wiem gdzie, dzieje się ![]()
No wiesz Ty co ![]()
usprawiedliwienie nie swojemu dziecku? Jak do Tego doszło ? ![]()
Swojemu ale nie temu
to ja na porodówce 3 razy po porodzie pytałam o wagę bo zapominałam
aż wreszcie zapisałam na telefonie
i tak mi zostało do dziś ![]()
W KiK-u jest super wyprzedaż ubranek niemowlęcych - mnóstwo po 8 zł
można zobić spore zapasy
![]()
To chyba każdy na końcówkę ciąży tak ma . Ja to tel zostawiłam w publicznej toalecie, na szczęście uczciwy znalazca oddał tel do baru i mogłam go odebrać.
też o wszystkim zapomniałam ![]()
dobrze że nie zapomniałam gdzie mogłam go zostawić bo oczywiście był rozładowany ![]()
Hahah no masz rację w biedrze wsyscy by nas znali i chowali produkty przed nami żeby nie wykupić wszystkiego na promocji
a u mnie w biedrze noe ma zadnych poszewek
wszystko wykupili , u mnie jak są promki to większość pracownicy chyba wykupują bo zawsze jest tylko kilka sztuk rzuconych i zaraz rozebrane.
@Wesola95 co do kocyków mam ale nie merino a ten bibi to taki niebieski jak turkus i jest mega , jest ciężki ogólnie ale nie do zaciągnięcia , jakosciowo naprawdę super
Na spacerek go zabieamy , w łóżeczku spi pod nim jestem bardzo z niego zadowolona
Zawsze myslalam , ze “baby brain” to usprawiedliwienie roztrzepania . Jak bardzo sie mylilam
sama duzo zapominalam i w sumie dalej zapominam . Czasem mysle ze musze isc po konkretna rzecz na dol , ide na dol i zapomnialam po co poszlam
dobrze i nie dobrze bo potreptam troche po schodach a ruch to zdrowie , ale jest to mega frustrujace . O zagubionym telefonie , czapkach corki , gryzakach czy smoczkach to nie wspomne . Mam ulubiona jej czapeczke i szukalam jej 2 dni , okazalo sie , ze ja wypralam i czekala na wyciagniecie z suszarki
a w tej strecie prania po prostu nie zauwazylam , ze ja tam wrzucilam ![]()
Jak to dobrze słyszeć że nie jestem sama z tym ,zapominaniem,
mąż to już chciał mnie do lekarza wysyłać
ale widocznie czasami tak jest ![]()
Ooo to prawda, taki np. babyblue by się przydał podgrzewacz
A propos baby brain- nie pocieszę Cię, ale po porodzie to tak szybko nie mija
Ja urodziłam 7 miesięcy temu i nadal wszystkiego zapominam
Strasznie mi to już przeszkadza w codziennym życiu
Wszystko muszę zapisywać, bo inaczej zapomnę!
@Kalusia161 u mnie w Rossmanie już wszystko wymiecione…
tak samo jak była promocja 1+1 gratis na kalendarze adwentowe, to puste półki były…
@Patrycjaw25 przepiękny kolor kocyka!
Chyba się skuszę, tym bardziej, że mówisz że jakość fajna ![]()
Ja sie wzielam na sposob i zapisuje wsyztsko na kalendarzu nasciennym .inaczej to marnie to widze . Chociaz tez sie ostatnio zastanawialam czy nie zaczac brac jakis witamin wspomagajacych
bo naprawde czasem sama sie martwie czy to do konca normalne. Ale jak mowisz , ze 7 miesiecy temu rodzilas i dalej sie utzrymuje to musze widocznie jeszcze troche poczekac zeby bylo lepiej ![]()
No właśnie mam podobny ale z lullalove , to taki styl mi się właśnie podoba i takiego też szukam w kolorach jaśniutkiego beżu , lub takiej czystej bieli ![]()
Ja już niestety ciągle robię listy zakupów, listy rzeczy które mam zrobić
i jak czegoś nie zapiszę od razu na mojej liście “to do” to przepadnie w niepamięć na zawsze ![]()
To chyba normalne
przynajmniej ja tak się usprawiedliwiam
u mnie też zawsze lista zakupów musi być bo inaczej wyjdę z kilkoma torbami ze sklepu ale bez tego co było najbardziej potrzebne
no i też często robię takie listy sobie co mam zrobić/załatwić jak się więcej zbierze tego w jednym czasie, bo później to mi umyka co ja jeszcze miałam ogarnąć…![]()
@Mamii @Mika1 o takk , moja lista wlasnie jest na kalendarzu , teraz musze kupic nowy , bo zbliza sie nowy rok . Zawsze wynajduje taki “smieszkowy” ![]()
Teraz stawiam na taki
Zazwyczaj nje mieszcze sie w kratkach wiec pisze po całym
pozniej wyglada jak brudnopis , a moj mąż zawsze doda cos od siebie , jakis smieszny dopisek. A ze jest w strategicznym miejscu w kuchni to widze go codziennie po pare razy , w sensie kalendarz , nie meza ![]()
![]()
Nie wiem jaki rozmiar bym musiała teraz wziąć żeby ten ciążowy brzuch przykryć ![]()
Byłam w biedrze dzisiaj, ale poszewek na poduszki w jamniczki nie było, w ogóle takie tekstylne rzeczy rozebrane. ![]()
Myślałam, że w Pepco coś będzie ale też nic takiego nie widziałam
chyba muszę zamówić coś z allegro.
@Patrycjaw25 naprawdę wydaje się być bardzo dobry jakościowo ten kocyk, długo już go masz?
Odnośnie baby brain, aż tak mocno mi nie doskwiera, chociaż koleżanka z pracy mnie straszyła że gdzie nie wyjdę to będę się czuła jakbym mózg na lodówce w domu zostawiłam. Ale trochę mnie to przeraża że to i po ciąży się tak długo utrzymuje jak wspomina o tym @Mika1 ![]()