Promocje i oferty specjalne $$$

Juz na vi ted mozna jamniczki kupic za 80 zl :stuck_out_tongue_closed_eyes::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Fajna opcja naprawdę dzięki że informujesz :slight_smile:

1 polubienie

Ej! Wiedziałam, że tak będzie! Wszędzie teraz widzę te jamniczki i tak podejrzewalam, że pójdą w viral :sweat_smile: chooolera, że ja tej pościeli nie wzięłam, bym teraz opchnęła za bezcen :sweat_smile:

@Mamamamusia ciekawe jak to będzie działało w praktyce :grinning: ale opcja fajna!

To widzisz zostałabys januszem biznesu :joy::joy::joy: sa tez kocyki :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ooo trzeba będzie przetestować. Bo online często jest tak, ze coś niedostepne z odbiorem w konkretnej drogerii:)

1 polubienie

Na Smyku można znaleźć jeszcze na promocji fajne rzeczy.

Oj zdjęcie wspaniale odzwierciedla jakie są kocowate :rofl: hahha @Wesola95 szkoda że nie mieszkasz gdzieś blisko byśmy na spacerki z wózkami chodziły, widzę że byśmy się dogadały :rofl:
@Efektdomi ja właśnie widziałam te pościele gdzieś z synseya że są tak cieniutkie i pewnie dlatego czesto mają promocje na nie . Dobrze że jest opcja zwrotu darmowego do salonu conajmniej jak nam coś nie spasuje to zawsze można oddać.

1 polubienie

Hahah było by dużo śmiechu, a jakbyśmy do biedry na promki 2+2 wpadły to byśmy wyszły z pełnymi siatami :sweat_smile: wiec może to i lepiej, że dzieli nas jakaś odległość :sweat_smile:

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Jeszcze chwile poczekam i jak tak dalej pójdzie to i te poszewki które kupiłam za dychę upchnę po 50 zł :sweat_smile:

2 polubienia

@Wesola95 dostalas juz kocyk ? Bo wlasnie chce kupic :see_no_evil: warto ?

1 polubienie

Dostałam, ale mam mieszane uczucia :grinning: gdybym go nie wygrała a sama kupiła to Nie byłabym zadowolona…po pierwsze ten kolor Cappuccino odbiega od tego na stronie do tego który mi przyszedł i wpada w taki jasny bez a nawet lekko różowy kolor, myślałam może że to pomyłka ale obok niego jest zawieszona kartka i pisze jak wół że to cappuccino :grinning: po drugie jest taki jakiś w moim odczuciu lichy i podatny na zadziory :grinning: nie mniej jednak oczywiście będzie używany bo co wełna merino to wełna merino a jak dają za darmo to biorę :sweat_smile: ja miałam tą wersję Meri, może wersja Bono jest lepsza :grinning: sama jestem zdziwiona moją opinią bo colorstories ma rzeszę fanek i wierzę, że inne ich produkty są 10/10, ale no napewno nie ten kocyk :grinning:

Z tymi kolorami to bywa różnie. Dla mnie największym zaskoczeniem kolorystycznym jest podgrzewacz z Lovi, który jest opisany jako nude, a dla mnie to jest taki pudrowy róż. :grin:

Ooo widzisz , to jest pomocna opinia , bo już nie wspomnę ile dziennie oglądam ich kocyki i nie wiem na jaki się zdecydować :see_no_evil: a jak już kupię to bym chciała taki już lepszy na lata . Skąd polecacie jeszcze kupić taki kocyk ? Mam jeden z lullalove i są super jestem z niego bardzo zadowolona, ale bym chciała jakiś jeszcze w kolorach beżu :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Wesola95 dobrze przeczytać. Chciałabym kocyk merino i tak go zaxhwalaly na live ze juz bylam bliska zakupu.
Także jednak cos poszperam jeszcze

1 polubienie

No nieźle! Dobrze, że piszesz, bo w sumie sporo kasy ten kocyk kosztuje na ich stronie, nawet w promocji…
Tak się w sumie wszyscy zachwycają tym kocykiem Merino, a tu proszę - tym bardziej że to naprawdę delikatny materiał i trzeba ostrożnie się z nim obchodzić, jakby nie było.
Co do koloru, to jakoś mnie to nie dziwi, że odbiega od rzeczywistości, strony internetowe przekłamują a na tych relacjach to też wszystko zależy od oświetlenia.
@Maja.zielonka ja kocyku Merino akurat nie mam, ale zastanawiam się czy nie zakupić - chyba najlepiej cenowo jaki widziałam to z Babyono za 150 zł w aptece Dr Max, ale niestety nie wiem jak z jakością i się zastanawiam :thinking:

1 polubienie

@Maja.zielonka @Kalusia161 Noo jakby był za 100-120 zł to bym poleciła, ale nie za taką cenę jaka jest, tzn no liczę się też z tym że wełna swoją kosztuje, on nie jest jakiś zły, ale myślę że można znaleźć coś trochę lepszego :grinning: colorstories to już jest taka dość rozpoznawalna marka i ma swoją renomę, więc podejrzewam, że te ceny też dlatego są jakie są :woman_shrugging: @Patrycjaw25 Ty coś od nich chyba miałaś ? Wypowiedz się jak inne rzeczy ? Bo wyglądają bardzo porządnie :grinning:

@Maja.zielonka @Kalusia161 @Kikip mam jeszcze bambusowy z lionelo widzę że teraz w hebe za 65 zł, zerknijcie sobie :grinning: jak dla mnie jest bardzo wporzadku :grinning:

@Mika1 lovi by mógł stworzyć też jakiś nowy kolorek, coś bardziej pod chłopców, jakiś błękit czy coś :grinning:

1 polubienie

Muszę koniecznie sprawdzić w takim razie lecę na hebe :slight_smile:

1 polubienie

O kurcze , to dobrze , ze zapytalam ,bo chorowalam na ten kocyk , ale jakos mi przeszlo :see_no_evil:

Na rossmannie mi sie wyświetlilo :slight_smile:

A na matkapromocja, ze elefy tez: