u mnie miała być max do dzisiaj
nikt mi nie odpisuje z supportu i jestem pozostawiona sama sobie, jestem jak ta żaba w oknie :
O mega slodziakow :))
Miałam zamówić sobie poszewki na poduszki z Sinsay, ale z tego co piszecie to chyba zrezygnuję
bo nie wiem czy się wyrobią przed świętami
albo pozostaje mi doturlanie się stacjonarnie ![]()
Niee chce Cię namawiać, ale w biedronce są piękne świąteczne poszewki na poduszki :
Na tych różowych jamniczkach właśnie leżę ![]()
![]()
A do środy jest promka 2+1
Jest taka sama pościel w te jamniczki! 200x220 za 90zl ![]()
Juz @Wesola95 wspominała wyzej o tej poscieli nawet foto wrzucila ![]()
Tak dokaldnie jak @ewelka8990 pisze, ale to chyba było w innym wątku, w każdym bądź razie bardzo mnie ta pościel urzekła i chciałam ją kupić, niestety obawiałam się reakcji męża jak wejdzie do sypialni i zobaczy różową pościel w jamniczki
dlatego, żeby zaspokoić swoją potrzebę i pragnienie kupiłam chociaż te poszewki ![]()
Musiało mi umknąć bo dzisiaj szwagierka wysyłała że szuka dla córki i się nią zachwyciłam
teściowa zaraz poleciała do biedry i znalazła akurat rozmiar który mi by pasował i chciała już kupić, ale napisałam że jej syn by chyba takiej nie chciał, po czym odpisał później że mógłby w takiej spać
Moze jeszcze będzie moja ![]()
Zaaazdro, moje z 30.11 dalej nie drgnęło. Trzeba zapamiętać żeby nie zamawiać żadnych prezentów z Sinsay w tym roku ![]()
A te poszewki w jamniczki z jakiego są materiału? Ja na te małe poduszeczki jaśki kupuje zazwyczaj albo welurkowe bo są miłe w dotyku albo takie kocowate
a tw z biedry są jakie ? Bo promka 2+1 to bym poleciała jutro poszperać czy nie ma u mnie w biedrze jeszcze.
A pościel z sinsay jak Wam się sprawdza ? Ja nie ukrywam, ze kupilam raz 100% bawełna ale jest taka cieniutka…. Można przez nią oglądać swiat ![]()
Mam nadzieję, że zdjęcie odda to jakie są, takie kocowate ![]()
@Efektdomi patrząc na jakość ciuchów jakie tam mają na pościel z Sinsay bym się nie zdecydowała ![]()
No własnie ja patrzyłam na opinie i miały bardzo dobre… ale to chyba jakies kupione te opinie
serio…. Nie wiem gdzie ta bawełna była…. Może opakowanie było bawełniane ![]()
Ja się właśnie zastanawiałam ostatnio jak można wystawić opinie w aplikacji bo kupiłam sukienkę i miała mało opinii więc pomyślałam, że dodam swoją i może to komuś pomoże w zakupie
i się okazało, że tak o samemu nie można, podobno czasem Sinsay wysłała e maila z prośbą o opinię, ale mi jeszcze nigdy nie wysłał ![]()
To może wyczuwają kto jaka opinie chce wystawić i wysyłają tylko tym co napiszą w samych superlatywach ![]()
![]()
Ale ta sukienka akurat była super
i chciałam dać 5/5 ![]()
Aha ![]()
![]()
![]()
![]()
No to nie jesteś wybrańcem po prostu ![]()
Ale też sprawdziłam u siebie i też nie mam opcji doania opinia do żadnego zamówienia ![]()
Aż musiałam sama zobaczyć. To teraz jak nie mogę, to chcę dodać opinię
ten Sinsay to dziwny sklep, albo jestem czymś zachwycona albo coś jest tak okropne, że mam takie nigdy więcej.
Właśnie średnio mi po drodze do biedry, ale może może, tym bardziej że widziałam fotkę która wstawilas i są one takie polarkowe, mięciusie ![]()
@Efektdomi ja mam chyba dwa komplety pościeli z Sinsay i raczej nie polecam. Jeden komplet kupiłam za jakieś 30 zł i tylko dlatego go wzięłam i dałam go mojej mamie do tyrania, jest ona w pokoju gdzie ktoś okazjonalnie śpi zazwyczaj jak przyjeżdżają wnuczki. Myślę że jakby ktoś użytkował ją tak przez cały rok non stop to jest po roku do wywalenia. Ale jeszcze ją ma.
A drugi komplet mam ja, nie pamiętam ile zapłaciłam ale też w promocyjnej cenie go wyrwałam ale mimo wszystko po jakiś 2-3 przebraniach zrobiły się straszne kocotki w poszwie na kołdrze które są strasznie wkurzające i mąż stwierdził że nawet tych kilku groszy nie opłaca się wydawać, tylko lepiej zainwestować w lepszą pościel.
Obie niby 100% bawełna. Jedyny plus za fajne zatrzaski ale myślę że jak ktoś ma za dużo siły to i tak może je przez przypadek wyrwać.