Promocje i oferty specjalne $$$

Tak, właśnie stacjonarnie! Ja też nigdy nie słyszałam o tym sklepie aż się u nas otworzył i z ciekawości weszlam :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Widziałam ten sklep u nas w skupisku wśród innych typu Rossman, Action i kik ale jakoś nigdy do niego nie weszłam bo wydawało mi się, że te ubrania to tania beznadziejnej jakości chińszczyzna, ale dobrze że piszesz, że tak nie jest, zerknę kolejnym razem :hugs:

@Kalusia161 albo któraś inna z dziewczyn, robiliście ostatnio zamówienie na Sinsay ? Czekam już 1,5 tyg na swoje :frowning: u was też takie opóźnienia?

Ej moja bratowa robila i wczoraj przy mnie otwierala paczke , szybko przyszla , odbior miala w sklepie

A zamawiałas w sinsay z odbiorem osobistym? Podobno przy takiej dostawie mają bardzo duzo zamówienień i na odbior czeka się W nieskonczonosc…. A dostawa np kurier lub paczkomat idą raz dwa

Polecam zerknąć do tego sklepu, ja się nie rozczarowałam :smiling_face_with_three_hearts:

Zamawiałam kuriera :smiling_face_with_tear: ale właśnie weszłam na pocztę i dostałam takiego e maila

Pierwszy raz tyle czekam bo zawsze właśnie jak zamówiłam w poniedziałek to max w czwartek już było zamówienie u mnie, a tu teraz czekam i czekam - a to oczywiście pierdółki do pokoju synka, więc chce je na JUŻ :smiling_face_with_tear::sweat_smile:

@Wesola95 w poniedziałek skladalam zamówienie. Dopiero wczoraj informacja, że pdzekazane do pakowania. Zamwialam do paczkoamtu.

Także niekoniecznie szybciej idzie niż z odbiorem osobiatym.

1 polubienie

Ja ostatnio czekałam 2 tygodnie. Odbiór w sklepie. I dali mi za to jakiś kupon nawet
@Efektdomi rzeczywiście parę dni później zamówiłam inna do paczkomatu i ona zaraz była.

ja osobiscie zamawialam kilka razy i do paczkomatu i do sklepu . wtedy akurat nie widzialam różnicy czasowej ale i tak mnie strasznie denerwuje ze tam tak dlugo trwa, czesto wole wyszukać w ktorej lokalizacji stacjonarnie maja dany produkt i jade po niego tylko niestety nie zawsze wszystko tak mozna :roll_eyes:

Ja w listopadzie też tak długo czekałam na paczkę z Sinsay i nawet nie wiem czy tez nie wybrałam kuriera. Odbiór w sklepie ma większe prawdopodobieństwo opóźnień , często pisze że sklep jest przepełniony. A ostatnio to w ogóle nie mogłam wybrać w odbioru moim mieście, jakby usunęli sklep z mapy. Parę rzeczy miałam dostępne stacjonarnie ale ten kalendarz adwentowy obowiązuje tylko online :confused:

Od jutra w :lady_beetle:

U nas jak takie promocje to większość przebrane , zawsze nie mogę trafić na rozm które akurat ja chce @Kalusia161 łowczyni najlepszych promocji dobrze że o nich przypominasz :blush: @Mamaprzygod ja nie wiem jak to jest ludzie to już chyba z rana są w sklepach i wszytko wykupują przebierałam dla mnie też już nigdy nic nie ma

Teraz w H&M jest wyprzedaż ciuszków dziecięcych :slight_smile:

Taak, było o tym info wczoraj kilka wiadomości wyżej :wink:

2 polubienia

Oki, dołączyłam przed chwilą i nie dokopałam się do tej informacji :slight_smile:

Ja to samo. Od 30.11 czekam i dalej niewysłane. Już któryś raz tak mam że bardzo długo czekam

Ooo super są słoiczki muszę kupić na zapas . Jak czasem nie mam czasu czegoś przygotować albo moja roczniaczka marudzi z obiadem to takie sloiczki są dla mnie wybawieniem akurat je lubi to nie mam z tym problemu podgrzewam i zajada . Moja najstarsza nie lubiła ich i pamietam musiałam kombinować jak obiadu zjeść nie chciała :roll_eyes:

1 polubienie

O super pomysł! Tyle tego jest, że czasem trudno nadążyć :smiling_face_with_three_hearts:

No właśnie, a u mnie od 27.11 status : przekazane do pakowania :face_with_peeking_eye:
Drugie zamówienie złożyłam 3 grudnia i ten sam status :grinning:

@Patrycjaw25 ja nawet przy dwulatku się czasem ratuje sloiczkiem:)

@Wesola95 sinasay wczoraj wyslalo moje zamówienie z 30 listopada.

Wychaczone na matkapromocjq:

Ja właśnie złożyłam zamówienie i aż się zdziwiłam bo napisali że paczka będzie 10-11.12. ale już jest informacja że termin uległ zmianie i mnie poinformują, kiedy wyślą :smile: a zamówiłam bluzke Batmana bo młodszy ma body ala Robin, i zaraz z nich wyrośnie haha to żeby zdążyła dojść ta koszulka bo zdjęcie chce :crazy_face: