Promocje i oferty specjalne $$$

Gorzej jak się zapomni o jakiś rzeczach i się wyjmuje a tu za male

Oj tak , ja poukladalam rozmiarami . W komodzie mam obecny rozmiar , w szafce rozmiar lub dwa wieksze a w szafie calkiem wieksze , bo tez juz sie skusilam na ubranka "na potem " :see_no_evil:
Ostatnio wlasnie wszystko przegladalam i przekladalam bo z calego wora ubran juz wyrosla i musialam to przesortowac zeby mi sie nie plątało , najlepiej z tym tematem byc na bieżąco

Ta kamizelka skradła moje serce :star_struck:
@daga1271 @asiam1 Przy córce sortowałam ciuszki które dostałam od szwagierki na rozmiary i jak wyrastała z czegoś to wyciągałam po kolei reklamówki, chociaż parę rzeczy się zawieruszyło i nie ubraliśmy w ogóle. Jak córka wyrastała to tak samo w worki próżniowe na strych rozmiarami i będę ściągać teraz po kolei dla młodszej :grinning: Tylko jeszcze kwestia żeby z rozmiarem trafić w porę roku jak dzieci są z innych miesięcy

Wiadomo , ze rozmiar rozmiarowi tez jest nie równy, wiec czasem mam w komodzie 62 i 68 na przykladn

Taak, od razu jak zobaczyłam to wzięłam bo my cały motyw pokoiku urządzamy właśnie w misia :sweat_smile: mąż się śmieje, że dziecko innych zwierząt nie będzie znało tylko tego misa :sweat_smile: ale on też ma taką kamizelkę więc będą dwa ziomeczki Matchy Matchy :face_holding_back_tears:

2 polubienia

@Wesola95 ladne rzeczy :heart: Motyw Misiowy jest super :bear:

Jak mi się cos podoba i jest w fajnej cenie to kupuje tez na zaś.
Z tymi rozmiarami trzeba się pilnować bo My niby nosimy 92… a niektore bluzy to i 98/104 i są ok. Dobrze, że ostatnio poprzeglądałam rzeczy, ktore dostaliśmy bo potem juz by sie nie nadaly :slight_smile:

1 polubienie

Poczekaj na 2-3 latka jak zobaczy w sklepie pieski z psiego patrolu bo to działa na dzieci jak magnes nawet jak nie oglądają tej bajki :sweat_smile: Potem nie ma się serca kupować tych pięknych beżowo brązowych ubranek tylko jak widzę różową bluzkę że Skye i wiem jak moja mała się będzie cieszyć to wybór jest prosty. Także szalejcie w beże póki możecie. :sweat_smile:
@asiam1 dokładnie rozmiarowki są całkiem różne , zwłaszcza hm odbiega od reszty sieciówek, te body na 62 to tak na prawdę 68. A na dziale dziecięcym, to już ogóle każdy sklep potrafi robić inne wymiary do jednej metki no 104, córka teraz nosi przedział 98-116😝

To jeśli Wam jeszcze brakuje czegoś słodziakowego z misiem do pokoiku, to my w Jysk kupiliśmy taki dywanik :star_struck:

5 polubień

Piękne :heart: kamizelka najlepsza

Ale super :smiling_face:

1 polubienie

Tak, dopóki mogę to korzystam z tej ery i ubieram po swojemu i będę się tym cieszyć ile wlezie bo wiem, że psi patrol, mc queen i inne mogą wjechać w każdej chwili :sweat_smile:

@Mamii proszę w trybie natychmiastowym zaprzestać podsyłania mi takich uroczych rzeczy! Cudowny dywanik :heart:

@magdap_96 to mój faworyt tych zakupów :grinning: mąż też ma taką kamizelkę wiece będą dwa ziomeczki :grinning:

1 polubienie

U bratanka widze tez manie na Blue :sweat_smile: wiec trzeba sie cieszyc dopoki mamy jeszcze jakis wplyw na ubranka :joy:
Nawet w pepco jest rozjazd , ciuszki z mniej rozciagliwego materialu sa o rozmiar mniejsze niz te , ktore sa bardziej rozciagliwe , a z metki ten sam rozmiar :joy:

1 polubienie

Dla mnie hitem w Pepco są bluzki rozmiar 98 na niemowlęcym dziale - są dłuższe niż te z działu dziecięcego też 98 :person_facepalming:t3: tylko na dziecięcym są szerokie, a mi zależy na długości bo córka jest wysoka

Bodziaki a pajacyki tez to zupelnie inne swiaty :sweat_smile: a najlepsze sa oznaczenia wiekowe np 3-6 . Moja corka jest bardzo nisko w centylach i generalnie jest malutka a rozmiar 3-6 jest zazwyczaj idealny na nia , obecnie ma 4 miesiace , wiec napewno na 6 miesiecy beda juz te rzeczy za male :see_no_evil: to jak moze byc od 3 do 6 miesiecy. Nie wiem jak male musi byc dziecko zeby w wieku 6 miesiecy sie miescilo w te ubranka (oczywiscie nie kazda firma )

Ja na początku tak kurczowo trzymałam się rozmiarów z metek, ale z doświadczeniem zaczęłam kupować “na oko”. Teraz segregując wyprawkę dla bliźniaków bez patrzenia na metkę wiedziałam jaki to rozmiar :sweat_smile: Ale ten przedział 3-6 mies to faktycznie jest chyba największy przeskok w rozwoju dziecka

Do północy

Ale powiem ci że ja też czesto kupuje ubranka na dużo większe rozmiary jak jest jakaś wyprzedaż bo się opłaca a dziecko kiedyś założy przecież je tylko za jakiś czas. Jak się opłaca to trzeba brać :sweat_smile:

2 polubienia

Najlepsze promki są w sinsay i pepco :grin: ostatnio kupiam mlodej w pepco body za 3,50 :joy: drozej jest w secendhandzie . Ale to trzeba akurat trafic

Właśnie z takie założenia wyszłam, że kiedyś założy, a jak nie to będzie dla brata albo siostry :sweat_smile::grinning:

@asiam1 tak, można dobrze trafić, ostatnio kupiłam dla bobo 4 pary skarpetek za 1.5zl i taki komplecik spodenki i bluza za całe 7 :grinning: a i dla siebie koszule do porodu za 12!:grinning:

Moje odkrycie roku to sklep NDK - nie wiedzialam w zesniej, ze taki istanieje. 2 razy udalo mi sie trafic
Na promke z ubraniami i skupilam sie na rzeczach dla noworodka - 6,99 zł wszystkie
Komplety dla noworodka, 100% bawelny, mega milusie w dotyku, czuc bylo ze dobra jakosc. W komplecie np spodenki, body, opaska. Albo sukienka, sweterek, opaska! W szoku bylam i żałuje ze kupilam tak malo :sweat_smile: ale widze, ze powoli
Znowu obnizaja ceny wiec obstawiam, ze przed swietami albo po nowym roku znowu obniza do takich cen :moneybag:

1 polubienie

@Efektdomi ale to stacjonarnie? Nie slyszałam i takim sklepie?