Promocje i oferty specjalne $$$

Jesli kupujecie akurat bebilon to moze fajnie by bylo z gratiskiem :slight_smile:

1 polubienie

Dzisiaj w Sinsay

Jak była letnia wyprzedaż to był jeden wieszak chłopięcy i pół sklepu dla dziewczynki :crazy_face:

Bo to tak jest, dla dziewczynki cuda wianki, bluzki pstrokate, w brokacik, zwykłe, kolorowe, w postacie z bajek itp, a dla chłopca tylko w auta :sweat_smile::sweat_smile: ja wiem, że dziewczynki to bardziej modnisie niż chłopcy, ale mogli by zacząć projektować więcej fajnych ubranek dla nich :sweat_smile:

Dokladnie chociaz widzialam duzo bluz np z spiderman, pokemon nawet fajne ale cena 70 zl :stuck_out_tongue:

Dzis w rosmannie;)

Film i list od Mikołaja :arrow_up:

W hm dziś promocja na rzeczy niemowlęce - stacjonarnie :wink: akurat miałam badania dziś więc skoczyłam zerknac , u mnie w głównej mierze były spodnie, bluzy, kurtki, ceny - no całkiem okazyjne :grinning:

2 polubienia

Ja jutro jadę do synsaya zwrócić mój nieszczęsny fartuszek :roll_eyes: kurcze a chciałam w ten weekend robić pierniczki z córkami i chciałam im fartuszki założyć …widziałyście może gdzieś stacjonarnie takie dla dzieci z dobrym jakosciowo materiałem takim żeby się nie sprał kolor po pierwszym praniu?

Na 100 procent widziałam fartuszki świąteczne w pepco! Była wersja i dla dzieci i dla rodziców, tylko nie mam pewności czy ta wersja dla dzieci była wersja dla takiegomaluszka jak Twoja niunia czy dla trochę starszych ;(

Ja bylam dzis w Cocodrillo, duzo ciuszkow maluszkowych bylo po 9.9, a na mikolajki jeszcze -25% wiec za 6 ciuszkow zaplacilam 40pare zlotych :nerd_face::blush: Madka Grazyna na zakupach :joy:

3 polubienia

Muszę sie wybrac zobaczyć czy u nas coś jest na wyprzedaży

Jutro będę w Bolesławcu poszukam w pepco może będzie jakaś mała wersja dla mojej dzidzi :smile: chociaż tam u nas czesto jest wszystko wykupione jak chce się coś konkretnego kupić. O rajstopach na rozmiar 122 lu 128cm na moją najstarszą zapomnij znaleźć :see_no_evil:

Jak żałuję że nie mam HM u siebie w mieście :face_holding_back_tears: online pewnie wszystko będzie wyprzedane. U mnie króluje Pepco byłam dzisiaj w poszukiwaniu jakiejś piżamki świątecznej dla córy ale nic już nie ma :roll_eyes:

Skorzystałam kupiłam starszemu synowi kurtkę za 23 zł na zimę ; sweterek świąteczny za 13 zł i super bejsbolówkę za 16 zł

1 polubienie

ja przyznam się szczerze też skorzystałam :grinning: wydałam stówkę i kupiłam ubranka w które mój syn wejdzie tak gdzieś za rok (proszę nie oceniajcie) :face_with_peeking_eye: na swoją obronę powiem tylko, że to dlatego bo Miałam kartę podarunkowa do wykorzystania i te ceny faktycznie mnie skusiły :face_with_peeking_eye: a nawet męża przed podejściem do kasy zapytałam czy na pewno brać, a on powiedział : “bierz” no to przecież nie będę z mężem dyskutować nie ?:grinning:

Kurcże a ja jedynie 9km od domu mam Pepco i Rossmanna. I nic wiecej. Korzystam głównie z promocji online.

Mały właśnie oglada film z Elfi :heart: Jest zahipnotyzowany. Ja wygralam na Ig kod na film z personalizacja takze super. Za rok na pewno zakupie.

Do kiedy sa promocje ? Jutro jeszcze mam szanse sie na cos zalapac ? :face_holding_back_tears:

Ja mam całą kanapę ubrań dla starszego syna do ok 5 roku życia. Ale to moja mama tak kupuje na zaś :smile: jednak miło jest potem sobie wyciągnąć ładne ubranko, a nie musiec kupić

1 polubienie

Co fajnego kupiłaś dla chłopca ?

Nie mam pojęcia, pewnie jeszcze będą, tylko pytanie czy coś “rozsądnego” zostało :grinning::face_with_peeking_eye:

@magdap_96 - kamizelkę, dwie pary legginsów, trzy bluzy i jeden polarek

@daga1271 uff! Wyszłam z takiego samego założenia, teraz wydam pieniędze to potem wydam ich trochę mniej :sweat_smile:

2 polubienia