Jesli kupujecie akurat bebilon to moze fajnie by bylo z gratiskiem ![]()
Jak była letnia wyprzedaż to był jeden wieszak chłopięcy i pół sklepu dla dziewczynki ![]()
Bo to tak jest, dla dziewczynki cuda wianki, bluzki pstrokate, w brokacik, zwykłe, kolorowe, w postacie z bajek itp, a dla chłopca tylko w auta ![]()
ja wiem, że dziewczynki to bardziej modnisie niż chłopcy, ale mogli by zacząć projektować więcej fajnych ubranek dla nich ![]()
Dokladnie chociaz widzialam duzo bluz np z spiderman, pokemon nawet fajne ale cena 70 zl ![]()
Film i list od Mikołaja ![]()
W hm dziś promocja na rzeczy niemowlęce - stacjonarnie
akurat miałam badania dziś więc skoczyłam zerknac , u mnie w głównej mierze były spodnie, bluzy, kurtki, ceny - no całkiem okazyjne ![]()
Ja jutro jadę do synsaya zwrócić mój nieszczęsny fartuszek
kurcze a chciałam w ten weekend robić pierniczki z córkami i chciałam im fartuszki założyć …widziałyście może gdzieś stacjonarnie takie dla dzieci z dobrym jakosciowo materiałem takim żeby się nie sprał kolor po pierwszym praniu?
Na 100 procent widziałam fartuszki świąteczne w pepco! Była wersja i dla dzieci i dla rodziców, tylko nie mam pewności czy ta wersja dla dzieci była wersja dla takiegomaluszka jak Twoja niunia czy dla trochę starszych ;(
Ja bylam dzis w Cocodrillo, duzo ciuszkow maluszkowych bylo po 9.9, a na mikolajki jeszcze -25% wiec za 6 ciuszkow zaplacilam 40pare zlotych ![]()
Madka Grazyna na zakupach ![]()
Muszę sie wybrac zobaczyć czy u nas coś jest na wyprzedaży
Jutro będę w Bolesławcu poszukam w pepco może będzie jakaś mała wersja dla mojej dzidzi
chociaż tam u nas czesto jest wszystko wykupione jak chce się coś konkretnego kupić. O rajstopach na rozmiar 122 lu 128cm na moją najstarszą zapomnij znaleźć ![]()
Jak żałuję że nie mam HM u siebie w mieście
online pewnie wszystko będzie wyprzedane. U mnie króluje Pepco byłam dzisiaj w poszukiwaniu jakiejś piżamki świątecznej dla córy ale nic już nie ma ![]()
Skorzystałam kupiłam starszemu synowi kurtkę za 23 zł na zimę ; sweterek świąteczny za 13 zł i super bejsbolówkę za 16 zł
ja przyznam się szczerze też skorzystałam
wydałam stówkę i kupiłam ubranka w które mój syn wejdzie tak gdzieś za rok (proszę nie oceniajcie)
na swoją obronę powiem tylko, że to dlatego bo Miałam kartę podarunkowa do wykorzystania i te ceny faktycznie mnie skusiły
a nawet męża przed podejściem do kasy zapytałam czy na pewno brać, a on powiedział : “bierz” no to przecież nie będę z mężem dyskutować nie ?![]()
Kurcże a ja jedynie 9km od domu mam Pepco i Rossmanna. I nic wiecej. Korzystam głównie z promocji online.
Mały właśnie oglada film z Elfi
Jest zahipnotyzowany. Ja wygralam na Ig kod na film z personalizacja takze super. Za rok na pewno zakupie.
Do kiedy sa promocje ? Jutro jeszcze mam szanse sie na cos zalapac ? ![]()
Ja mam całą kanapę ubrań dla starszego syna do ok 5 roku życia. Ale to moja mama tak kupuje na zaś
jednak miło jest potem sobie wyciągnąć ładne ubranko, a nie musiec kupić
Co fajnego kupiłaś dla chłopca ?
Nie mam pojęcia, pewnie jeszcze będą, tylko pytanie czy coś “rozsądnego” zostało ![]()
![]()
@magdap_96 - kamizelkę, dwie pary legginsów, trzy bluzy i jeden polarek
@daga1271 uff! Wyszłam z takiego samego założenia, teraz wydam pieniędze to potem wydam ich trochę mniej ![]()