Promocje i oferty specjalne $$$

@Wesola95 dzieki, a 2 godziny wczesniej bylam z siebie dumna że zrezygnowałam z zakopów w hm bo synek ma sporo ciuszków :see_no_evil: no ale jak kombinezon kosztuje tylko 23 zł a i tak muszę kupić bo ma albo za małe albo za duże, to już zostawię te rzeczy z koszyka :joy:

A tak przy okazji: wasze dzieci też tak magicznie wyrastają z ciuszków ? 1,5 tygodnia temu śpioszki były na niego za duże, a teraz są za małe :see_no_evil:

Sinsay
@SylwiaMK tak , mala rosnie jak na mleku torpedowym :see_no_evil:

1 polubienie

Ciekawe czy jakieś super promocje będą po swietach

Teraz juz pod sylewstra promki​:joy::smile:

Zawsze w rossmanie są! :grinning: ale nie pamiętam czy po świętach czy po nowym roku, ale ozdoby kubki po 1 zł, zestawy świąteczne po dyszce można wyrwać, tylko trzeba mieć szczęście i iść z samego rana :sweat_smile:

U nas też wydaje mi się że synek szybciej wyrasta z ubranek niż córka…
Oj w rossku promocje zawsze są fajne i można coś trafić.

U nas na ulicy codziennie jakiś sąsiad dokłada kolejne lampki, już się zrobiła rywalizacja kto ją więcej :joy: mąż już planuje w poniedziałek wybrać się do pepco i action w poszukiwaniu promocji na świąteczne ozdoby i lampki, bo mamy tylko jedne na rynnie :joy:

Kurcze a mnie w tym roku przeroslo ozdabianie podworka :see_no_evil: maz w sumie troche tam podzialal przed domem , a plany byly wieksze . Ja tez zawsze poluje na promocje po swietach :muscle::sweat_smile:

No to warto zaraz po świętach iść na zakupy i przyda się na za rok :smiley:

Noo ale dopiero od poniedziałku bo coś czuje, że teraz w sobote to ludzi bedzie full wszedzie :face_with_peeking_eye:

Na bank! Przecież zawsze tak jest, że jak jest wolne dłużej niż dwa dni to potem jest szturm na sklepy bo jedzenia zabrakło :sweat_smile::sweat_smile:

Taak, nagle z szafek i lodowki wszystko wyparowało i trzeba zrobić zapasy zimowe :rofl: ja się na zakupy jutro nie ruszam :sweat_smile:

1 polubienie

Tak co roku tw sama historia że dzień po świętach o 8:00 rano przed rossmannem jest kolejka i baby wpadają i ładują wszystko do koszyków jak leci ale później się okazuje że część produktów przy kasie nie jest objęta promocją bo jest jakieś marki indywidualnej i później jest problem bo zapłaciły za kulę do kąpieli 50 zł :rofl: jestem ciekawa ile w tym roku zostało towaru bo już w niedzielę przed świętami wiem, że były pustki a w tym roku w ogóle nie było żadnych zawieszek na choinkę

2 polubienia

U nas powiem Wam, że wcale nie ma takiego strojenia domów jakoś wielce, każdy symbolicznie coś zapali. Kiedyś miałam wrażenie że więcej tego było.

W tym roku obstawiam jeszcze wiecej ludzi z racji tego, że tylko sobota handlowa a póżniej znow zamykaja na jeden dzien :sweat_smile:

1 polubienie

No właśnie i trzeba zrobić wielkie zakupy :rofl:

Na colorstories jest wyprzedaz do -40%

Właśnie tak rozmawialiśmy wczoraj z mężem że jakos tak mało wszystko poubierane. U Nas na wsi zawsze bylo parę domów tak ubranych na pokaz.(ale ladnie). W ttk roku tylko parę światełek.

Jutro w Biedrze:

1 polubienie

O to dobry pomysł, bo tak to można upolować za parę groszy na kolejny sezon jakieś światełka :star_struck:

Ah to nie wierzę w swoje szczęście hahah