Promocje i oferty specjalne $$$

Te pieluszki tylko jutro? Nie umiem tego znaleźć w gazetce

Tak- jest gazetka na parę stron tylko na jutro, 27.12.

1 polubienie

Bosko pieluchy! :heart_eyes::heart_eyes: Mój zapas wyprawkowy 8 paczek dady wystarczył na pierwszy tydzień w szpitalu :smiling_face_with_tear: Zbiorę wszystkie karty biedry z rodziny :see_no_evil:

1 polubienie

Ile bylas w szpitalu, że az tyle tego poszlo? :o

We czwartek tydzień temu się urodzili, dalej jesteśmy. Syn lubi nasikać w świeżo jeszcze niezapiętą pieluchę :see_no_evil:

Ja też właśnie lubię zrobić zapasy po świętach z wyprzedaży poświątecznych :sweat_smile: wtedy można naprawdę po świetnej cenie kupić różne dekoracje .

Przy pierwszym synu, na każdą zmianę pampersa szło 3 sztuki. Teraz to luksus, bo bardzo rzadko syn nasila na niezapiety pampers :smile:
U mnie w Rossmanie już przed świętami nic za bardzo nie zostało z tych świątecznych rzeczy

U nas na początku było podobnie, więc po rozpięciu pampersa odsłanialiśmy go trochę żeby synek „poczuł wolnośc” i po kilku sekundach (max minuta) leciało siku więc dopiero wtedy zaczynałam zakładać kolejnego pampersa :smiley: położna zalecała też częste wietrzenia żeby nie robiły się odparzenia i podczas wietrzenia zawsze miałam pod ręką pieluchy tetrowe albo w ostateczności kilka płatków kosmetycznych dla niemowląt i jak synek zaczynał sikać to zasłaniałam siusiaka. Kiedyś nie zasłoniłam i fontanna prawie trafiła w psa który stał pod przewijakiem :see_no_evil:

2 polubienia

Jak potrzebujesz kart biedronki to moge uzyczyc swojej
.wlasnie to jest najgorsze , ze jaknjest wyprzedaz to ludzie pakuja jak leci , bo “tanio” :face_with_peeking_eye:
Ja kiedys sie na tym zlapalam , dorwalam za 99 groszy takie kolorowe szamponetki do wlosow , kolor chyba do 5 myc i kupilam pare sztuk , bo pomyslalam , ze na wakacje zrobie bratanicom…
taaaaa ,tyle ,ze one nie chcialy a ja z tym zostalam i niedawno wywalilam … szkoda mi bylo , bo moze ktos inny by kupil i skorzystal .

Z pampersami tez można sie przejechac z racji na odparzenia…. Raz jupilam zapas bo dziecku te pampersy pasowaly az bagle wyskoczyly po nich takie odparzenia ze szok :anguished: dobrze ze takie rzeczy mozna sprzedac :face_with_peeking_eye:

My kupiliśmy z 10 opakowania Dady zanim syn sie urodził, bo starszemu pasowały i teraz musimy sprzedać :smile:

O własnie! Dlatego na początku staram się testować i dopiero poźniej szaleć z zakupami :face_with_hand_over_mouth:

Ja na poczatek kupilam kilka opakowan na promce , jak zobaczylam , ze jest git to poplynelam i mam zapas do jej osiemnastych urodzin :face_with_peeking_eye: wszytsko przez te promki :sweat_smile:

@SylwiaMK @daga1271 właśnie doszłam do tego że muszę chwilę odczekać w starym pampersie po powiewie świeżego powietrza :sweat_smile: była już fontanna na męża i nawet do siostry do łóżeczka obok :see_no_evil:
@asiam1 dziękuję :heart: już mam 10 aplikacji i nawet nie będę wykorzystywać wszystkich bo nie wiem kiedy wyrosną 1.
Pierwsze miałam dla nich po 4 paczki na głowę i właśnie więcej nie kupowałam bo nie widziałam czy spasują tak jak starszej córce, ale już test zdany i uzupełniam przy okazji promki :smiley:
A z szałem w Rossmanie to sama kiedyś robiłam to samo że za 99 gr trzeba wziąć a potem nie używałam połowy rzeczy. Nawet chyba te farbki do włosów colorista, może piszesz o tych samych :sweat_smile: teraz kupuje tylko to co mi się kończy albo wiem że użyje na 100%

Ja kupuję tylko przez allegro pampersy. Pasują nam tylko huggies (lupilu 2 za małe a 3 za duże), a po pampers i dada są odparzenia. Przed porodem czytałam żeby właśnie nie robić zapasów bo nie wiadomo czy będą ok i kupiłam po jednej małej paczce pampers i huggies. Wiedziałam że na pobyt w szpitalu starczy a jak nie to mąż dokupi. W szpitalu jak widziałam że huggies są ok to dokupiłam dużą paczkę i następnego dnia mąż już odbierał z paczkomatu :slight_smile:

@Mamaprzygod takie siusianie to jeszcze nic :joy: jak zmieniałam pampersa synkowi w szpitalu to cały się obsikal, siki poleciały na niego, na brzuszek, twarz, do buzi i chyba nawet trochę do oka :see_no_evil: dobrze, że u dziewczyny z sali był jeszcze mąż to poprosiłam go żeby poszedł po pielęgniarkę żeby mu przemyć oczy solą fizjologiczną i żeby podał mi ciuszki na zmianę bo nie spodziewałam się że będą potrzebne.
Mamy chłopców mają wesoło przy zmianie pieluszki :joy:

1 polubienie

Wrzucam kilka promek z dziś z rossmana, może komuś się uda coś dorwać stacjonarnie :wink: do tego ozdoby świąteczne po 0,99 gr i piżamy i poduszki z grinchem po dyszce :wink:

W Zarze od dziś również wyprzedaże :

2 polubienia

W moim rossku były dziś tylko wstążki za 99gr :smile:

1 polubienie

1 polubienie

:sweat_smile::sweat_smile: ja akurat nie byłam, ale widziałam że były zestawy pędzli do makijażu z Real Technical za dyszkę i już latają na vinted za trzy dyszki :sweat_smile:

I co roku to samo z tymi promkami w rosmanie i handlem potem. Ja byłam u siebie w rosie to nic ciekawego nie było już. Trzeba było wstać o świcie :rofl: