Promocje i oferty specjalne $$$

Od jutra w :lady_beetle:

2 polubienia

Jutro bym może podjechała po te pampersy w końcu bo w sobote jednak nie wyszłam do sklepu bo bałam sie tych wszystkich ludzi z zarazkami :sweat_smile:

To jest straszne … swoja droga nie wiem czy ludzie sa swiadomi , ze takie dzialania sa nie do konca legalne i , ze jesli robia to swiadomie (a robia ) to powinni odprowadzic podatki … oczywoscie mi tam to wsio ryba , ale skarbowka nie spi i lubi zaskoczyc w najgorszym momencie

Ja to nigdy się na takie rzeczy nie mogłam załapać normalnie , chyba że jak syna wcześnie rano do szkoły zawoziłam to jak weszłam wcześniej to można było coś jeszcze wybrać , później to już braki albo mocno przebrane

Czasami lepiej się wyspać niż walczyć z handlarami o świcie o kilka ozdób świątecznych. Mi akutar w tym roki średnio się podobały te ozdoby świąteczne nie mój styl

Zawsze kupuje na tej promocji i chowam zabawki na nieprzewidziane okazje . Tyle razy mi to uratowało życie jak się nagle okazało że ktoś z dzieckiem będzie albo zapomniałam o jakieś okazji

1 polubienie

Hahah masakra ale markety się cieszą że wszystko wyprzedały i nic im nie będzie zalegać w magazynach :smiley:
@Kalusia161 ooo muszę mleko kupić dla starszej córki :grin::heart_eyes: myślałam że tej promki w biedrze już dlugo noe będzie a tu znów jest​:grin:

1 polubienie

Tak masz rację , i to już często przebrane resztki , i nie ma na co się tak rzucać na siłę, aby byle co kupować

A ten kupon Sinsay z aounkty jest ważny tylko online czy też stacjonarnie?

Stacjonarnie tez ale chyba musi byc jakas kwota zeby go wykorzystac

1 polubienie

Stacjonarnie też, ale zależy od kuponu, ja wczoraj wykorzystałam ten na dyszkę, ale musiałam mieć zakupy za min 20 :grinning:

1 polubienie

Tak a przy kuponie za 20 zl musisz miec min 40 zl ;(

Dzięki dziewczyny. Ale to mój mąż był w sklepie i Pani mu powiedziala że nie umie tego kuponu wykorzystać, ale będę wiedziała na przyszłość

Coraz fajniejsze w Pepco można kupić komplety z fajnym składem

Tak i bez tych okropnych nadruków :sweat_smile: kiedys szukałam białego tshirtu i nigdzie nie znalazlam :sweat_smile:

1 polubienie

Dziewczyny przewijało się w którymś wątku o karmi żurawinowym , widziałyście je ostatnio w jakimś sklepie? Dziś teściowie objechali żabki Dino i alkoholowy i nigdzie nie ma :smiling_face_with_tear:

@Mamaprzygod Wpisałam w aplikację z promocjami i pokazuje że powinien być w Polo markecie :

A z ciekawostek w Żabce jest pistacjowe :grinning::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie