Od jutra w ![]()
Jutro bym może podjechała po te pampersy w końcu bo w sobote jednak nie wyszłam do sklepu bo bałam sie tych wszystkich ludzi z zarazkami ![]()
To jest straszne … swoja droga nie wiem czy ludzie sa swiadomi , ze takie dzialania sa nie do konca legalne i , ze jesli robia to swiadomie (a robia ) to powinni odprowadzic podatki … oczywoscie mi tam to wsio ryba , ale skarbowka nie spi i lubi zaskoczyc w najgorszym momencie
Ja to nigdy się na takie rzeczy nie mogłam załapać normalnie , chyba że jak syna wcześnie rano do szkoły zawoziłam to jak weszłam wcześniej to można było coś jeszcze wybrać , później to już braki albo mocno przebrane
Czasami lepiej się wyspać niż walczyć z handlarami o świcie o kilka ozdób świątecznych. Mi akutar w tym roki średnio się podobały te ozdoby świąteczne nie mój styl
Zawsze kupuje na tej promocji i chowam zabawki na nieprzewidziane okazje . Tyle razy mi to uratowało życie jak się nagle okazało że ktoś z dzieckiem będzie albo zapomniałam o jakieś okazji
Hahah masakra ale markety się cieszą że wszystko wyprzedały i nic im nie będzie zalegać w magazynach ![]()
@Kalusia161 ooo muszę mleko kupić dla starszej córki ![]()
myślałam że tej promki w biedrze już dlugo noe będzie a tu znów jest:grin:
Tak masz rację , i to już często przebrane resztki , i nie ma na co się tak rzucać na siłę, aby byle co kupować
A ten kupon Sinsay z aounkty jest ważny tylko online czy też stacjonarnie?
Stacjonarnie tez ale chyba musi byc jakas kwota zeby go wykorzystac
Stacjonarnie też, ale zależy od kuponu, ja wczoraj wykorzystałam ten na dyszkę, ale musiałam mieć zakupy za min 20 ![]()
Tak a przy kuponie za 20 zl musisz miec min 40 zl ;(
Dzięki dziewczyny. Ale to mój mąż był w sklepie i Pani mu powiedziala że nie umie tego kuponu wykorzystać, ale będę wiedziała na przyszłość
Coraz fajniejsze w Pepco można kupić komplety z fajnym składem
Tak i bez tych okropnych nadruków
kiedys szukałam białego tshirtu i nigdzie nie znalazlam ![]()
Dziewczyny przewijało się w którymś wątku o karmi żurawinowym , widziałyście je ostatnio w jakimś sklepie? Dziś teściowie objechali żabki Dino i alkoholowy i nigdzie nie ma ![]()
@Mamaprzygod Wpisałam w aplikację z promocjami i pokazuje że powinien być w Polo markecie :
A z ciekawostek w Żabce jest pistacjowe ![]()
![]()