Promocje i oferty specjalne $$$

Na black friday był w podobnej cenie i nie kupiłam bo miałam nadzieję , że spanie cena :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

Te kalendarze piwinny być dużo niższej cenie chyba że myślą sprzedać je za rok jak nie pójdą teraz🤣

Webinar za free po zarejestrowaniu :smiling_face_with_three_hearts:

@Efektdomi wcześniej hulał po 360, więc chyba 100 zł to nie jest aż tak źle… chociaż jak się widzi inne przeceny kalendarzy adwentowych to fakt, że człowiek liczy na jeszcze lepszą obniżkę :sweat_smile:
@Hedwiga @Maja.zielonka a myślicie że cena jeszcze spadnie? :smiley: @Hedwiga od dawna obserwujesz ten zestaw?

W sumie nie wiem czy w całości się opłaca, bo niewiele jest produktów pełnowymiarowych, reszta to takie próbki bardziej i faktycznie jakby był poniżej 200 zł to chyba byłaby bardzo atrakcyjna cena, ale 360 to przesada…

Od momentu jak go wypuscili :slight_smile: najtaniej kosztowal 230 ale podobnie jak Ty dopatrzylam sie ze 3/4 produktow jest raczej w wersji mini wiec uznalam ze wiecej niz 200 za to nie zaplace.
I czekam na obnizke :blush:

1 polubienie

1 polubienie

Ja myślę , że już niżej nie spadnie . A jeśli już , to znając moje szczęście to się na niego na pewno nie załapie .
@Hedwiga ja już go prawie kupiłam , ale spojrzałam też że są to same mini buteleczki to się nie opłaca jeszcze :laughing:

1 polubienie

Spadnie, zobaczysz :slight_smile: sprawdzam cene co 2-3dni, dam znac jak spadnie :joy:

1 polubienie

Grunt to pozytywne nastawienie. Teraz ja też go cche :smile:

2 polubienia

Jak któraś jest z okolic to fajna promocja

Nie wiem czy widziałyście już promo na pampersy można zdobyć kody rabatowe -40 zł :slight_smile: ja mogę oddać do allegro na rozmiar 1-3 bo my już na 5 jesteśmy :slight_smile: wogóle jeśli kupujecie pampers to w aplikacji warto punkty zbierać i za użycie kodu polecającego też są dodatkowe punkty :slight_smile: gdyby któraś z Was chciała skorzystać to podzielę się rabatem :slight_smile: 442F189

nie widze tego na allegro :frowning: to jest u jakiegoś konkretnego sprzedawcy ? i to tylko na “pampers” czy na inne też ?

Wiesz co mi się wyświetliło kilka razy na mediach społecznościowych i pobrałam kupon do sklepu Allegro jak mi się znów wyświetli to wkleję tu link :slight_smile:

1 polubienie

Zastanawiałam się wlasnie czy to wstawiać, bo to jednak konkurencja Canpola :smiley:

1 polubienie

Masz racje, usunę :face_with_hand_over_mouth: nie ma co :sweat_smile:

1 polubienie

Nie wiem jak właśnie na to patrzą :stuck_out_tongue: generalnie wolałam nie podpaść, a już i mało co screena miałam wstawić też :laughing:

Jak ktos uzywa Lenora to na Rossmannie kupon do wykorzytania:

1 polubienie

Jakbyście potrzebowały jakiegoś kombinezonu zimowego lub zestawu spodnei +kurtka to na Sinsay są mega przeceny.
Wiem, że z jakoscią różnie ale tez nie wiadomo ile ta zima jeszcze faktycznie bedzie :slight_smile:
Moj Lobuz ledwo miesci się w komplet ktory kupilam w listopadzie :rofl: Także Matka musi kupić kolejny :stuck_out_tongue:

1 polubienie

No ale tak naprawde jak kupisz i bedzie jakosciowo sredni to dziecko wytarza sie w nim w sniegu i nawet nie bedzie szkoda :wink: tez polecam z sinsay :slight_smile: