Promocje i oferty specjalne $$$

Dlatego też skusilam sie na promocje. Mialam szukac na vinted ale z sinsay przynajmniej jak rozmiarowo bedzie nie tak to oddam :slight_smile:

1 polubienie

Ja teraz też starszej córci kupiłam spodnie zimowe plus dwie kurtki z Sinsay. Do tarzania się w śniegu i brudzenia są w sam raz.

1 polubienie

Muszę powiedzieć że fajne te Boxy wlansie swój odebralam

1 polubienie

Za tę cenę tak , jak widzę ci mój syn wyprawia w przedszkolu na podwórku to istny szok hahaha

Pokazesz jak wyszedl? :wink:

Sorry myslalam ze mowisz o boxie na dzien babci :rofl::rofl::rofl:

W pepco juz podobnoo Walentynki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ciekawsze promocje od jiutra w :lady_beetle:

2 polubienia

Jak będzie poniżej 200 daj znać :crazy_face: też chętnie kupię :see_no_evil:

Mąż dziś kupił zapasy pampersów na promce🤣

4 polubienia

Ja swojego też dziś wysłałam żeby kupił po pracy zapasy z tej promocji :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

My używamy zielonycj z dady i pantsow pampersa 7. I juz ostatnio zapasy zrobione :slight_smile:

Ja też dziś zrobiłam zapas :grin: @Kalusia161 dzięki za wrzucenie promki :wink:

1 polubienie

Uwielbiam te biedronkowe promocje

Kocham ta promke , ja robilam zakupy tylko 2 razy i chyba do osiemnastki malej starczy

5 polubień

Ja się wyleczulam z dużych zapasów. Dlugo używaliśmy złotych Dad. A tu pyk nagle jakies uczulenie. Bodajze przy 5… a zapas byl spory.

U nas max po 4 opakowania na dziecko kupujemy 4 szt córce i 4 synkowi . Po córce jak zostanie to spoko jeszcze syn skorzysta :smile: nie kupujemy po więcej sztuk bo nie mamy gdzie tego magazynować :smile:

A myślałam , że to tylko my robimy takie zapasy :speak_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: