A ja cię zapominam kupić paczkę na próbę żeby sprawdzić czy nie uczulają ![]()
Ostatnio była ta promocja Kiedy wychodziłam ze szpitala, moja mama obłowiła biedronkę z kartami całej rodziny
z naszego zapasu została już mniej niż połowa to w sam raz cos dokupie. Ale nie mogę szaleć bo nie wiem ile jeszcze w 1 będą
2 już też mam zapas zrobiony. Kiedyś tak kupiłam 4 paczki Jumbo czwórek i dwie czekają na strychu bo córka wyrosła mimo, że kikogramowo powinny pasować
Widzę, że jest dużo zwolenników złotej dady a nam one przeciekają
dla mnie najlepsze są Lupilu w białym opakowaniu te z miększego materiału.
Byłam pewna, że nam dada się sprawdzi i dobrze, że nie zrobiłam dużego zapasu przed urodzeniem a kupiłam z glowa kilka rodzajów.
@asiam1 ja podobnie ale z mniejszym zapasem wyjeżdżam z lidla jak jest 1+1 na lupilu.
A mi właśnie lupilu przeciekają
kupiłam dada na próbę ale wszystkie trójki były wykupione to kupiłam w promocji czwórki i będę testować dopiero za jakiś czas.
Najlepsza chłonność dla mnie mają huggies ale drogo wychodzą bo około 1zl sztuka za rozmiar 3. Ale jak raz synek przespał 9 godzin to rano od razu go nakarmiłam a dopiero później przebrałam pampersa i mu w ogóle taki pełny nie przeszkadzał, a w lupilu denerwuje się jak ma mokro
Pisałam że 2 tygodnie temu kupowałam , wszędzie były te dady a teraz podczas tej promocji moja mama objeżdża biedronki i wszędzie puste półki
muszę wypróbować na bliźniakach lupilu bo przy starszej używałam na zmianę z Dada i było spoko. Często mają promki zaraz po biedronce ![]()
To bardzo przyjemna cena ![]()
U nas jeszcze nigdy nie było pustych półek w biedronce. Szczerze powiem że cały czas uzupełniają, pewnie mają pełno na magazynach i chcą się ich pozbyć ![]()
Pin w Rossmanie już dostepny do zdobycia ![]()
Ostatmio wykonalam misje na pon koszyk , ale nie dostalam
teraz to juz nawet nie licze na to ze dostane . W sumie moglam pani zapytac , ale az tak mi nie zalezalo
Właśnie dzisiaj zdobyłam swój pierwszy pin z Rossmana . Dowiedziałam się o tym na grupie z fb i polowałam na niego ![]()
@asiam1 ale nie mieli już dostępnych w sklepie czy dlaczego nie dostałaś ?
U mnie wlasnie z 2 był problem jak na złość i to 2 razy pod rzad ![]()
U mnie dwójki akurat były
ale przypomniało mi się że przy pierwszej córce miałam takiego pecha że zawsze brakowało tylko tego rozmiaru którego ja potrzebowałam
U nas właśnie też częściej się zdarzało, że Lupilu przeciekały
kupowaliśmy tak pół na pół, ale teraz jednak kupujemy Dadę, bo nam się lepiej sprawdza ![]()
@Mamaprzygod była w Lidlu promocja na pieluszki ale do dziś ![]()
Ja bylam odrazu w ten sam dzien kiedy to wprowadzili wiec w sumie ewentualnie mogly jeszcze niedojechac
Mi zlote lupilu też ale białe już nie, musze wypróbować dadę białą bo jeszcze nie miałam. Mój synek akurat przesypia całe noce a i tak lupilu sie sprawdza.
Huggies mam w planach wypróbować.
Nam u starszego bardziej się sprawdza Dada Extra Soft, albo Pure.Care. złote Dady ciągle mu się odpinaly i spadały dlatego zaczęliśmy używać Pantsow…ale te extra soft nie spadaja
My też u córki mamy pantsy i jak dla mnie mega wygoda, bo łatwiej założyć ![]()
U Nas biale i zielone dady byly na przemian. Zlote na poczatku ok. Potem uczulaly.
Z tym, ze biale są.tylko do rozmiaru 5. Ale wydaje mi się, ze wypadają na ciut wieksze niż zielone i zlote. Zilelone zaś zaczynają się chyba dopiero od rozmiaru 3. Ale mamy je do tej pory. Maly ma 2 lata i 3 miesiace i w 6 spokojnie wchodzi.