Promocje i oferty specjalne $$$

U nas ogólnie to różnie, jak się urodził to w otulaczu, w rożku tak średnio mu się podobało, później kupiłam śpiworek ale było jak u Ciebie - że główka wylatywała przez otwór więc spał też owniety w kocyk, później spał przykryty kocykiem bo otwór na głowę w spiworku go drażnił ale końcówkę kocyka wkładałam w materac żeby sobie nie naciągnął na twarz (nie przemieszczał się, ale jednak trochę się bałam że się nakryje mimo że w razie czego monitor oddechu mamy), czasami spał w grubszych śpioszkach bez żadnego śpiworka i było mu ok. Teraz śpi w śpiworku ale trochę go ogranicza bo lubi bardzo nóżki do góry podnosić i widzę że mu mniej wygodnie

To chyba był jakis błąd wczoraj na stronie bo dziś już te 2 promki się nie łączą. Mogłam się nie zastanawiać tylko zamawiać :frowning:

O kurczę no niestety czasem tak bywa ;(

No właśnie tak myślę że tu zaraz będzie ciepło na dworze :thinking: ale w sumie w takim spiworku może spać i bez kołdry boni tak się rozkopuje.

Dziewczyny w Lidlu kupiłam też zestaw prążkowanej bawełny body i spodenki, mają podwójne napy więc spokojnie starczą na dwa rozmiary za 15zl więc mega polecam. Wyprane już kilka razy i nadal mile i delikatne w dotyku.

1 polubienie

Ja dzisiaj zamawiałam i też próbowałam dodać kod i niestety nie działało. I też żałowałam, że nie zamówiłam wcześniej jak działało .

O nie :frowning: czyli też przegapiłam super promo :disappointed:

tez mialam problem z starszym i myslalam nad zakupem z nogawkami ale poli co finalnie kupilam zwykły spiworek ale 2rozmiary większy i juz bez problemu spi, bardzo chętnie ubiera

A gdzie kupiłaś śpiworek ?

Nasz mały od samego początku śpi w rożku.
Mamy w sumie 3 na zmianę. Każdy różnej grubości i wielkości, tak się złożyło :laughing:
Najmniejszy jest na rzep i łatwo się z niego uwalnia.
Czasami przykrywamy go cieniutkimi kocykiem, aby się z różka nie uwolnił.

Na poczekaniu ma jeszcze 2 śpiworki, takie normalnie, nie z stopkami.
Niestetye wiem jaki mają TOG. I jeszcze ich nie używaliśmy. Może za miesiąc :slight_smile:

najwiekszs ktore mam to lupilu z lidla zimowy i jestem zadowolona
czy cienki będę kupować jeszcze nie wiem

1 polubienie
4 polubienia

Chusteczki Dada Aqua właśnie na się kończą :frowning: dzięki za wpis @Kalusia161 :wink:
Ale ja ostatnio się nacięłam na promocję w Lidlu…
Oczywiście kto kupował mężowi czekoladki na dzień kobiet? Ja.
No i drugi produkt był 80% taniej, ale pod spodem pisał, że dotyczy 4 sztuk przy zakupie 8. Czyli na 8 sztuk tylko 2 były 80% taniej :confused: aż przy kasie się zdziwiłam, a wiadomo dzieciaki z mężem w samochodzie to nie ma czasu i nie chce się równań matematycznychw głowie robić…

1 polubienie

Ja też zaczęłam w końcu ten większy kupować i jak usnąć uśnie ale i tak się jakoś w nocy wybudzi szybciej niż jak bez śpiworka i stwierdziłam że nie będę mu zakładać niech lepiej pośpi dłużej to i ja się prześpię :rofl:
@Kalusia161 o kindej jajka na wielkanoc muszę kupić :hugs:

2 polubienia

Świetna okazja , żeby kupić kinderki na zajaczka :smiley:

1 polubienie

Dokładnie właśnie o to mi chodziło a ja jeszcze chciałam kupić dzieciom takie zające :blush:

3 polubienia

Ooo fajne, dzięki za podrzucenie pomysłu . Mam trochę dzieciaków w rodzinie można fajne upominki zrobić na Wielkanoc .

Pewnie że tak a jak widzę te Zajączki wcale nie są drogie jakoś, ale trzeba się spieszyć bo przed samą Wielkanocą ceny wzrosną jak zawsze :smile:

Ale super pomysł :smiling_face_with_three_hearts: zrobie chyba takie maluchą z rodziny

Prawda że fajne​:blush: niedrogie i fajny upominek świąteczny :hugs:

Ja już zrobiłam dziś zapas kinder jajek z biedronki :smiling_face_with_three_hearts: mamy do zajączków :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia