Promocje i oferty specjalne $$$

To zdecydowanie się oplaca :slight_smile:
Ja juz mam 2 takze nie szaleje. Czekam na inny kolor :stuck_out_tongue:

1 polubienie

No właśnie też się zastanawiam czy nadruk pod wplywem temperatury nie zejdzie
@MamusiaNM wow mega promka dziś coś sobie popatrzę :heart_eyes: musze zamówić bidony​:heart_eyes:

2 polubienia

Ja go kupiłam za 37zł ale potem odkryłam że
To TOG2 więc trochę jest za ciepły na moje mieszkanie … dodatkowo mały już siedzi i wstaje i boje się że jak będzie w nim to mu utrudni te czynności i w rezultacie ani razu nie spał :smiling_face: teraz szukam spiworka ale już większego i takiego co ma nogawki

To moja teściowa właśnie czasem w lidlu kupuje rzeczy za 1 czy 2 zł jakieś bodziaki czy polspiochy. Mnie najtaniej udało się kupić body w misie za 5zl chyba

@Wesola95 i @Kalusia161
mozecie coś więcej powiedzieć o biustonoszu ?

Dla mnie super. Miekki. Dobrze sie nosi. Fajnie trzyma muszle od laktatora (nie korzystam z przedłużek). Po praniu nic sie nie dzieje.

1 polubienie

Ja również dalej go noszę i jest moim ulubionym :slight_smile: przebił te z hm bo lepiej dużo trzyma biust

1 polubienie

Miałam go na sobie dopiero raz, ale jak na pierwszy raz to jestem z niego zadowolona, fajny, przyjemny materiał, dobrze trzyma i nic nie uwiera :grinning: Niestety nie używałam go jeszcze z laktatorem, jak się wypierze to będę nadal testować :grinning: za 52 zł to ja myślę, że żal nie brać :grinning:

1 polubienie

@Wesola95 @Mamaprzygod dzieki za wasze opinie :heart:
ja jedynie mialam styczność z typowymi do karmienia jedynie Rossman
ale ten kusi szczegolnie przy tej cenie😍

1 polubienie

To teraz mam pytanie :joy: ten stanik nada się też tak do noszenia jak nie karmie? :joy: głownie noszę biustonosze gładkie w cielistym kolorze żeby się nie odznaczały pod ubraniem, ale po ciąży zrobiłam się bardziej wrażliwa na fiszbiny i łączenia materiałów i w każdym biustonoszu jest mi niewygodnie :see_no_evil: a noszę teraz te z rossmanna no ale jednak one słabo podtrzymują biust

Z bodziakow bedziesz mega zadowolona , ja kupilam 2 pary rozowych i sa mega

Myślę że nie przyjedzie do Ciebie policja stanikowa :smile: nie wydamy Cię w każdym bądź razie. Ja bym nosiła jakbym nie karmiła, również od pierwszej ciąży praktycznie nie nosilam biustonosza z fiszbinami, ale nie znalazłam takiego miękkiego ideału, więc będę nosić ile posłuży. A jak będzie czarny to dokupuje :star_struck:

6 polubień

Myślę że się nada zdecydowanie:)

1 polubienie

Oczywiście, że się nada. Stanik wygląda jak super na codzień a że gładki to super pod topy na nadchodzącą wiosnę. Ja za to zastanawiam się nad zakupem majtek ciążowych pod brzuch :stuck_out_tongue: mimo, że w ciąży nie jestem ale brzuszek został i wkurza mnie jak majtki się teraz układają na mojej oponce.

1 polubienie

Ja tez marze o czarnym :grin: i tez zamierzam nosic dluzej niz na sam etap karmienia , bo zapowiada sie nalrawde wygodnie .

U mniw tak samo synek w spiworku się wybudza bo nie może się powiercić :rofl: ale myślę właśnie tak samo nad zakupem tego z nogawkami może będzie spać w nim lepiej.

Mi się udało ładny kubek kupić do picia wody, mega piękny kolor i będzie napewno mnie motywować jeszcze bardziej :smiley: i chłopakowi udało się dużo rzeczy mechanicznych kupić za połowę ceny :smiley:

1 polubienie

Też wlasnie się nad tymi majtkami zastanawiam :slight_smile:

Też myślałam o śpiworku z nogawkami ale zastanawiam się czy jest sens bo jak kupię na teraz to wyrośnie za miesiąc a jak kupię większy to za miesiąc już pewnie będzie spał bez śpiworka bo będzie ciepło

A w czym teraz śpi maluch?

My mamy dwa śpiworki 2,5 i 1,5 tog ale takie bez nogawek, tego grubszego mieliśmy używać, ale mały jest za mały i główka przelatywała przez otwor :face_with_peeking_eye: myślę, że jeszcze z tydzień dwa i już będą dobre, ale to już 1.5 tog użyjemy :grinning: bo teraz śpi owinięty w kocyk i w rożku, ale z tego rożka już trochę wyrósł i w nocy jak kopnie to mu nogi z niego wystają :face_with_peeking_eye: