Promocje i oferty specjalne $$$

To prawda ostatnio kupowalam 2pak koszulek za 7 zł :see_no_evil: koszulki na krótki rekaw po 4 , 5 zl :wink: stroje na bal przebierancow po 10 zl ceny mega :wink:

Paczcie jakie fajne pojemniki szklane​:heart_eyes::heart:

Fajne takie wiosenne :wink: ja akurat pojemnikow mam za duzo :rofl:

W Action jest teraz promocja misiowe skarpetki dla malucha

2 polubienia

Polecam! Skarpetki i ciuszki dla malucha z Action są super 🩵

1 polubienie

Ja poluje teraz na długie body w action i nigdzie nie mogę znaleźć, byłam w 3, dziś jadę do czwartego, może się uda kupić. Te body z action są super bo nic się nie dzieje z nimi po praniu i suszeniu, a dodatkowo są mega elastyczne więc synek nie protestuje przy zakładaniu przez głowę, a jednoczenie nie rozciągają się (w niektórych body otwór na głowę z czasem się rozszerza aż za bardzo, albo jest za wąski i ciężko przełożyć przez głowę)

Ooo dobrze wiedzieć, bo jeszcze nie korzystałam z tych ubranek. Za to kiedyś szukałam spiworka w Action dla malucha i też nie mogłam znaleźć i kupiłam w Kiku a ostatnio byłam i się pojawiły znowu. Cena super bo 26zł

O u nas nie ma takich misiowych , sa tylko te zwykle , ale ogolnie polecam skarpeteczki z akcion
Dziewczyny w rossmanie canpol smartsens za 211 zl :heart_eyes:

Super te kubki są, no niestety teraz trzeba maczka zjeść żeby mieć kubeczek :see_no_evil: chociaż jak mężowi pokazałam to marudzi, że za dużo kubków już w domu.

@Patrycjaw25 ale piekne te pojemniczki w biedrze :heart: ciekawe jak z jakością nadruku. Pojemniki od nich super są.

@Mamuska357 ale super skarpetki

@Wesola95 jak chwalisz ciuszki z action to musze przetestować ja miałam tylko pieluchy muślinowe i śliniaczki.

1 polubienie

A jak ten z kika Ci się sprawuje ? Bo u mnie urwał się zamek prawie od razu , potraktowałam go jeszcze suszarka i wygląda jak po trzecim pokoleniu :see_no_evil: ale za 24 zł to nie narzekam. Chociaż ten muślinowy z Pepco do kupiłam starszej służy nam przy bliźniakach i nic się z nim nie stało, a kosztował pewnie też ze 3 dychy. W action ostatnio mi wpadł jakiś śpiworek ale rzucony tak bez ceny na 90cm , nie znalazłam innych ale był bardzo miły w dotyku :smile:

Wysłałam dziś męża do lidla po te perełki i udało się zgarnąć :heart_eyes::muscle:t2: dzięki za info!

5 polubień

Też kupiłam bezowe :heart:

A mi się udało upolować wczoraj sweterek za 1.80 :smiley: ostatni był i to jeszcze rozmiar synka :smiley: a w poniedziałek byłam w 2 Lidlach i nie było nic na takiej promce

2 polubienia

Najgorzej że ja wczoraj kupiłam na 2+1, bo chciałam naklejki ze stempelkami. Aj

3 polubienia

A w artykuły przemysłowe wchodzi małe AGD ? Ktoś się orientuje ?

kiedyś pracownica biedronki mówiła ze tak "wszystko oprocz puccini’

swoja drogą fajna promka na dzień kobiet

8 polubień

Wow super promocje trzeba zrobic zakupy :heart_eyes:

1 polubienie

Mega promocja idealna okazja żeby zamówić stanik :heart::see_no_evil:

3 polubienia

Własnie teraz zastanawiam się nad tym stanikiem :white_heart:

2 polubienia

Dziewczyny dodatkowo z kodem INSTAMAMA20 stanik wychodzi za 52 zł! Ja chyba kupię drugi :face_with_peeking_eye::heart:

5 polubień