To prawda ostatnio kupowalam 2pak koszulek za 7 zł
koszulki na krótki rekaw po 4 , 5 zl
stroje na bal przebierancow po 10 zl ceny mega ![]()
Fajne takie wiosenne
ja akurat pojemnikow mam za duzo ![]()
Polecam! Skarpetki i ciuszki dla malucha z Action są super 🩵
Ja poluje teraz na długie body w action i nigdzie nie mogę znaleźć, byłam w 3, dziś jadę do czwartego, może się uda kupić. Te body z action są super bo nic się nie dzieje z nimi po praniu i suszeniu, a dodatkowo są mega elastyczne więc synek nie protestuje przy zakładaniu przez głowę, a jednoczenie nie rozciągają się (w niektórych body otwór na głowę z czasem się rozszerza aż za bardzo, albo jest za wąski i ciężko przełożyć przez głowę)
Ooo dobrze wiedzieć, bo jeszcze nie korzystałam z tych ubranek. Za to kiedyś szukałam spiworka w Action dla malucha i też nie mogłam znaleźć i kupiłam w Kiku a ostatnio byłam i się pojawiły znowu. Cena super bo 26zł
O u nas nie ma takich misiowych , sa tylko te zwykle , ale ogolnie polecam skarpeteczki z akcion
Dziewczyny w rossmanie canpol smartsens za 211 zl ![]()
Super te kubki są, no niestety teraz trzeba maczka zjeść żeby mieć kubeczek
chociaż jak mężowi pokazałam to marudzi, że za dużo kubków już w domu.
@Patrycjaw25 ale piekne te pojemniczki w biedrze
ciekawe jak z jakością nadruku. Pojemniki od nich super są.
@Mamuska357 ale super skarpetki
@Wesola95 jak chwalisz ciuszki z action to musze przetestować ja miałam tylko pieluchy muślinowe i śliniaczki.
A jak ten z kika Ci się sprawuje ? Bo u mnie urwał się zamek prawie od razu , potraktowałam go jeszcze suszarka i wygląda jak po trzecim pokoleniu
ale za 24 zł to nie narzekam. Chociaż ten muślinowy z Pepco do kupiłam starszej służy nam przy bliźniakach i nic się z nim nie stało, a kosztował pewnie też ze 3 dychy. W action ostatnio mi wpadł jakiś śpiworek ale rzucony tak bez ceny na 90cm , nie znalazłam innych ale był bardzo miły w dotyku ![]()
Też kupiłam bezowe ![]()
A mi się udało upolować wczoraj sweterek za 1.80
ostatni był i to jeszcze rozmiar synka
a w poniedziałek byłam w 2 Lidlach i nie było nic na takiej promce
A w artykuły przemysłowe wchodzi małe AGD ? Ktoś się orientuje ?
kiedyś pracownica biedronki mówiła ze tak "wszystko oprocz puccini’
swoja drogą fajna promka na dzień kobiet
Wow super promocje trzeba zrobic zakupy ![]()
Mega promocja idealna okazja żeby zamówić stanik ![]()
![]()
Własnie teraz zastanawiam się nad tym stanikiem ![]()