Promocje i oferty specjalne $$$

Czekamy na info z niecierpliwością :star_struck:

1 polubienie

Oo muszę kupić chusteczki nawilżane dla synka :grinning:
Jutro zrobię zapas jak jeszcze coś będzie :rofl:
@chloria ale super gratulacje, ja mam dwie córeczki :smiling_face_with_three_hearts:
@Magdallenka0897 czekamy na informacje od ciebie🥰

1 polubienie

Wooow! Wreszcie się pokazała :heart_eyes::heart_eyes: Gratulacje :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: :partying_face:

1 polubienie

Gratulacje :heart::heart::heart: mialas dobre przeczucie :smiling_face_with_three_hearts:
@Magdallenka0897 czekamy na plec Twojego maluszka ! :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Chwilę na forum się nie wejdzie i człowiek nie w temacie :grinning:

Dziękuję Wam wszystkim 🫶🏻 :cherry_blossom:

@usmiechnietaMama
Chyba miałam, bo wszystkie objawy z przesądów u mnie się sprawdziły + chiński kalendarz :face_with_peeking_eye::joy:
@Magdallenka0897
Mamy wybrane tak na 90% :face_with_peeking_eye: To czekam czekam na info! Mam nadzieję, że u Ciebie też się ujawni :heart:

2 polubienia

No już teraz powinno :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Czekam z niecierpliwością na tą informację :grin:

2 polubienia

W biedronce sa chusteczki 2+2 dada wsztskie . Tr duze kartony sie oplacaja :grin:
I karmi 12+12

Karton chusteczek wyszedl 10,50 :sweat_smile:

1 polubienie

Odebrał już ktoś nowe figurki z Rossmana?

Właśnie widziałam że już są nowe :star_struck: jeszcze nie ale misja wykonana.
@asiam1 w Lidlu butelkowe 8 w cenie 4 , więc za 8 karmi wyszło 15 zł :smile:

Czekamy na wieści :heart_eyes::star_struck:

Super gratulacje! Wreszcie się pokazała. To czekamy na nasze dziewczynki​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Łączy sie z promocjami zwyklymi :slight_smile:
Zamowilam sukienkie po 30/40 zl i marynarke za niecale 30 i dla dzieciakow po 7/10 zl rzeczy :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Jeszcze nie , ale misja za nami :grin:

@asiam1 ja właśnie niedawno przerzuciłam się na chusteczki Dada Aqua i właśnie w takiej promocji 2+2 od razu robię zapas, bo super wychodzą cenowo :heart:

W brzuszku chowała się tak długo dziewczynka 🩷🩷

6 polubień

Ja dziś szłam przez miasteczko moje z torbą z chusteczkami w pudełku, ledwo doszłam do domu​:sweat_smile: masakra jakie one ciężkie :sweat_smile: ale zapas do końca roku chyba :sweat_smile:
@Magdallenka0897 ook ja super gratulacje kochana :smiling_face_with_three_hearts: ale świetnie kolejna dziewczynka będzie wczoraj dowiedzieliśmy się że u @chloria będzie a dziś że u ciebie również :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dziękuję 🩷 ale super że się w końcu pokazały :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Madziu :heart_eyes::fire: gratulacje ! W koncu sie pokazała mała gwiazda ! Duzo zdrowka :heart: czekamy teraz az bedzie chciala wyjsc ! Juz blizej niz dalej :heart:

2 polubienia