Promocje i oferty specjalne $$$

Dziękuję 🩷🩷🩷 i Wielowodzie mi się powiększyło ale chociaż tyle nie przytyłam jak w poprzednim miesiącu

Najważniejsze to nie stresować się :smiling_face_with_three_hearts: patrz tyle osób pisało o wielowodziu i wszystko zakończyło się bez problemu :blush:

@Magdallenka0897 moje gratulacje :sparkling_heart: czyli cztero co pamiętam, dobrze obstawiałam że i u Ciebie i u @chloria będzie dziewczynka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Tak przeczuwałam :smiling_face_with_three_hearts: gratulacje :grin: oj różowo ostatnio tu na grupie :heart_eyes:

1 polubienie

@Mamamalwi @magdap_96 dziekuje 🩷🩷 @Patrycjaw25 dokładnie, teraz tylko żelazo mam niskie i nie wiem czemu nie kazała mi zrobić żadnych wyników na kolejną wizytę , która jest za 4 tyg

Pięknie! :smiling_face_with_three_hearts: Kolejna dziewczynka! :sparkling_heart: Gratulacje :partying_face::heart_eyes: trzymajcie się zdrowo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo dziękuję 🩷🩷❤️

2 polubienia

@Magdallenka0897
Witamy kolejna baby girl na pokładzie! :baby:t2::cherry_blossom:🩷
Gratulacje :sparkling_heart::cherry_blossom::sparkles:

1 polubienie

Ja już mam :grinning: męża wysłałam, i w drodze z pracy odebrał.
@Magdallenka0897 gratulacje! 🩷💗🩷

1 polubienie

Gratulacje, kolejna dziewczynka super :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Też tak obstawiałam , to teraz możesz szaleć z zakupami :blush::blush:. To z tego co kojarzę mamy trzy dziewczynki forumowe w brzuszkach. Razem z @chloria. Chyba, że ktoś jeszcze :thinking:

2 polubienia

Jeny gratuluję 🩷🩷🩷🩷🥰🩷🌸

2 polubienia

Gratulacje! :partying_face:

Team mam chłopczyków zmniejsza się!:face_with_peeking_eye::grinning:

2 polubienia

To prawda, jak było boom na chłopców to każda po kolei, teraz karta się odwróciła :stuck_out_tongue_winking_eye::star_struck::star_struck::grin:

1 polubienie

Trochę mnie mniej i tyle informacji by mnie pominęly :slightly_smiling_face:
Super dziewczyny :heart:
To czekamy na kolejne dziewczynki.
Mi ciężko uwierzyć ze moja Maluszka w poniedzialek skonczy 3 miesiące :heart_eyes:

@usmiechnietaMama @Mama.kacperka @chloria @daga1271 @Redax33 dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::heart::heart: @Kalusia161 ja jestem ciekawa kto jest teraz pierwszy w kolejce do porodu :smiling_face::face_with_hand_over_mouth: bo pewnie o tym pisaliśmy ale ja zapomniałam :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@Magdallenka0897
U mnie będzie wakacyjna dziewczyna :girl:t3: :sunny::parasol_on_ground:
Z miesiączki 10.08
Z USG 6.08
A z mojego wewnętrznego przeczucia koniec lipca :sweat_smile:

@Magdallenka0897
Ja badania krwi i moczu zazwyczaj mam do zrobienia co drugą wizytę, jak wszytkie parametry są w normie :smiley:

A może jej się zapomniało? Ja miałam wizyty co 4 tyg i co te 4 tyg musiałam mieć morfologię i mocz :grinning:

Ja to samo, a ciążę prowadziłam w lux med i miałam wrażenie że tych badań miałam więcej w systemie niż wizyt

No właśnie nie wiem :woman_shrugging:t4: a ja nie pomyślałam o tym , żeby zapytać . @chloria ja wszystkie wyniki mam ok tylko żelazo co wizytę miałam mniej a teraz nawet się nie dowiem , ale chce iść prywatnie zrobić

1 polubienie