@Magdallenka0897
Ja tak bałam się o cukier, że wyjdzie mi cukrzyca - że co miesiąc kontrolowałam glukozę. Ale całe szczęście uniknęłam jej ![]()
A jesz dużo słodkiego ?
@Magdallenka0897
Nie, bo mnie mdli po słodkim - a całą ciążę mam ochotę na słodkie. O takie princepolo klasyczne to był zjadła, ale zrezygnowałam:(
Chciałabym, żeby teraz mnie mdlilo po slodkim ![]()
u mnie na początku słodycze mogły nie istnieć a na końcówce to bym pochłonęła wszystko co słodkie ![]()
Chyba ja bo do terminu mam 12 dni ![]()
Wow super gratulacje
Ojej , to mnie też mega ciągnie i nic mi nie jest ale nie mogę jeść przez Wielowodzie, @Redax33 no to jeszcze troszkę
@Mamamamusia dziękuję ![]()
Mmie na tyle.mniej ze przestalam nadążać.Ktomi kiedy:(
Moze w tym miesiącu uda się troszkę wiecej tu być
No i Tez jest dużo nowych osób
Wiesz na jedno to dobrze że cię mdli po słodkim bo nie przytyjesz za dużo , później weź to zrzuć.
Mi lekarz mówił że nie ma co nabierać zbednych kilogramów w trakcie ciąży .
To czekamy z niecierpliwoscią
bardziej niż na zdjecią łupów z lumpa
może w jakis poniedziałek nas zaskoczysz
Może to będzie jakiś poniedziałek haha, póki co jutro mam w planach jeszcze skoczyć do lumpa ![]()
Ooo , matko to juz naprawde blisko .
No koniecznie poniedzialkowe łowy musza byc zaliczone ![]()
![]()
Po lumpie zaraz na porodówkę ![]()
![]()
Ale to by bylo ![]()
No w sumie obowiazek bylby spelniony . Kurde ja probuje sie wybrac na lumpy , ale ostatanio ciagle cos …
U mnie podobnie , ostatnio w sobotę wyskoczyłam to takie śmieci tam były że szkoda było tam jechać
A slyszalyscie o tej trutce na szczury w słoiczkach HiPP? To podobno jakis facet dodał, jak już opuściły fabrykę, i że już go złapali. Ja nie wiem co Ci ludzie mają w głowie.
widziałam właśnie i chyba jade po zapasy dziś ![]()