Promocje i oferty specjalne $$$

@Magdallenka0897
Ja tak bałam się o cukier, że wyjdzie mi cukrzyca - że co miesiąc kontrolowałam glukozę. Ale całe szczęście uniknęłam jej :slight_smile:

A jesz dużo słodkiego ?

@Magdallenka0897
Nie, bo mnie mdli po słodkim - a całą ciążę mam ochotę na słodkie. O takie princepolo klasyczne to był zjadła, ale zrezygnowałam:(

Chciałabym, żeby teraz mnie mdlilo po slodkim :rofl:

u mnie na początku słodycze mogły nie istnieć a na końcówce to bym pochłonęła wszystko co słodkie :rofl:

1 polubienie

Chyba ja bo do terminu mam 12 dni :blush:

Wow super gratulacje

1 polubienie

Ojej , to mnie też mega ciągnie i nic mi nie jest ale nie mogę jeść przez Wielowodzie, @Redax33 no to jeszcze troszkę :smiling_face_with_three_hearts: @Mamamamusia dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mmie na tyle.mniej ze przestalam nadążać.Ktomi kiedy:(
Moze w tym miesiącu uda się troszkę wiecej tu być

No i Tez jest dużo nowych osób

Wiesz na jedno to dobrze że cię mdli po słodkim bo nie przytyjesz za dużo , później weź to zrzuć.
Mi lekarz mówił że nie ma co nabierać zbednych kilogramów w trakcie ciąży .

1 polubienie

To czekamy z niecierpliwoscią :grin: bardziej niż na zdjecią łupów z lumpa :blush: może w jakis poniedziałek nas zaskoczysz

1 polubienie

Może to będzie jakiś poniedziałek haha, póki co jutro mam w planach jeszcze skoczyć do lumpa :rofl:

1 polubienie

Ooo , matko to juz naprawde blisko .
No koniecznie poniedzialkowe łowy musza byc zaliczone :grin::muscle:

1 polubienie

Po lumpie zaraz na porodówkę :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ale to by bylo :sweat_smile:
No w sumie obowiazek bylby spelniony . Kurde ja probuje sie wybrac na lumpy , ale ostatanio ciagle cos …

1 polubienie

U mnie podobnie , ostatnio w sobotę wyskoczyłam to takie śmieci tam były że szkoda było tam jechać

1 polubienie

W przyszłym tygodniu w lidlu online :smiley:
Jestem ciekawa czy będą aż takie turbo promki jak stacjonarnie :face_with_peeking_eye::joy:

1 polubienie

A slyszalyscie o tej trutce na szczury w słoiczkach HiPP? To podobno jakis facet dodał, jak już opuściły fabrykę, i że już go złapali. Ja nie wiem co Ci ludzie mają w głowie.

widziałam właśnie i chyba jade po zapasy dziś :smiley: