Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

Skorzystaj z superpromocji Canpol babies organizowanej z okazji Światowego Tygodnia Karmienia Piersią. Teraz w dniach 1-10.08 kupisz wszystkie laktatory, biustonosze do karmienia MumFIT i wybrane produkty do karmienia piersią z 20% rabatem.

Promocje dostępne tutaj: https://canpolbabies.com/c/promocje?page=1

Drogie mamy, co wpadnie do Waszego koszyka? :smiling_face_with_three_hearts:

9 polubień

Widziałam, miałam w koszyku wkładki laktacyjne i woreczki do zamrażania mleka ale wyskoczyły z koszyka bo się wyprzedały :crazy_face:

Widziałam ! :star_struck::star_struck: super promocje :smiling_face_with_three_hearts: na pewno skorzystam i wpadną wkładki i lanolina :smiling_face: i jeszcze zobaczę co dodam :smiling_face:

Zawsze jak są fajne promki to idą jak burza

O, muszę sprawdzić biustonosze! Te z sieciówek niby wygodne ale jednak coś zawsze nie tak :see_no_evil:

1 polubienie

Super akcja, wiele mam skorzysta :blush:

Właśnie zakupiłam laktatory muszlowe dwa u was

@BeataSt też się dzisiaj nad nimi zastanawiałam czy będą ok . Chyba muszę zamówić do przetestowania :slightly_smiling_face: chyba że ty zamówisz wcześniej to daj znać :rofl:

promocje rewelacyjne ale niestety w tym miesiącu musze odpuscic :man_shrugging:t6:
przy kolejnych zrobie zakupy😉
a laktator i biustonosz mam :ok_hand:t6:

No właśnie się zastanawiam bo wygląda że miseczki ma dość sztywne, a jak mam jeden taki to wkładki się bardzo źle na nim trzymają… Dlatego trochę nie wiem co zrobić :joy::see_no_evil:

Biustonosze z Waszej firmy są idealne! 🩵

Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch, także na razie nie będę gromadzić kolejnego, ale jeśli ktoś nie ma, a szuka takiego naprawdę wygodnego i funkcjonalnego to lepiej trafić nie może! :star_struck::heart_eyes:

1 polubienie

Do mojego koszyka już wpadł laktator smart sense . Jeszcze tylko czeka na finzalizacje zamówienia :blush: już nie mogę się doczekać jak go zobaczę :smiling_face::smiling_face:

A jak te miseczki? Używasz z wkładkami laktacyjnymi? Nie odklejają się jak “wyginasz” do karmienia?

Ale super lubię takie promocje :smiling_face_with_three_hearts: zawsze coś fajnego się upoluje :smiley:

Swietnie <3 akurat kompletuje teraz wyprawke do szpitala

Wow! Laktator muszlowy wychodzi w mega dobrej cenie. Musze zobaczyc co akurat mi sie konczy :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

@BeataSt dlatego nie zamawiałam bo nie wiedziałam jaki będzie . Ale @Mamii poleca więc może jednak będzie ok .:grinning:

Wieeesz teraz już od jakiegoś czasu nie stosuje tych wkładek bo laktacje już mam unormowana solidnie :smiling_face: także chyba dosłownie pojedyncze razy zaledwie miałam wkładki, odkąd mam te biustonosze :wink: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: no i w sumie wkładki, jak to wkładki one zazwyczaj jednak się tam gdzieś w którymś momencie trochę “wichrują” :face_with_peeking_eye::sweat_smile: może nie odklejały się ale wiadomo że przy wyginaniu itd ciężko Żeby zostały nienaruszone totalnie :smiley:

Ale miseczki bardzo wygodne, fajnie dopasowane, leciutko usztywnione, no naprawdę ja jestem bardzo zadowolona z a wcześniej miałam te z Rossmana to zdecydowanie niebo a ziemia :star_struck:

1 polubienie

No ja właśnie mam laktację na poziomie że kolektor nie zbierze, ale wkładki tak :joy:
Obecnie mam najwięcej staników z hm ale one nie mają rozmiaru 70 w tych do karmienia a że po ciąży jeszcze schudłam to właśnie są szerokie :see_no_evil: a w praniu się mocno wyciągają na różne strony :roll_eyes: chyba skorzystam z Twojego polecenia :grin:

2 polubienia

@BeataSt kupuj testuj , później będę kolejna :rofl: ale chyba też kupię , skoro nie jesteś zadowolona z innych to chyba nie ma sensu kupować z sieciowki .

1 polubienie