Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

A w życiu! :joy: Jasne, że lata w pralce od samego początku :stuck_out_tongue_winking_eye::joy: wbrew informacjom na metce :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: kto by to prał ręcznie :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

No ja zwykle też wrzucam do pralki mimo wszystko, ale często się faktycznie wtedy szybciej psują :sweat_smile:

1 polubienie

To nic dziwnego , ja też tak miałam zobaczyłam USG i nagle o niczym nie pamiętam, a jak urodziłam to jeszcze gorzej , czasami mi ciężko nazwać jakąś prostą rzecz :face_with_peeking_eye: myślę jak się coś nazywa :rofl:
@BeataSt ja piorę w pralce

@Paulina.K ja do zmywarki też wszystko jakoś tak nauczyłam się że mam dobrze do myte , nic mi się nie dzieje :slightly_smiling_face:
@Mamilove po prostu tak czasami jest , może to kiedyś przejdzie :face_with_hand_over_mouth:

Jak kubek ma ze nie można to i tak pakuje no musi się dostosować :smiley:

Ja go piorę non stop w pralce i nic się z nim nie stało . Tylko wrzucam do takiego woreczka do prania .

1 polubienie

Ja na szczęście zdążyłam skorzystać z tej promocji na początku miesiąca! Załapałam się na zniżkę і zamówiłam parę rzeczy. Super akcja! :heart_eyes:

1 polubienie

IMG_4576

A chwalę się, skorzystałam z promocji :smiling_face_with_three_hearts: i jeszcze gratisy dostałam :smiling_face_with_three_hearts: dziś będzie testowane :two_hearts:

3 polubienia

Te same książeczki ostatnio kupiłam, są super :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mam ten sam laktator i jest super :slight_smile:

1 polubienie

Oo super, ja dostałam ostatnio termometr i miseczkę w gratisie :slight_smile:

2 polubienia

A ja wczoraj próbowałam zrobić zamówienie i ciągle błąd mi wyskakiwał i się nie udało. Też mieliście problem ?

U mnie nie było żadnego problemu

Mi też wyskakiwał problem , ale niestety nie pomogę bo sama nie wiem co zrobiłam ale po dłuższym czasie po kilku próbach się udało , meil mi nie chciał przejść

1 polubienie

Odpuściłam i zamówiłam kolejnego dnia