To jak facet z Tobą chodzi na wizyty to mów mu o co chcesz zapytać to może Cię wyręczy. U mnie działało ![]()
Nie mam problemu żeby zapytać bo naprawdę w porządku jest lekarz , tu problem jest że zapominam . Ale przed wizytą będę mojemu mówić żeby mi przypominał co chciałam zapytać albo żeby sam zapytał.
Zobaczmy czy będzie działało jak u cb ![]()
No właśnie ja mojemu mówiłam jakbym zapomniała ![]()
U mnie to wcale nie działało ![]()
Zobaczmy czy u mnie podziała , zrobię test na kolejnej wizycie
tylko do tej wizyty po zapisuje sobie za dużo się tego zbiera ![]()
Ja zawsze zapisywałam sobie pytania przed wizytą i potem czytalam z telefonu
No mi ciężko było , bo rodziłam akurat jak było mega gorąco , cały czas chodził ten mały wiatraczek i miałam go na twarz , przez to też nie dało się siać że tak gorąco było i do tego emocje. Ja zawsze listę pytań sobie zapisywałam na telefonie a potem zadawałam pytania , gdybym nie zapisała to bym o niczym nie pamiętała
@Mamilove też tak muszę robić , aż jestem w szoku że mam taką słabą pamięć ostatnio . Może kiedyś wróci .
Przeważnie jest tak że jak już widzę USG maluszka to o wszystkim zapominam taki ten widok jest miły , rozczulający ![]()
No tak skupiamy się na tym obrazku i czy wszystko jest w porządku
Idąc tam to jest najważniejsze czy jest wszystko dobrze ![]()
To prawda cudowny uspokajający widok
Mi się nie chciała pokazywać jak taty nie było ze mną na wizycie
już w brzuchu była córeczką tatusia ![]()
U mnie jest tak że jest za ruchliwy albo , nie rusza się wtedy on mi tam tym brzuchem rusza . To ja tak delikatnie się z nim obchodzę a on tak nim mega ruszał że myślałam że coś zrobić mu ![]()
![]()
Córki tak mają , gdyby u mnie była córką to pewnie też tak byłoby . Podobno syn dla mamy ![]()
A to żartowniś
mój akurat bez skrupułów się pokazywał i od początku też pokazywał że to chłopak ![]()

Trochę dwubiegunówka karmiącej ![]()
![]()
Testowanie zacznę od stanika!
@CanpolBabies_Redakcja pierwszy minus że pranie tylko ręczne ![]()
![]()
Ale to w większości staników chyba tak jest
Myślę że tak pół na pół
ale może się mylę
Ja nie patrzę czy można tylko wrzucam ![]()
![]()
![]()
@Paulina.K ja też tak robię . Nie wiedziałam nawet że jakiś nie można . Ten pewnie też tak prałabym w pralce . Wszystko w sumie piorę ale w różnych stopniach i też wirowanie zmniejszam .
To tak jak kubki do zmywarki też. Niby nie można ale muszą się przyzwyczaić do panujących zasad w tym domu i wszystkie lądują w zmywarce ![]()
![]()
![]()