Promocje Światowy Tydzień Karmienia Piersią

To się już teraz zleci 🫶🏻

1 polubienie

To skoro tak czujesz to pewnie tak będzie :grin: ja też miałam na początek kwietnia a wiedziałam że się nie uda :see_no_evil:

1 polubienie

@BeataSt jak będzie później to nic ale najważniejsze żeby urodzić bez komplikacji i chce jak najszybciej wyjść . Najlepiej nie siedziałabym tam . Nie nawidze szpitali , już mnie to przeraża że będę musiała tam być . Ale wszystko dla maluszka , ważne żeby wyniki miał dobre :blush:

1 polubienie

Trzymam ogromnie kciuki! Skoro nie lubisz szpitali to w połogu już w ogóle byś się bardzo męczyła. Ja to mimo że wiedziałam że mała potrzebuje i dla jej dobra tam jestem dłużej to płakałam ciągle i nawet nie kontrolowałam przez te wszystkie hormony :see_no_evil:

1 polubienie

@BeataSt nie wyobrażam sobie dłużej zostać no ale jeżeli będę musiała to nic nie zrobię :smirk:
To normalne że takie miałaś zachowanie ale najważniejsze że dałaś radę :hugs:

Dobrze , że już nie będzie takich upałów . Bo u mnie w szpitalu było mega ciepło i przez to było mi ciężej w połogu bo nie lubię takich upałów

1 polubienie

Ja mam na jesień to może byc nie za ciepło , ale chyba w takich chwilach wolę jednak chłodniej . Poród upał to nic dobrego chyba jeszcze gorzej znosi się :smirk::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Noce w szpitalu niestety są maskara ale oby szybko Cię puścili ! Ja wychodzę z założenia (to chyba jakieś takie powiedzenie) przygotuj się na najgorsze ale miej nadzieję na najlepsze

2 polubienia

@paola.4 myślę że listopad to spoko termin na poród. Może być nawet i mega zimno, ale taki maluch chyba mniej będzie protestował przy ubieraniu a na wiosnę jak będzie robiło się ładnie to już będzie kumaty i będzie z zaciekawieniem oglądać świat :smiling_face_with_three_hearts:
@Paulina.K też wychodzę z tego założenia. Zawsze lepiej się miło zaskoczyć niż zawieźć

2 polubienia

Ja tak samo miałam , wiedziałam że muszę zostać dłużej dla dobra córeczki. Ale połóg robił swoje i codziennie płakałam .

@Paulina.K masz rację , nastawienie narazie jest ok . Nie ma co nastawiać się źle :blush:
@BeataSt o tak jakoś przetrwamy ten najgorszy okres :blush: jemu będzie bez różnicy kiedy się urodzi , oby tylko nie chorował i będzie wszystko dobrze .

2 polubienia

Trzymamy kciuki tutaj wszystkie na pewno :slight_smile: albo będziemy raczej bliżej terminu :slight_smile:

1 polubienie

@Paulina.K teraz nie ma po co . Jeszcze trochę czasu zostało ale czasami mam takie skurcze że sama nie wiem o co chodzi . I takie dziwne kolki że aż boli nie mogę wtedy chodzi . Dwa razy już tak miałam , a nie byłam przemęczona czy coś :expressionless:

Każdy organizm inaczej reaguje a o kolce powiedz lekarzowi Wgl mów co Cię niepokoi na wizytach :wink:

@Paulina.K na wizytach jest często tak że zapominam co chciałam zapytać . Ale o to muszę bo to dziwne że takie coś się dzieję . Muszę sobie zapisać żeby nie zapomnieć zapytać :blush:

Może zapisuj sobie :slight_smile:

1 polubienie

Taki właśnie mam zamiar bo z moją pamięcią ostatnio jest kiepsko :smirk:

1 polubienie

No tak bywa w ciąży :smiley:

1 polubienie

Ja trzymam kciuki już teraz, żebyś spokojnie dotrwała do bezpiecznego terminu :crossed_fingers: odkąd raz zapomniałam od ginekologa wziąć skierowanie i o coś zapytać to do tej pory przed każdą wizytą u kogokolwiek robię listę pytań :rofl: gorzej że czasem zapomnę tam zajrzeć :see_no_evil:

1 polubienie

Oj tak też się zdarza . Ale ja już muszę bo za dużo mam pytań a również zapominam i tak do porodu nie zapytam. :laughing::laughing: Ale najważniejsze że na USG z maluszkiem wszystko ok . :slightly_smiling_face: Za krótka wizyta żeby pytać o wszystko . Jeszcze jak jest mój to on go zagaduje i tak wizyta zleci :laughing: a ja później sobie przypominam że nie zapytałam o coś .
Leci ten czas szybko :smiling_face_with_three_hearts: