Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

O kurcze :see_no_evil: ej ale to w sumie fajne rozwiazanie . Piesek jest zaopiekowany , wybawiony no petarda . Ale pewnie wlascixiela po kieszeni ciagnie :rofl:

Wiesz niektóre zwierzęta tak się boją podróży że taki hotel jest dla nich o wiele lepszym rozwiązaniem. Myślę że to jest bardzo kwestia indywidualna dla zwierzaka tak jak w przypadku dzieci

1 polubienie

Ale fajne te Wasze psiaczki :grin: ja niestety nie mam żadnego zwierzaka ale jak już się dorobimy domu to na pewno będą i pieski i kotki :grin:

@usmiechnietaMama już po mału się przyzwyczajam do profilowego :grin:
@Efektdomi ooo domyślam sie chyba od którego Pana. Podejrzane mi się to wydawało wszystko

Ale fajne te wasze pieski, słodziaki :star_struck: ja zawsze wolałam koty :speak_no_evil::see_no_evil:

To ja też ujawnię mojego psa - przywitajcie Parówkę :hotdog: Mieszanina west terriera z jakimś niewiadomego pochodzenia (matka jej miała przelotny romans) :face_with_peeking_eye: Ale już ma 13 lat

5 polubień

Sasa to racja. Zależy jaki. Domowy hotel to co innego bo podchodzą bardziej indywidualnie. 4
Psy to naprawdę nie dużo. Ale są też takie ze
te zwierzaki są w w klatkach czy boksach jak w schronisku.

My raz kota zostawiliśmy u siostry. Kotka ja bardzo dobrze znała tylko nie znała mieszkania. I całe 2 tygodnie siedziała w szafie i miała taki stres że jak ją odebraliśmy to jeszcze tydzień była osowiała. Więcej już tak nie zrobiliśmy.

@karolina27034 dlatego pytałam co do spania :grinning:dobrze że masz takie brata , fryzjer teraz bardzo drogi , nie wiem jak od zwierząt ale pewnie też ceni się .

@LawiBlue po zdjęciu myślałam że też wozisz w wózku :rofl: u mnie sąsiedzi pomyśleli by że mam coś z głową , są staroswiedzcy :rofl:

@asiam1 Dzieci mają dobre pomysły , u mnie też tak wożą , wózek bardzo przydatny :face_with_hand_over_mouth:

@magdap_96 też nie mam takiego domowego ale po zdjęciach chyba trzeba coś pomyśleć , słodkie zdjęcia .

Wszystkie piękne zdjęcia pisków , kotków :heart_eyes: ja mam daniele raczej to zwierzę dzikie​:rofl: ale są osowjone jak to można nazwać . Prawie jak domowe zwierzę :rofl:

Parówa - bardzo dostojnie :joy::white_heart:

1 polubienie

O matkooo co Ty mowisz :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: widzialam kiedys wlasnie takie sarenki , daniele u faceta i bylam zakochana jak to pieknie wyglada jak one sobie tak bez stresu stoja :heart_eyes:

Oj tak ceny psich fryzurow nie sa małe :joy: a tego łobuza trzeba teraz w lecie częściej obcinać bo jest jej za gorąco i w razie kleszcza też się szybciej znajdzie :sweat_smile:
Daniele ?! To marzenie mojego brata haha mieć działkę z małym domkiem i wlansie tymi zwierzakami :joy:
Masz je koło domu ? Pokaż :face_holding_back_tears:

A propos tabletek to są świetne :slight_smile:
Pożyczyłam też mamie i o chwali, że domywaja tak samo jako te markowe, a nie czuć tak chemia, jak przy tamtych

I błagam nie kuście kubkami, bo już mam zapas, a nie mogę się oprzeć xd

1 polubienie

Ej koleżanka mojej córki też ma Daniele właśnie ostatnio żeśmy się zgadamy że musimy jechać je zobaczyć :grin::grin:

A to moj spaniel calvariel :wink:

4 polubienia

Cudny piesiol :face_holding_back_tears:
@ironiczniepateyczna jakie fajne te bidony :face_holding_back_tears: już nie mogę się doczekać aż będę mogła już kupować takie dla mojego :face_holding_back_tears::sob: na razie dzies chciałam kupić pampersy :confused: i byłam w dwóch biedronkach i nie było rozmiaru 2 z pampers w żadnej z nich :roll_eyes: nie ukrywam byłam w szoku

1 polubienie

My też mieliśmy cavalierkę, która ukochała sobie mojego teścia i traktowała go jak pana, nas się nie sluchała ;( mamy dalej psią żałobę, była z nami tylko 4 lata i to było nasze pierwsze psiecko… długo nie zdecydujemy się na następnego psa.

4 polubienia

Piekny :wink: super sa te pieski takie łagodne i wogole spokojne :wink:

Ojejku , bardzo mi przykro :cry: my straciliśmy naszego psiaka po 7 latach ale w domu było tak pusto bez niego że wytrzymaliśmy raptem 4 dni i zaadoptowaliśmy obecnego :cry: ale dalej za nim myślę :two_hearts:

2 polubienia

My mieliśmy plan że w drugiej ciąży weźmiemy psiaka , bo byłabym w domu żeby go wychować zanim urodzę. Ale plan został anulowany w momencie kiedy się okazało że będą bliźniaki :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@asiam1 , @LawiBlue tak mamy i to nie jedna . :rofl: 4 dorosłe , jeden z tamtego roku a w tym roku 3 młode na początku czerwca’’ był poród '':rofl: bo nie wiem czy mają swoją nazwę na to :face_with_hand_over_mouth:
To pasja mojego męża od zawsze chciał je mieć , wcześniej nie miałby miejsca ale odkąd się przeprowadziliśmy mamy bardzo dużą działkę więc miejsce jest .
Na początku nie byłam zadowolona ze je kupił ale tak szczerze lubię patrzeć co robią , i ten widok dzieci jak cieszą się . :heart_eyes: Przyzwyczaiłam się do nich , nie są groźne , nauczyły się podchodzić , można je karmić z ręki .
Zobaczymy jak długo będziemy je mieć ale nie zapowiada się narazie na sprzedaż .

@karolina27034 tak obok za ogrodzeniem , pod kluczem :rofl: nie wiem czy nie uciekły by bo na początku było kiepsko :wink:
A co do fryzjera to właśnie wiem jak w lecie , znajoma też tak jeździ jest obowiązek . Fryzjer dla ludzi to maskara a dla zwierząt wolę sobie nie wyobrażac :rofl:

2 polubienia

Fajnie :face_holding_back_tears: takie inne zwierzęta i maja nawet maluszki :joy: jak ma pasję to nie wolno ograniczać :face_holding_back_tears: