Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

@AnetteSo masz rację :slightly_smiling_face:
@Paulina.K u mnie też tak było ale już przystopowałam , bo już trochę tego za dużo . Ale pewnie do czasu .
@usmiechnietaMama u mnie raz mąż odbierał paczkę od kuriera to gościu śmiał się że chyba paczka dla żony . Bo za każdym razem sama od niego odbieram a tu nawet nie wiedziałam że już podjechał . :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja tam miałam w ciąży i na początku po urodzeniu że co chwila coś zamawiałam na allegro nie wychodząc z domu :rofl: ale jak pojawiło się forum to mam mniej czasu na allegro

2 polubienia

Ja to samo, zamiast robić zakupy online to wchodzę tu :joy: nie dość że to oszczędność pieniędzy to jeszcze zawsze czegoś się dowiem :slight_smile:

2 polubienia

Mi to nie pomaga :laughing: tu jest też tyle polecajek że je raz coś się kupi :face_with_peeking_eye::laughing:

1 polubienie

To ja też jak @Mamuska357 i @SylwiaMK wchodzę tu i nawet zapominam że coś potrzebowałam :rofl:
Najwyraźniej nie takie istotne :see_no_evil:

1 polubienie

@karolina27034 też tak mam … ale cos jest w tym racji jak piszą dziewczyny przez forum to trochę mniej tych zamówień jest . :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Mam dokładnie tak samo, nic mnie nie powstrzyma :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja znalazłam na siebie sposób, ale potrafię sama siebie obejść :sweat_smile: przy okazji planowania budżetu wypłacam gotówkę , bo planuje sobie w kopertach na co i na ile. Na koncie zostawiam taką rezerwę i na to co wiem że muszę zamówić. Ogólnie wydaje mi się że dużo mniej rzeczy zamawiam, często dodam do koszyka i potem stwierdze że w sumie to nie potrzebuje :smile: ale z drugiej strony sama siebie wkurzam bo chce kupić ten plecak i już tydzień myślę, który, czy na vinted czy ten co był do testów… i myślę nad tym jak bym miała auto wybierać a to plecak za stówkę

1 polubienie

Najgorsze są takie rozterki - ja czasami się długo zastanawiam nad jakąś rzeczą za 80-100 zł jakby to była inwestycja życia a to przecież koszt jednego wyjścia na miasto ze znajomymi. Ja chyba z 1,5 miesiąca zastanawiałam się nad torbą do wózka z babyono. Ale np huśtawkę dla dziecka za 250 zł bez zastanowienia kupiłam :joy:
Ale tak to już z nami jest - dla dziecka bez zastanowienia się kupuję a dla siebie pomyśli się kilka razy zanim się kupi

2 polubienia

Ja już z czasem z rzeczami dla dzieci też się wstrzymuje bo się naoglądam Instagrama i mam kilka dni fazy że koniecznie potrzebuję czegoś, a potem jednak mi przychodzi :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Kupuj plecak !! Nie ma co się zastanawiać :face_holding_back_tears: jest tak wygodny że warto :face_holding_back_tears:
Czasem też tak mam że się muszę zastanowić nad rzeczami co mam w koszyku, ale jeśli chodzi o rzeczy dla małego to nigdy się nie zastanawiam :laughing:

Na stronie sa dwa kolory tego plecaka zobacz jaki bardziej będzie ci pasował :slight_smile:

Mój mąż się śmieje że mniej zamawiam jak jestem na forum i to mu się podoba także wiecie mam przyzwolenie z góry :rofl:

1 polubienie