@AnetteSo masz rację ![]()
@Paulina.K u mnie też tak było ale już przystopowałam , bo już trochę tego za dużo . Ale pewnie do czasu .
@usmiechnietaMama u mnie raz mąż odbierał paczkę od kuriera to gościu śmiał się że chyba paczka dla żony . Bo za każdym razem sama od niego odbieram a tu nawet nie wiedziałam że już podjechał . ![]()
Ja tam miałam w ciąży i na początku po urodzeniu że co chwila coś zamawiałam na allegro nie wychodząc z domu
ale jak pojawiło się forum to mam mniej czasu na allegro
Ja to samo, zamiast robić zakupy online to wchodzę tu
nie dość że to oszczędność pieniędzy to jeszcze zawsze czegoś się dowiem ![]()
Mi to nie pomaga
tu jest też tyle polecajek że je raz coś się kupi ![]()
![]()
To ja też jak @Mamuska357 i @SylwiaMK wchodzę tu i nawet zapominam że coś potrzebowałam ![]()
Najwyraźniej nie takie istotne ![]()
@karolina27034 też tak mam … ale cos jest w tym racji jak piszą dziewczyny przez forum to trochę mniej tych zamówień jest . ![]()
Mam dokładnie tak samo, nic mnie nie powstrzyma ![]()
![]()
![]()
Ja znalazłam na siebie sposób, ale potrafię sama siebie obejść
przy okazji planowania budżetu wypłacam gotówkę , bo planuje sobie w kopertach na co i na ile. Na koncie zostawiam taką rezerwę i na to co wiem że muszę zamówić. Ogólnie wydaje mi się że dużo mniej rzeczy zamawiam, często dodam do koszyka i potem stwierdze że w sumie to nie potrzebuje
ale z drugiej strony sama siebie wkurzam bo chce kupić ten plecak i już tydzień myślę, który, czy na vinted czy ten co był do testów… i myślę nad tym jak bym miała auto wybierać a to plecak za stówkę
Najgorsze są takie rozterki - ja czasami się długo zastanawiam nad jakąś rzeczą za 80-100 zł jakby to była inwestycja życia a to przecież koszt jednego wyjścia na miasto ze znajomymi. Ja chyba z 1,5 miesiąca zastanawiałam się nad torbą do wózka z babyono. Ale np huśtawkę dla dziecka za 250 zł bez zastanowienia kupiłam ![]()
Ale tak to już z nami jest - dla dziecka bez zastanowienia się kupuję a dla siebie pomyśli się kilka razy zanim się kupi
Ja już z czasem z rzeczami dla dzieci też się wstrzymuje bo się naoglądam Instagrama i mam kilka dni fazy że koniecznie potrzebuję czegoś, a potem jednak mi przychodzi ![]()
Kupuj plecak !! Nie ma co się zastanawiać
jest tak wygodny że warto ![]()
Czasem też tak mam że się muszę zastanowić nad rzeczami co mam w koszyku, ale jeśli chodzi o rzeczy dla małego to nigdy się nie zastanawiam ![]()
Na stronie sa dwa kolory tego plecaka zobacz jaki bardziej będzie ci pasował ![]()
Mój mąż się śmieje że mniej zamawiam jak jestem na forum i to mu się podoba także wiecie mam przyzwolenie z góry ![]()