Promocje z okazji Dnia Kobiet!

Niektórzy robią to tylko dla zarobku…

Może użył tylko nie wystawił opinii?

Nie wiem ale ja nie oglądam tych influencerow ani tego co reklamują. Dla mnie jest to mało wiarygodne bo robią to dla kasy. Tak jak mówisz nawet mogą nie testować a będą ściemniać że dana rzecz jest super.

Każdy na jakiś swój sposób kombinuje

1 polubienie

No serio mega to jest słabe

1 polubienie

Dokładnie często wypełniam ankiety i tam czesto jest pytanie czyja opinia jest dla ciebie wiarygodna itp. To nigdy nie zaznaczam influ tylko zazwyczaj znajomych opinia zawsze biorę pod uwagę, influ jest naj mniej wiarygodna jak dla mnie.

Niestety tak jest, żadna opinia za którą kryją się pieniądze otrzymane nie jest wiarygodna niestety. Zresztą nie jestem typem osoby która ogląda i żyje światem influencerow …. Może jestem już starej daty :smiling_face:

A jaki jesteś rocznik ? :smiling_face:

Chyba nie będę się chwalić :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Też nie wierzę w takie opinie,

Rozumiem :wink: ale jesteś młoda mamuśka czy po 30 stce ? :smiling_face:

To jak jestem po 30 to nie jestem juz młodą mamuśka ? :cry:

Ooo właśnie ja też :rofl::face_with_hand_over_mouth:

:joy::rofl: tak po 30sce, nawet bliżej 40 stki……. Więc już nie młoda

Oj źle to napisałam , nie tak miało to zabrzmieć . Młoda mamuśka to może pomyślałam , że około 18 stki :slightly_smiling_face: nie wiedziałam jak po prostu o to zapytać

Tutaj większość z nas to młode mamuśki po 30 właśnie :sweat_smile:

A co do influ i tych wszystkich instagramowych kont to jednak po coś ludzie to robią.
Już nawet aktorzy wolą prowadzić konta na insta bo im się to bardziej opłaca niż granie w w teatrze :person_facepalming:

2 polubienia

Jasne, sama nie wiedziałabym jak zadać to pytanie :smiley: ja wciąż się czuję jako młoda mama :smiley: tylko szkoda że w sklepie od wielu lat już nie pytają mnie o dowód a nastolatki zwracają się do mnie „pani” :frowning:

A to do Mnie też I dzień dobry mówią , ale to znak że dobrze wychowane :slight_smile:

1 polubienie

Ja się staro czuję jak jakaś nastolatka mi dzień dobry powie :rofl:

O tak to jest mega straszne :rofl::rofl:

O tą coś w tym jest ale rzadko się to zdarza